Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Frustreret Uhre efter nederlag i Randers: Føler jeg har stor andel i det

 
Mikael Uhre var tydeligt frustreret efter søndagens nederlag i Randers, hvor han selv brændte et straffespark undervejs.

  • Daniel Mads Jensen
   3. maj 2021 - Klokken 09:40
 • Daniel Mads Jensen
 • Daniel Mads Jensen
  3. maj 2021 - Klokken 09:40

Når man taber 4-2 i Randers og mister tre vigtige point i Superligaens topstrid, så er det ikke den bedste følelse, man står med. Læg dertil et brændt straffespark, og så har du den følelse, Mikael Uhre mødte pressen med efter kampen.

- Selvfølgelig er man da utroligt skuffet. Jeg føler selv, jeg har en stor andel i det, så selvfølgelig gør det ondt. Det gør ondt at tabe, uanset om det er i Randers eller på hjemmebane eller hvor fanden det er. Det gør ondt at tabe, sagde en meget skuffet Uhre efter kampen.

De sidste par straffespark har Andreas Maxsø ellers sparket, men anføreren ville gerne give topscoreren muligheden fra pletten.

- Vi har en aftale om, at Maxsø bestemmer, og han siger til mig, at han synes, jeg skal sparke. Jeg har været inde i en fin stime og scoret i de sidste to, så det giver god mening. Den tillid besvarede jeg desværre ikke. Det må jeg gøre bedre næste gang.

Brøndby havde ellers godt fat i spillet i første halvleg, men på fire mareridtsminutter i starten af anden halvleg gik det fra 1-1 til 1-3, og så var det op ad bakke for de blå-gule.

- Det er forfærdeligt. Vi kommer slet ikke ud, og det er lige fra højre back, venstre back, hele vejen frem. Det er alle mand, der kommer ud med hovedet under armen, og så bliver du straffet, for det er bare så få procenter der afgør, om det bliver sejr eller nederlag. Det ser man også i dag, for vi får egentlig skabt okay med chancer, også i første halvleg. Det er de små procenter, og når man ikke er klar, så bliver man kørt over.

Med nederlaget mistede Brøndby et stort skridt i guldkampen, da FC Midtjylland samtidig vandt deres kamp. Den vinkel bruger Uhre dog ikke meget tid på.

- Det bruger jeg egentlig ikke så meget tid på. Jeg tænker på vores præstationer. Nu har vi fået rigtig meget ros hele sæsonen for at være rigtig skarpe, både det ene og det andet felt, og det var vi ikke i dag. Det må vi gøre bedre på søndag.

- Vi skal tage nogle af de samme dyder med, og så skal vi lige lade være med at sove i fem minutter i anden halvleg. Det bliver svært, for du er bagud med to lige pludselig, og så skal man op og jagte. Så hjælper det jo heller ikke, at jeg brænder et straffespark. Men det handler om at vi skal tage de gode ting, og så se på, hvad vi kan gøre bedre. Så tager vi den derfra.

Om det lykkes for Brøndby at rejse sig vil vise sig på søndag, når netop FC Midtjylland gæster Brøndby Stadion.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Ked af at sige det, men vi mangler simpelthen en N’Doye eller Ebbe Sand-type, der bare pisser dem ind 90% af gangene!!
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
     10 dage siden   

  • @Forza BIF,
   Det er ikke antallet af scoret mål der er problemet. Det er antallet af indkasseret mål. Schwabe vinder simpelthen ikke point. Vi har et klasseforsvar, der med en klassekeeper havde haft 6-9 point mere og en målscore tæt på de xx/23 som i mesterskabssæsonen 04/05.
   1 enig

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    10 dage siden   

 • Uhre har spillet en super sæson !! At Uhre brændte en del i går er selvfølgelig ikke optimalt, men det sker. Som mange kloge hoveder tidligere har sagt; en god angriber kommer frem til mange chancer, en fantastisk angriber scorer på dem.
  9 enige · 5 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    10 dage siden   

 • Jeg tror Messi i går har set Uhre sparke straffe mod Randers og sagt til sig selv; det kan jeg sq gøre endnu dårligere :-) Messis straffe fra i går sætter Uhres afbrænder i et noget andet lys
  4 enige · 4 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder