Anis Slimane
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Fuld tid til Slimane i tunesisk skuffelse - møder Nigeria i ottendedelsfinalen

 
Tunesien tabte torsdag 1-0 til Gambia og ender dermed på trejdepladsen i gruppen. Derfor venter der nu en svær ottendedelsfinale mod Nigeria.

  • Anis Slimane
  • Nanna Møller Karlsen
   21. januar 2022 - Klokken 00:18
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. januar 2022 - Klokken 00:18

Anis Slimane startede på banen, da et coronaramt tunesisk landshold torsdag aften spillede sidste gruppekamp ved Africa Cup of Nations mod Gambia. Begge mandskaber var sikre på at gå videre allerede inden kampen, men med en sejr kunne Tunesien undgå tredjepladsen og den sværest mulige lodtrækning.

Det startede egentlig også fint for Slimane og co. De sad på begivenhederne i første halvleg, men manglede den sidste kvalitet i aktionerne og fik ikke for alvor spillet chancerne store nok. Slimane efterlod et fint indtryk, han fordelte spillet fint på midtbanen for Tunesien, men det var tydeligt, at de manglede deres anfører og topscorer Wahbi Khazri oppe foran (ude med corona).

Mod slutningen af første halvleg tilkæmpede Seifeddine Jaziri sig et straffespark og han sparkede selv, men missede den gyldne mulighed for at bringe Tunesien foran og derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Gambia var bedre efter pausen og fik truet tunesernes bagrum meget mere. De havde også et frispark, der blev sendt direkte på overliggeren, men som vi gik ind i dommerens tillægstid lignede det mest af alt en pointdeling. Men i kampens sidste minut dumpede bolden ned for fødderne af indskiftede Ablie Jallow, der med fornem sparketeknik sendte bolden helt op i nærmeste krog. Slutresultatet blev 1-0 til Gambia. Anis Slimane spillede fuld tid i kampen.

Det endte altså i en resultatmæssig skuffelse for Tunesien, men det ene point havde ikke gjort en forskel, hvis de ville have undgået tredjepladsen. Tunesien går derfor videre som treer fra gruppen og det betyder en svær lodtrækning i ottendedelsfinalerne, hvor de skal møde Nigeria. Kampen spilles på søndag klokken 20.00 dansk tid.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • I min desperate venten på at få et Brøndby-fix, valgte jeg at se kampen så jeg kunne tjekke status på Anis.
  Av av av en forfærdelig fodboldkamp. Begge hold var dårlige, især teknikken manglede. Helt horrible tæmninger der hopper 5 meter væk fra foden og en stribe ringe og alt for lange afleveringer fremad.

  Slimane var godt nok i den bedre halvdel af præstationerne, men også han lavede en stribe store fejl. Nogle helt skæve stikninger ingen ville kunne løbe op. Nogle farlige boldtab i opspillet der kunne have givet mål imod hvis ikke modstanderne var så dårlige.
  Jeg har set gode Anis-indsatser for Tunesien…men igår var ikke bestået.
  I Superligaen var hans boldtab blevet straffet hårdt.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Ja ja, så får han mulighed for at vise sig frem for en stærk modstander, og hvis de ryger ud der, kan han nå hjem til lidt af opstarten
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021