NYHED

Hattrick-Uhre og assist-Lindstrøm strålede i Brøndbys 3-0-sejr

Mikael Uhre scorede hattrick og Jesper Lindstrøm leverede alle tre assists, da Brøndby IF søndag eftermiddag vandt 3-0 over OB.

• Nanna Møller Karlsen
      14. marts 2021 - Klokken 17:52

Søndag eftermiddag skulle Brøndby IF en tur til Odense, hvor næstsidste kamp i grundspillet skulle stå mod OB, som kæmper for en plads i top 6.

Niels Frederiksen valgte de samme 11 spillere fra start, som en uge tidligere startede derbyet mod FC København.

Det var hjemmeholdet, som kom bedst ud til kampen. OB satte sig på spillet fra start og pressede Brøndby ned i eget felt. Brøndby-spillerne havde omvendt svært ved at ramme hinanden, men efter de første fem-syv minutter kom de bedre med.

Peter Bjur stod for Brøndbys første gode forsøg i kampen, da han fra kanten af feltet trykkede af med højrebenet og tvang Oliver Christensen i OB-målet ud i en god redning.

Et par minutter senere burde Morten Frendrup have bragt gæsterne foran, da han brændte en chance helt fri foran mål. Chancen opstod efter godt presspil af Brøndby og siden fremragende kombinationer, hvor Simon Hedlund til sidst lagde den af med hælen til Frendrup, der helt fri brændte på Christensen.

OB-keeperen lignede en mand, der var ved at spille sig ind i EM-varmen, da han nogle minutter efter reddede endnu en fri chance. Denne gang var Hedlund synderen efter en god bold i dybden fra Bjur.

Men så skulle Brøndby - og i særdeleshed Mikael Uhre - få hul på bylden. Jesper Lindstrøm lagde bolden til Uhre midt på banen og angriberen tog et par træk ned mod feltet, inden han med et fladt spark lagde bolden i nettet. Denne gang var den uden for Christensens rækkevidde og Brøndby kom foran.

Uhre var på spil igen, da Brøndby igen blev farlige efter godt presspil. Mensah lagde bolden frem til Lindstrøm, der på uselvisk manér spillede den på tværs til Uhre, der blev dobbelt målscorer. Men de to var slet ikke færdige.

Det blev 3-0 til Brøndby, da Lindstrøm tryllede i venstresiden inden han lagde et knivskarpt indlæg ind til Uhre i feltet. Angriberen fuldendte sit hattrick ved at heade den i kassen. VAR tjekkede målet for offside og dommeren underkendte det faktisk, men dømte så mål igen kort efter. Forvirring på stadion, men faktum var 3-0 til Brøndby ved pausen.

OB skiftede to mand i pausen og gik i en mere kompakt formation. De lignede et hold, som hellere ville begrænse nederlaget end forsøge at jagte chancen for point.

Brøndby virkede i kontrol med tingene og skabte stadig pænt med muligheder. Både Uhre og Lindstrøm testede Christensen i målet, men han var stadig vågen og holdt de blå/gule fra yderligere scoringer.

Niels Frederiksen fik skiftet Lindstrøm og Frendrup ud. Begge var i karantænefare til AGF-kampen, men klarede frisag og kunne sætte sig og se resten af kampen fra bænken efter stærke præstationer.

Oskar Fallenius var blandt de spillere, der kom i aktion. Han kom ind til sin anden kamp i Brøndby-trøjen.

Han fik ikke gjort meget væsen af sig, for det var et Brøndby-hold, som simpelthen bare kontrollerede sejren hjem. OB hverken ville eller kunne noget og derfor endte det med en stensikker og fortjent sejr til Brøndby på 3-0. Havde det ikke været for en velspillende Oliver Christensen, var sejren blevet endnu større.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Philip
  • Philip
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      14. marts 2021

• Årets bedste præstation !! Super første halvleg og en virkelig professionel 2. Halvleg. Uhre og Jobbe var virkelig gode i dag hhv. 3 mål og 3 assists siger vel det hele. Derudover vil jeg nævne Hjortur som en af de bedste han var god i dag. Stærk på bolden og god i sine defensive aktioner.
    11 enige · 6 god kommentar

• @Philip Meget enig. Og mange andre rigtig fine præstationer. Og ikke mindst et hold i harmoni. Bliver virkelig spændende at følge mesterskabsslutspillet. Og om vi kan undgå Aab i top 6!
      1 enig

Se 1 flere kommentarer

• @Philip Man kan vel sige, at Jobbes assister kom i en lind...strøm ;-)
      2 enige · 6 god kommentar

• Zutcorp
    • Zutcorp
      Betalende bruger

• Synes sejren mod Lyngby var lidt bedre. Især i lyset af at Lyngby gik videre til at slå FCM og X'e FCK i de næste kampe. OB er miserable. Men flot 1 halvleg, helt sikkert!
      4 enige · 3 god kommentar

Se 2 flere kommentarer

• Fedt at se holdet stråle!
    Bjur er i en kæmpe udvikling.
    Uhre er skræddersyet til de her kampe.
    3 enige · 1 god kommentar

• Det var helt vildt så gode vi var i første halvleg. Alle mand spillede op til niveau, og så er Uhre og Jobbe for vilde.
    2.halvleg var en træningskamp. Nu kan AGF komme an. Presset ligger på dem. Vores målscore er så god at uafgjort nok vil være tilstrækkeligt til at holde 1.pladsen og vinde grundspillet. Og den kommer kun i fare hvis FCM vinder...
    2 enige

---

• Thomcat
  • Thomcat

• Hvornår er der sidst scoret et perfekt hattrick (et mål med hvert ben og et på hovedstød) i Danmark?
    2 enige · 1 god kommentar

• Jensen
  • Jensen

• Endelig to gode halvlege. Ikke ens, men begge gode. Der var ikke behov for det samme pres i 2. halvleg.
    Efter de første 3 afbrændere var jeg lidt nervøs for, om uskarpheden skulle vare ved. Med da Uhre fik hul på bylden, så han sig ikke tilbage. #Uhrepå15 er næsten uundgåeligt nu. :)

Og når vires defensiv står så sikkert som idag, var jeg aldrig nervøs.
    Lækkert kamp og lækker søndag. Så skal de 2 gange FC bare spille uafgjort, så går jeg i seng som en glad mand.
    5 enige · 3 god kommentar

• @Jensen Apropos gå i seng som en glad mand... Jeg er overbevist om, at jeg faldt i søvn med et smil på læben. Det er en herlig tid at være Brøndby-fan.
      2 enige

• "Michael Uhre bliver aldrig en topangriber for Brøndby" - Peter Graulund, fodboldekspert for TV3
    1 god kommentar

• @Michael Hansen Ja, talentløs “ekspert” og ham spaden der giver os 1% for mesterskabet burde også fyres for at udtale noget SÅ dumt.
      2 enige

---

• Virkelig flot 1 halvleg, måske det bedste spil i en halvleg vi har set i sæsonen. Alle mand spillede godt og vi kunne godt have været foran 6 eller 7-0 ved pausen.
    Jeg syntes det er værd at nævne Bjur der spiller en brandkamp både offensivt og defensivt, Rado/Frendrup der styrer midtbanen totalt, Hedlunds konstante hidsige press og Hermannson, der spiller noget nær en perfekt kamp.
    Hvis vi kan diske op med det spil i mod AGF, vinder vi også den kamp stort.
    Kæmpe highfive til gutterne og trænerteamet!
    5 enige

• Betalende bruger

• Super solid sejr!.
    Udover dem som nu er nævnt af gode præstationer, vil jeg også fremhæve Hedlund, ikke så meget hans presspil, men faktisk han fokus på det taktiske, og defensive. Læg mærke til at han er blevet bedre og bedre til at trække ned på midten, hvis f.eks, Frendrup eller Rado er for langt fremme.
    Flere gange ser man Frendrup presse op, sammen med Jobbe og Uhre, her trækker Hedlund så ned og dækker Frendrups plads.
    Han har en fantastisk attitude, siden hans problemer sidste år, og det er en fryd at kigge på ham igennem en hel kamp. :)

Og så spiller Bjur og Hermannsson en pragt kamp idag (selvfølgelig også Maxsø, som endnu engang viser han skal med på landsholdskortet imorgen)

PS. Kunne være lækkert hvis Kasper ville lave nogle flere spillerprofiler(af vores egne nuværende), som der blev lavet på Rado.

PSS. 0-0 I FC kampen, god søndag!
    4 enige · 4 god kommentar

• Philip
  • Philip
    Top gode
    Top enige

• Med 0-0 i parken er vi sikre på at ligge nr 1 når der uddeles TV-penge. Dejligt med lidt ekstra millioner i kassen !!