Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Gammelby var tilbage på Brøndby Stadion: Det var smukt af dem

 
Jens Martin Gammelby er ked af resultatet på Brøndby Stadion, men glad for den modtagelse han fik, da han blev skiftet ind på sin tidligere hjemmebane.

  • Nanna Møller Karlsen
   17. marts 2024 - Klokken 23:34
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  17. marts 2024 - Klokken 23:34

Jens Martin Gammelby var søndag aften tilbage på sin tidligere hjemmebane i Brøndby, da han og Silkeborg IF tabte 4-1. Men Silkeborg er nu sikret top 6 på trods af nederlaget.

- Vi tager det med, at vi er i top seks. Og det må være det i dag, sagde Gammelby efter kampen til 3point.dk.

Men der var også noget personligt, som Gammelby kunne tage med sig. Han blev skiftet ind i anden halvleg og modtog klapsalver fra hele Brøndby Stadion. Det betød noget.

- Ja, det var stort. Det var virkelig smukt af dem. Det var fedt at være tilbage. Stemningen var god og blev præget af, at de gjorde det så godt, så det er fedt for dem. Fedt for stemningen på Brøndby Stadion.

- Jeg tror, det har betydet noget, at folk har kunnet mærke, at jeg kunne lide at være her og nød at være her, selvom det var op og ned. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg brændte for trøjen, da jeg var her. Jeg kæmpede min kamp bravt, og det er ikke altid det lykkes, men sådan er det. Jeg kunne også lige have drillet med et mål i dag, men sådan skulle det ikke være, slutter han.

Der bliver nu to forsøg mere for Gammelby og Silkeborg, da der venter yderligere to indbyrdes kampe med Brøndby i det kommende Mesterskabsspil.


Medie af: 3point.dk

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Vi fans elsker spillere der viser klubben og trøjen respekt

  Det var fuldt fortjent du fik den hyldest Gammelby.

  Kan godt være at du ikke slog igennem som spiller i BIF, men du vandt vores hjerter, for at blive og kæmpe, samt give op. Tydeligt du elsker denne klub som os fans.

  Alle der viser vores klub den respekt og kærlighed, fortjener også at få tilbage som fortjent :))
  8 enige · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder