Nicolai Vallys
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Halvrummet: Kan Vallys afløse Wass i Viborg?

 
Her kan du høre denne uges udgave af Halvrummet.

  • Nicolai Vallys
  • Nanna Møller Karlsen
   6. marts 2024 - Klokken 23:28
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. marts 2024 - Klokken 23:28

Her får du en ny omgang Halvrummet med fokus på 1-1-kampen mod Vejle, hvem der skal erstatte karantæneramte Daniel Wass i Viborg og hvordan Brøndby skruer den bagerste kæde sammen med udsigt til at mangle Frederik Alves i endnu længere tid.

Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene til analytiker Kasper Pedersbæk.

Partner: Energihuset Danmark
Partner: FORMAT Biograf

Du kan lytte med her eller finde afsnittet der hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Normalt er jeg meget enig med Kasper P, ikke denne gang omkring udmeldingen af Rasmussen.

  Kasper nævner at Rasmussen har blunder i alle vores kampe, det synes jeg er alt for hårdt sat op, selvom han roser ham bagefter, som en af Superligaens bedste. Er man det så har man ikke blunder i alle kampe som man spiller i. Synes Kaspers kritik af Rasmusen er lidt for hård, og ser ikke det samme

  Heller ikke, at flytte Vallys ned på Wass plads. Synes man bør vise tillid og tro på, at Noah kan levere varen, alt han har deltaget i, som optakt og kampe som han er kommet ind i, har han vist at vi kan regne med ham. Er sikker på han lever op til der forventes af ham, det handler om at turde, vise de unge spillere der levere varen og som man ser fremtiden i, den tillid og det ikke ved bænke dem, og bruge Vallys på en plads han ikke er bedst til, efter min mening. Så kan der kommer fejl undervejs, men er sikker på, at han vil klare den opgave godt.

  Jeg har i hvert fald, fuld tiltro til at Noah magter opgaven mod Viborg, det handler om en træner tør vise en spiller tillid, når der er brug for dem. Det vil holde ham motiveret og til ilden, at vide han ikke er langt fra, det drejer sig kun om en kamp. Noah får også støtte af Greve, og til dels Vallys på banen, i det opbyggende spil.
  3 enige · 2 god kommentar
   
  • @GARFIELD har du selv genset vores kampe igen, som Kasper gør? Eller er det blot din fornemmelse?

   For det han siger omkring Rasmussen er ikke forkert. Alle kampe er måske lige på spidsen. Men Rasmussen har i rigtig mange kampe lavet en fejl, som ikke kendetegner hans niveau.

   Den store forskel har bare været, at ingen af hans fejl har kostet. Han har ikke været decideret skyld i mål/tabte point på samme måde som Heggheim/Tshiembe/Lauritsen, men det er altså rigtigt nok, at Rasmussen ind imellem laver nogle meget ukarakteristiske fejl.

   Han er dog stadigvæk én af de bedste stoppere i ligaen, og han har været en fornøjelse siden vi fik ham.

   Han skal dog gøre det bedre i den situation ved Vejles mål, og ikke lade sig dominere fysisk af en U21 landsholdsspiller..
   1 enig

  Se 10 flere kommentarer
   
  • Ibber
  • Ibber   8. marts 2024   

  • @GARFIELD helt enig, uhørt kritik, han bliver jo solgt af RL der endnu engang tillader modstanderen en chance.

   Men men lige frem at give Ohi så meget ros er langt ude, han burde aldrig havde starte på banen.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Kris
 • Kris
  Betalende bruger
    7. marts 2024   

 • Jeg synes hukommelsen er lidt kort på trods af, at vi ikke skal længere tilbage end starten af denne sæson.

  Vallys tilbage på banen var ingen succes tidligere, da det blev prøvet.
  Wass hævede niveauet, da han fik en fast plads og ikke kastet rundt på flere pladser.
  Klaiber er klart bedst på højre WB.
  Ohi er bare bedst når han spiller alene fremme og holder sig i feltet.
  Lauritsen skal forsætte som den midterste af 3 CB's, så må Alves slå ham af igen, når han kommer retur, men lad nu være med at prøve en ny i midten.

  Lad nu vore spillere spille der hvor de er bedst, så vi får det meste ud af dem.
  3 enige · 1 god kommentar

 • Doktor D
 • Doktor D
  Betalende bruger
    7. marts 2024   

 • Lad os klone Kleiber, så han både kan spille højre stopper, højre wingback og bagerst på midtbanen. Sværere er det faktisk ikke.
  1 god kommentar
   
  • @Doktor D

   Ja det kunne være sjovt, men synes ikke Klaiber som højre stopper har spillet så godt igen, ikke at han har været dårlig, men er glad for Jordi måske er med i truppen mod Viborg, det er der en reel chance for.

   Hans plads som HWB er han fantastisk på, det har vi set i stort set alle kampe med ham.
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

---

 • Wass er midtbane og på nuværende tidspunkt mere defensiv end offensiv. Det ville være ekstremt dumt, at placere en af de bedste offensive spillere i en mere defensiv rolle. Så ideen om Vallys til erstatte Wass virker ret dum, undskyld mit sprog hehe. Nu er Vallys ikke Ronaldo, men han er en af vores vigtigste offensive omdrejningspunkter, så selvfølgelig skal man ikke sidde den slags spiller ned på midtbanen og specielt ikke den defensive del.

  Men hvad så? Klaiber er måske en brugbar løsning, men han ville være manglet på HWB. Der har SebSeb ikke rigtig været god nok endnu. Jeg håber Jordi er parat og tager HCB, men ellers skal det være KT og Klaiber på HWB.

  Det efterlader os med den erfarne, den offensive og den uprøvede opstilling. På trods af en sløj kamp, så er Greve nok selvskrevet til den ene plads og så kan JS vælge Rado og have en midtbane vi har set mange gange før, men som også har bevist at have visse problemer. Specielt med den nuværende spillestil. Det er den sikre løsning og ærlig talt nok den JS vælger. Jeg er bare ikke så sikker på den. Den offensive er med Nartey istedet for Rado, som nok vil være en tand for offensiv, så den tvivler jeg på JS vælger. Vi har en Philip Søndergaard der kunne være sjov, at prøve af da han er den naturlige spiller til den rolle, men han er meget ung og uprøvet på superliga niveau.

  Så det bliver nok Greve og Rado, hvor JS så vil se kampen an og skifte ud, hvis det ikke rigtig kører for de 2.
  1 god kommentar

 • @kasper _ Når vi spiller med tre stoppere imod en så kompakt mur, kunne jeg godt tænke mig at vi fylder på i fase 3 med en eller to stoppere.

  Vi har jo ikke nok i luften, hvis den skal stå på indlæg. Det er alligevel hurtige kontraangreb, hvor det kræver speed af forsvarerne, som er den største risiko. Det er giver også en ekstra udfordring for modstandernes forsvar, at skulle samle sådan to op, og reorganisere sig.
  1 god kommentar

 • Jeg tror vi vinder på søndag - uanset hvad vi gør med Vallys. Mit eneste håb er: ingen nordmænd på banen tak. De er og bliver det tynde øl i denne trup. Og Tshiembe gjorde et OK indhop i søndags og deltog fint i opspillet, så jeg er relativt tryg ved ham indtil Jordi har kondi til at starte inde. Hvis jeg var JS ville mit største dilemma være om jeg skulle holde fast i Ohi eller gå med Kvistgården i stedet. Men ved at trække Vallys ned i banen kunne der jo skabes plads til begge....
  1 god kommentar
   
  • @Kristianbs synes der er langt større dilemmaer end om hvorvidt Ohi skal spille eller ej.

   Bl.a. hvem der spille for Wass og hvem der spiller højre stopper.

   Rykkes Vallys ned kan Kvistgaarden/Bundgaard rykkes ind. Ellers må de starte på bænken.

   Sådan er det desværre, når man bliver skadet. Den enes død er den andens brød

---

 • Så gerne man prøvede Vallys af på midtbanen i stedet for Wass, det vil give plads til Kvistgaarden, så vi får endnu en ultra bevægelig 10er til at skabe rum og udfordre. Det bliver spændende at se hvad JS vælger og om vores nye højre stopper er så frisk at han starter.
  2 enige

 • Der er vel 3 muligheder i stedet for Wass.

  Sætte Vallys tilbage som måske er den mest sikre løsning for Jesper at bruge

  Rado ved siden af Greve men det håber jeg ikke sker for så bliver det alt for defensivt

  Noah som jeg mener er opgaven vokSen til det og fortjener startpladsen. Håber og tror Jesper viser mod og starter med Noah inde, det ser jeg som bedste løsning og har fuld tro på Noah klare opgaven med hjælp fra Greve og Vallys kan komme mere med i det opbyggende

  I øvrigt kan der være en god forklaring på, at Rasmussen ikke havde den bedste kamp mod Vejle, han var småskadet. Ifølge Jesper Sørensen fik han et overstræk i knæet i første halvleg. Han skulle også være gået ud, af en træning i denne uge, grundet det samme, men de forventer ham klar til kampen ifølge Jesper S.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder