Jens Martin Gammelby er glad.
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Gammelby nettede i reservernes nederlag

 
Jens Martin Gammelby fik comeback og scorede, da Brøndby IF-reserverne mandag eftermiddag tabte 2-1 til OB.

  • Jens Martin Gammelby er glad.
  • Nanna Møller Karlsen
   21. september 2020 - Klokken 15:53
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  21. september 2020 - Klokken 15:53

Søndag eftermiddag vandt Brøndby derbyet i Telia Parken. Mandag eftermiddag var det så reservernes tur til at få kampminutter i benene. Hjemme på bane 1 bag Brøndby Stadion tog de blå/gule imod OB. Det var to slagkraftige hold, der stillede til start. Brøndby stillede med følgende 11:

Mads Hermansen

Anton Skipper - Andreas Maxsø - Joel Kabongo

Jens Martin Gammelby - Anis Slimane - Tobias Børkeeiet - Josip Radosevic - Peter Bjur

Jagvir Singh - Mathias Kvistgaarden

Det var Jens Martin Gammelbys første minutter i kamp siden operationen og det var aftalt på forhånd, at han kun skulle spille 20-25 minutter. Hans første træning med holdet var for få dage siden, så nu skal han bygges langsomt op. Men det så fornuftigt ud mod OB og Gammelby var også manden, der bragte Brøndby i front. 

Han fik en god bold fra Børkeeiet og tog den med i feltet, hvorfra han tørt huggede den i mål via stolpen med højrebenet. Minuttet efter blev han skiftet ud og det blev til lige knap en halv time i benene for Gammelby, som altså også tankede selvtillid med en scoring. 

I den anden ende begik Andreas Maxsø et klodset straffespark, da han gik i ryggen på en OB'er. Sander Svendsen omsatte sikkert til mål. Få minutter senere scorede OB igen, da Svendsen lagde en god cutback-aflevering tilbage til Hyllegaard, der bragte gæsterne på 2-1. Det var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg blev naturligvis præget af en del udskiftninger fra begge hold. Brøndby havde sat Marinus Larsen på banen i stedet for Gammelby efter den halve time. Larsen er normalt midtbanespiller, men gjorde det egentlig fornuftigt på wingbacken. Men det klædte ham, da han i anden halvleg kom ind centralt på midtbanen, hvor han flere gange gav prøver på talentet og var meget dynamisk. Han fik undervejs også en kæmpechance, som han burde have omsat til mål, men han fik ikke ram på bolden i feltet.

Derudover leverede Joel Kabongo også en solid indsats og var stærk i duellerne og i sit afspil. Men overordnet set var det en noget rodet affære. Brøndby skabte dog muligheder nok efter pausen til som minimum at snuppe et point, men det endte altså med en OB-sejr på 2-1, for der blev ikke scoret yderligere.

3point.dk bringer et interview med Jens Martin Gammelby og U/19-spilleren Matin Saleh.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kabongo er god i dag, hvilket er betrykkende ved skade/karantæne hos de 3 startere. Singh er spændende - fin teknik og fart. Marinus bliver rigtig rigtig god - i træningslokalet med ham, så han er snarest muligt klar til at snuse til 1. holdstruppen. Med Børkeeit har vi et 'luksusproblem' på 6'eren, synes han har en dejlig kølighed og flot overblik/ro over spillet.

  Umiddelbare indtryk efter kampen.
  4 god kommentar
   
  • Joblar
  • Joblar   1 måned(er) siden   

  • @JonasKamper tak for det, god stil.
   2 enige
   
  • @JonasKamper hvad med vores evige smertensbarn Gammelby? Rygter vil vide at han kostede tæt på 10 mill. Lignede det at han er tilbage, skarpere end nogensinde? Mindre kan ikke gøre det hvis han nogensinde skal spille for et tophold i superligaen.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @JonasKamper tak for det!
   Jeg er enig i at Singh virker spændende, hvis Hedlund smutter kunne han og MK få 1. holdsspilletid...
   1 enig

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • @Nanna - Er der en særlig grund til at Jacob Rasmussen og Andreas Pyndt ikke var med ?? det er ikke lidt siden de har spillet på U19 så jeg har da forventet de som minimum have været i truppen til kampen? Er de skadet ??
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder