Brøndbys reserver tabte i dag 1-3 til FC Midtjylland i Future Cup.

• Per Bang
      6. maj 2024 - Klokken 19:18
  • Per Bang
  • Per Bang

I går, søndag aften, sendte FC Midtjylland Brøndby IF hjem til Vestegnen med et 2-3 nederlag i Superligaen. I dag, mandag kl. 12, var der revanchekamp for reserverne i Future Cup. Det blev til endnu et nederlag til de blå/gule denne gang på 1-3.

Start og formation

Til kampen havde træner Martin Retov valgt følgende opstilling.

Ægidius

Sebulonsen - Heggheim - Lauritsen - Mensah

Cappis - Nartey - Bischoff

Bundgaard - Yeboah - Schwartau

På Brøndbys bænk sad Noah Sømmergaard, Ludwig Vraa, Oliver Sejer, Waldemar Bjergfelt, Mathias Werther, Bertram Kvist og Jonathan Agyekum. Til kampen, der ikke blev transmitteret, startede FC Midtjylland fem U19-spillere.

Brøndby startede dysten bedst. Allerede efter 11 minutter bragte Filip Bundgaard Brøndby foran. Føringen holdt i 26 minutter, da 17-årige Mikel Gogorza udlignede for midtjyderne.

2. halvleg

I 2. halvleg trak hjemmeholdet fra. Endnu en 17-årig, Nicolaj Tornvig, bragte FCM foran. I det 68. minut foretog Martin Retov sin første udskiftning. Forsvarsspiller Ludwig Vraa kom ind i stedet for Clement Bischoff. Lige lidt hjalp det for Brøndby. Et minut senere scorede Valdemar Byskov FCMs tredje mål på et flot frispark og lukkede dermed opgøret.

15 minutter før tid kom Bertram Kvist på banen for Noah Nartey, i hvad der blev Brøndbys anden og sidste indskiftning. FCM sluttede kampen med 10 markspillere fra deres U19-hold.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Joblar
  • Joblar   13 dage siden

• Endnu en skuffende præstation lyder det til
    1 enig

• Sebulonsen, Heggheim, Mensah, Cappis og 99 problemer er alle fortid i klubben om 6 måneder. Det er halvdelen af holdet, så who cares om de vinder eller taber nu og her. Jeg forstår personligt godt hvis de 5 nævnte ikke er topmotiverede til sådan en kamp. Læg dertil en Lauritsen som sikkert også føler sig voldsomt forbigået p.t.
    1 enig

• @Kristianbs - udsigten til guld burde være motivation nok, da et mesterskab giver mulighed for bedre kontrakter andetsteds.

• Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      13 dage siden

• Brøndby stiller med en start-11 til 80+ mio. og taber til et U19-hold fra Herning?!
    1 enig

• @Saesonkort - hvad er de pågældende fcm-spillere værdiansat til?

Se 1 flere kommentarer

• @Saesonkort

Et blandt hold bestående af 5 U19 spillere.er ikke det samme som at møde et helt U19 hold.

De andre er + 20 og nogen er også 31 år.

Tænker også nogen af FCMs unge er U landsholds spillere.

Tager du vores hold er der flere der mangler kampform som seb, heggheim, Mensah, cappis og yebouah det betyder vel også en del.

Nederlaget er øv, men værre er det heller ikke og positivt er det at Bundgaard fik scoret, han må komme tættere og tættere på vores førsteholds startopstilling