Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frustreret Maxsø: Vi har det i egen hånd

 
Brøndby tabte lørdag aften til FC Midtjylland efter at have været foran 2-0. Det meste af kampen blev styret af Brøndby, men i de sidste 30 minutter blev det hele vendt på hovedet. Andreas Maxsø var derfor også frustreret efter kampen, som han mener, at Brøndby selv smider over styr.

  • Jesper Hammeken
   24. oktober 2020 - Klokken 21:05
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  24. oktober 2020 - Klokken 21:05

Brøndby havde mange chancer for at lukke kampen mod FC Midtjylland, hvor de blå/gule specielt i første halvleg vandrede i store chancer. De personlige fejl blev udslagsgivende for Brøndby, og efter FC Midtjyllands reducering med en halv time igen, fik piben en anden lyd. Hjemmeholdet begyndte at lave flere fejl, og det kostede dyrt i sidste ende, hvor FC Midtjylland fik scoret sejrsmålet langt inde i overtiden. Sigurd Rosted blev tilmed udvist. Andreas Maxsø var derfor også en frustreret mand efter kampen. Anføreren gjorde det også tydeligt, at det ikke må komme for vane, at man lukker tre mål ind. 

Når man har en 2-0 føring med en halv time tilbage, så må man ikke smide det væk. Det er frustrerende, men der er ikke noget at gøre ved det nu. Vi må alle frem med brystet og på med arbejdshandskerne. Den første time var godkendt. Vi falder sammen, jeg ved ikke, hvad der sker. Det er lidt ud af ingen ting, de får deres mål. Vi glider, og der kommer et frispark, fortæller Maxsø i mixed zone kort efter kampen og fortsætter:

- Vi må ikke lukke tre mål ind. Det er svært at vinde i længden, hvis der går så mange mål ind. Vi må udrydde de fejl, som vi laver. Vi må være bedre til at lukke af.

Der blev delt mange kort ud i løbet af kampen, men det er ikke noget, som Andreas Maxsø var overrasket over. Han havde forventet høj tænding i kampen.

- Det er en topkamp, og kortene bliver delt ud rimelig hurtigt. Jeg går ud fra, at det er for at få styr på tingene. Men det var en topkamp, så det skal være med tænding.

Vi kan kun takke os selv for det her

Brøndby var som tidligere nævnt det bedste hold i størstedelen af kampen, hvor mange chancer blev misbrugt. Andreas Maxsø følte derfor også, at de blå/gule selv var skyld i, at både sejren og et uafgjort resultat blev smidt på jorden.

- Det er frustrerende, men igen kan vi kun takke os selv for det her. Vi har det i egen hånd og smider det. Vi må analysere på, hvad der går galt. Den sidste halve time er langt fra godkendt.

Brøndby har nu tabt i de seneste to runder, og selvom spillet på banen har set bedre ud efter landsholdspausen, så er sejrene udeblevet. Det er noget, som Andreas Maxsø er træt af. 

- Det er lidt frustrerende, at vi vinder, når vi spiller mindre godt, og så får vi ikke point, når vi spiller godt.

Brøndby besøger Aalborg næste uge, hvor de skal forsøge at revanchere fra de seneste to nederlag. 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Meget enkelt. Smid mensh ud af truppen, og vupti så vinder vu
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Gulogblåforaltid Hvad skulle du så skrive om??
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Gizmo
 • Gizmo   1 måned(er) siden   

 • Nu skal vi sikkert oveni også undvære ham I de næste par kampe. At tabe hoved sådan... for fanden mand. Ta for helved og kast rundt med alle andre ind dommeren. Kast Mensah ud af stadion, I dont care. Men lad dommeren være!
  1 enig

 • Skævben
 • Skævben
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Jeg vidste bare at Rosted ville ende med rødt, da han fik det først gule.
  Det var et lorte nederlag, med nogle lorte fejl. Men når man lige vender kikkerten om, så spiller vi altså mestrene fuldstændigt ud på røv og albuer de første 60 min. 2 mål af masterclass spillere og rent uheld. Det er hvad der sker med et ungt hold. Men for fanden hvor er Jobbe og Frendrup gode. De drenge rejser sig igen.
  2 enige

 • AAB kampen bliver svær. Meget svær. Rado får jo med statsgaranti genvalg, selvom han har svært åbenlyse mangler i sit spil. Og jo nok ikke den blideste kamp at sætte vores nye back ind i fra start. Omvendt så er vi jo tydeligvis mange som kan se at viceanføreren efterhånden er decideret pinlig at se på. What to do NF? En nyt nederlag og så bliver han på ny en presset mand.
   
  • @Kristianbs Vi skal for alt i verden spille bolden over deres pres. Der har vi heldigvis fået Pavlovic vi kan spille bolden direkte op på. Hellere det og skubbe hele holdet længere frem i stedet for at forsøge at spille bolden ud gennem presset. Det har vi prøvet med dårligt resultat. Endvidere kommer vi hurtigere op til deres mål og får strakt deres hold ud hvilket bør gøre at midtbane og angreb kan udnytte den plads der opstår. Aalborg er et godt sted at rejse sig. FORZA BIF. Fremad til sejr.

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder