Foto: Freja Borne ©
PODCAST

Glostrup Shoppingcenter og BrøndbyLyd skaber ny podcast om kvindeholdet

 
Med Glostrup Shoppingcenter i ryggen kaster BrøndbyLyd og 3point.dk sig nu ind i fast dækning af kvindeholdet - blandt andet med en ugentlig podcast.

  • Nanna Møller Karlsen
   24. august 2023 - Klokken 08:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  24. august 2023 - Klokken 08:47

BrøndbyLyd sætter dags dato en ny podcast i søen. Byd velkommen til BrøndbyLyd Women! 3point.dk og BrøndbyLyd kaster sig ind i dækningen af Brøndby IF’s bedste kvindehold i Gjensidige Kvindeliga.

Podcasten vil være en ugentlig udsendelse á cirka 30 minutters varighed, hvor weekendens kamp analyseres og et relevant og aktuelt tema tages op - det kunne være med en interessant gæst. 

Glostrup Shoppingcenter er hovedpartner på BrøndbyLyd Women og har været en uundværlig part i tilblivelsen af podcasten. Det havde simpelthen ikke været muligt uden dem. Morten Nyholm, Center Manager i Glostrup Shoppingcenter, glæder sig til at se det nye tiltag folde sig ud.

- For os handler det ikke bare om herrefodbold. Vi er i Brøndby IF for fællesskabet. Vi tror på fællesskabet og på det, som Brøndby IF giver til Vestegnen og hele lokalområdet. Det vil vi gerne tappe ind i. Derfor var det naturligt for os, da vi så hvad vores engagement i Brøndby gav os, at udvide det til kvinderne også, fortæller Morten Nyholm om Glostrup Shoppingcenters engagement på både kvinde- og herresiden.

- Nu har vi været med hos kvinderne i et års tid, og det har bare været en fantastisk rejse tilbage til fodboldens rødder på rigtig mange måder. Det er ægte fodbold. Det er ægte glæde. Ikke at det ikke er det for herrerne, men det går bare i hjertet på én med det samme. Det er vigtigt for os at få udbredt det, så endnu flere får fornøjelsen af det. 

Glostrup Shoppingcenter er ikke ny i podcast-sammenhæng og heller ikke i BrøndbyLyd, hvor de har været partner i flere år. Først på mandagens paneldebat og siden på Kickoff. 

- Vores tid i BrøndbyLyd og hos 3point.dk har været med til at synliggøre vores sponsorat. I en klub som Brøndby er der mange sponsorer. Der er mange, der støtter den lokale klub med hjertet. Men vi vil gerne mere med vores sponsorat og vi vil gerne kommercialisere det, og det har 3point.dk og BrøndbyLyd været med til.

- I min rolle som chef for Glostrup Shoppingcenter kommer jeg mange steder hen. Og alle steder i landet, hvor jeg kommer hen, ved de, at vi er i Brøndby på grund af BrøndbyLyd. Den er ikke længere. 

- Nu går vi ind lidt omvendt og prøver at hjælpe BrøndbyLyd til at få skabt et nyt forretningsområde. Samtidig prøver vi at hjælpe os selv til at gøre damefodbold endnu mere udbredt i Danmark og især på Vestegnen. Så det er en god dobbeltkonfekt, for det er jo ikke sådan at vi bare sidder og siger, at vi skal kommercialisere det og have hver en krone hjem igen. Slet ikke, for så gjorde vi noget andet. Det her er også med hjertet.

Kvindefodbold i Danmark er i en rivende udvikling og Morten Nyholm har bestemt store ambitioner på Brøndbys vegne. Han håber, at den øgede dækning af Brøndbys kvindehold kan være med til at rykke på det.

- Jeg håber, at kvindefodbolden bliver mere en del af dagligdagssnakken i kantinerne rundt omkring i lokalområdet. Om nogle år kan man drømme om at have over 10.000 til en kamp mellem Brøndby og FCK. Det tror jeg, vi kan opnå. Og det vi gør nu, er med til at hjælpe os derhen. Jeg håber, at vi løbende vil se flere, der lytter med til BrøndbyLyd Women, men også at der først og fremmest kommer flere folk på stadion, slutter han.

Nanna Møller Karlsen, chefredaktør på 3point.dk og BrøndbyLyd, glæder sig over opbakningen fra Glostrup Shoppingcenter.

- Vi har længe gået med overvejelser om at dække Brøndby IF’s bedste kvindehold mere seriøst og kontinuerligt, og nu er timingen den rette. Det er den, fordi vi har en stærk partner i Glostrup Shoppingcenter i ryggen, men også at kvindefodbold generelt er i en rivende udvikling lige nu.

- I Brøndby IF har vi en stolt tradition på kvindesiden og i BrøndbyLyd er vi stolte af at kunne skabe den første danske ugentlige fan-podcast om et kvindehold, som minder om de podcasts, vi laver om herreholdet med nedtakt og aktuelle debatter.

Tobias Nielsen er aktiv omkring kvindeholdets kampe, hvor han bidrager til at skabe stemning. Han er også initiativtager til Brøndby Women Fanklub, hvor der er store ambitioner om at få skabt endnu mere hype og opbakning til kvindeholdet. Tobias Nielsen kommer til at være en fast del af BrøndbyLyd Women og bidrage med analyser og indspark og holdninger i de aktuelle debatter.

Tag godt imod BrøndbyLyd Women. Den første udsendelse ligger allerede klar i dit feed!

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Super fedt! Tusind tak!
  1 enig

 • Aabjerg
 • Aabjerg
  Betalende bruger
    24. august 2023   

 • Den her er jeg glad for at kunne bidrage til! Så tak 3point
  2 god kommentar

 • Kenneth
 • Kenneth
  Betalende bruger
    24. august 2023   

 • Virkelig en god nyhed
  tillykke med det :)
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder