Niels Frederiksen
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Guld-podcast med mestertræneren Niels Frederiksen

 
Lyt til podcast med Niels Frederiksen, der tog Brøndby tilbage på toppen af dansk fodbold.

  • Niels Frederiksen
  • Nanna Møller Karlsen
   25. maj 2021 - Klokken 18:07
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. maj 2021 - Klokken 18:07

16 år var der gået. Mange trænere havde forsøgt. Ingen lykkedes siden Michael Laudrup. Men så kom Niels Frederiksen. Og hans team, og CV, og spillerne, må jeg hellere skynde mig at skrive, for ellers ville Niels Frederiksen nok protestere.

Han er nemlig i høj grad symbol på den sæson Brøndby har haft, hvor kollektivet hele tiden har været i fokus. Nanna Møller Karlsen mødte ham i Vilfort Lounge dagen efter guldfesten. Podcasten kan du høre her:

 

BrøndbyLyd · Guld-special med mestertræneren Niels Frederiksen
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fedt Niels vil følge nanna på sin tur :D

  Så vildt som den mand har taget rollen som BIF træner til sig det sidste år. Man må bare bøje sig i støvet og sige hold kæft hvor er vi heldige med at have ham.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Glem ikke Morten Olsen.
  Fedt at høre, at der kommer meget mere. Super interview med en mand i balance. Ja tænk det skulle blive Niels Frederiksen, der brød forbandelsen. Stort tillykke. Havde ikke troet der skulle gå 16 år, da man som 18 årlig tilbage i 2005 så mesterskabet komme hjem senest
  1 enig · 1 god kommentar

 • Dejlig, dejlig podcast med en god gennemgang af nøglemomenter fra sæsonen.

  Og så kan jeg bare godt lide at høre, at trænerteamet (ligesom fans) også er i noten på kampprogrammet og forskellige mulige scenarier. For åben mikrofon er meldingen altid, at “vi skal møde alle hold” eller “vi kigger kun på os selv”.

  Glæder mig til de kommende afsnit.
  1 enig

---

 • Meget fin podcast. Nanna er bare god til at stille de spørgsmål, som de fleste andre ikke stiller. Synes det var rigtig interessant at høre NFs fuldkommen ærligt beskrevede forventninger til sæsonen inden starten, om kommunikationsstrategien, og ikke mindst om spillerne. Fedt at han forsvarer Hedlund og beskriver hvordan deres data har vist at han HAR taget de presløb han skulle hele vejen igennem, modsat hvad den generelle opfattelse har været. Synes også han har håndteret situationerne med Slimane på en god måde.

  Håber der kommer et afsnit med CV også snart. Det er simpelthen så spændende hvordan vi skal forvalte vores nye økonomiske situation.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder