Gammelby jubler
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Gammelby nettede for reserverne: Er tre uger foran planen

 
Jens Martin Gammelby gjorde mandag eftermiddag comeback efter en længere skadespause. Han scorede for reserveholdet mod OB og er tre uger foran genoptræningsplanen.

  • Gammelby jubler
  • Nanna Møller Karlsen
   21. september 2020 - Klokken 21:31
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. september 2020 - Klokken 21:31

Jens Martin Gammelby har tilbragt en stor del af sommeren på lazarettet med en skade. Men mandag eftermiddag var han tilbage i kamp for Brøndby IF, da han startede inde for reserveholdet mod OB.

Wingbacken scorede endda et fint mål, som du kan se i videoen herunder, hvor Gammelby også fortæller om sin genoptræning, hvor han er tre uger foran planen.


Medie af: 3point.dk

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Gammelby er i sin bedste fodboldalder. Det er jo ikke mangel på vilje der gør, at han ikke har manifesteret sig i BIF. Han fortjener ikke flere ar på selvtilliden, men derimod at komme til en klub som satser 100% på ham som klart førstevalg, selv efter mindre iøjnefaldende kampe. Den klub er ikke BIF. Jeg syntes CV skal hjælpe ham videre og acceptere det økonomiske tab. Det er ikke godt for nogen parter at lade dette fortsætte. Hans løn bør investeres i noget med fremtid i, ikke i en dyr bænkevarmer uden udsigt til fast spilletid.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • Skævben
  • Skævben
   Betalende bruger
     21. september 2020   

  • @Kristianbs det er jeg desværre enig i
   
  • @Kristianbs Meget enig, derudover har Bruus taget pladsen med storm. Skal han slå Bruus af pinden skal han stå tidligt op. Det kommer ikke til at ske.
   Han har nu været igennem 3 trænere, der har fravalgt ham og som du nævner er for dyr at have siddende på bænken. Når han kommer ind giver han jo ikke noget til holdet. Desuden er Mensah foran i rækken på pladsen som backup når vi køber en VWB.
   Det samme gælder egentlig Rado, men når han kommer ind leverer han altså en mandfolkeindsats, får taklet igennem, løber solen sort og vundet mange bolde. Som i går hvor ham pisker igennem og er med til at hive sejren hjem. Så her giver det mere mening(Han lavede iøvrigt assist til Rosteds mål imod FCN). JMG er en lost cause. Desværre.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     22. september 2020   

  • @Kristianbs - Meget enig. Jeg synes det var spændende, da han kom til og han har først vist rigtig gode takter.
   Om det er fordi Larsson tog spilletid fra ham i starten i BIF, om han måske så bedre ud, fordi han spillede sammen med Skov eller om han har fået et alvorligt selvtillidsknæk et eller andet sted ved jeg ikke. Men har har højest været middelmådig i Brøndby og det synes jeg er ærgerligt. Både fordi han var dyr i indkøb, men også fordi han virker til at arbejde stenhårdt for at slå igennem.
   Men på et tidspunkt bliver man nød til at trække en streg i sandet og finde ud af hvad der skal ske.

   Nu er han tilbage efter operation, kan man måske se ham an ind til vinter. Og hvis han stadig ikke brænder banen af, synes jeg han fortjener mere spilletid et andet sted. Om vi skal æde det økonomiske tab og sælge ham billigt eller leje ham ud med håb om at han finder tilbage til det vi købte ham på, ved jeg ikke.
   Jeg vil da helt have at han bliver godt og stiger i værdi. Men jeg er også bange for, at en udlejning vil smadre hans selvtillid endnu mere...
   Tough one...

 • Han må være i gruppen af dårligste indkøb i historien. Selv Asbjørn Sennels var bedre.
  Han løber bogstaveligt rundt på banen som en hund i et spil kegler.
  Selv helt banal spilforståelse, som man vil forvente af en U16 spiller er han ikke i stand til.
  Håber meget for BIF vi finder en anden klub til ham. Måske han han finde en superligaklub hvis han er heldig.
  Men derefter skal han være heldig, hvis han kan spille i en 1 div. klub.
   
  • @Fuld fart frem
   ja det må være derfor han scorede i dag...

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER