Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Gammelby: Vi laver mange opspilsfejl

 
Gammelby var utilfreds med de mange opspilsfejl i kampen mod Viborg.

  • Thomas Kramer Nielsen
   18. september 2022 - Klokken 20:30
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  18. september 2022 - Klokken 20:30

Jens Martin Gammelby ville gerne have haft tre point, men erkender også at 0-0 er fint, i forhold til, hvordan kampen udspillede sig.

- Vi kan aldrig være tilfredse med 0-0 i Viborg. Vi må også kigge på kampen og sige, at det ender med at blive en lige kamp. 0-0 er et fair resultat, men selvfølgelig ville vi gerne have 3 point, siger Jens Martin Gammelby til 3point.dk efter kampen.

- Vi laver utrolig mange opspilsfejl. Fejl, hvor man skal spille den ind til en spiller, og så rammer man 1 meter ved siden af, så må han strække sig efter den. Og så bliver det en bold han lige rammer, og så bliver det til en farlig omstilling. Det er de fejl - og specielt i første halvleg - vi lavede. Det bliver farligt, for de er gode til at lure på de ting. Og så har de nogle gode, hurtige folk på toppen, der kunne have straffet os i dag, siger Jens Martin Gammelby til 3point.dk.

 

Som tabellen og Brøndby's spil ser ud i øjeblikket, så kan det være svært at se, hvordan de blå-gule skal komme i top 6.

- Vi skal til at have point på kontoen. Nu har vi lige haft tre kampe i træk uden at tabe, og så må vi fokusere på at vi i dag holder nullet. Og holder nullet i Horsens.

- Så det handler om at bygge på, og så er der nogle forskellige relationer, der skal sidde der, og som vi nu har et par uger til at træne på, slutter Jens Martin Gammelby.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Syntes egentlig at JMG kan være sin indsats bekendt, fornuftig i forsvaret, offensivt blev det til flere gode indlæg og en afslutning og agressivt pres.
  7 enige · 1 god kommentar
   
  • @DoctorEnigma Enig. Han har været en positiv overraskelse siden han kom tilbage. I de tre kampe har han været god i pasningsspillet, udfordrende, gode indlæg, og skud fra distancen, der kunne være blevet til mere. Har været involveret i både chancer og mål.
   2 enige
   
  • Larsbjp
  • Larsbjp   19. september 2022   

  • @DoctorEnigma jeg er slet ikke enig. Jeg var i Viborg og se kampen i går og JMG fremstår meget forsigtig og uden gennemslagskraft og jeg mener slet ikke hans skud bør tælle med i chancestatistikken. Det var bare en alibi-indsats uden saft og kraft som jeg så det!
   1 enig

 • Frej
 • Frej   18. september 2022   

 • - Det dur ikke med Cappis på den venstre back. Det har det ikke gjort i en eneste kamp. Intet galt med viljen, men han are ikke god nok og slet ikke på den position. Det koster defensivt og offensivt. Riveros vil være en kæmpe gevinst at få tilbage hurtigst muligt.

  Forhåbentlig får vi et ordentlig presspil sat sammen efter landsholdspausen. Med ohi, wass og vallys har vi ikke noget pres. Og det ligner at vi heller ikke prøver. Måske fordi NF ikke tænker der for stor risiko med så mange nye, og vi bare stå defensivt.


  Savner virkelig frendrup i kampe som det her. Han startede så mange chancer med bold erobringer, som vi bare ikke får mere.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER