Hedlund fejrer mål foran Sydsiden
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hedlund: Hvorfor skifte noget ud, som står en meget nært?

 
Simon Hedlund sætter ord på sin kontraktforlængelse med Brøndby IF.

    • Hedlund fejrer mål foran Sydsiden
    • Nanna Møller Karlsen
      4. marts 2023 - Klokken 09:09
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    4. marts 2023 - Klokken 09:09

Fredag offentliggjorde Brøndby IF at offensivspilleren Simon Hedlund har underskrevet en to-årig kontraktforlængelse med de blå/gule, så parterne nu har papir på hinanden til sommeren 2025.

Simon Hedlund er en glad mand. Han har altid nydt at være i Brøndby og ser ingen grund til at skifte det ud bare for at gøre det. Han kalder forlængelsen en no-brainer i et interview med Brøndby TV.

- Jeg har altid været glad i Brøndby IF, og jeg har altid trivedes her. Som jeg har sagt i tidligere interviews, så ved man aldrig, hvordan det er andre steder. Min familie og jeg trives her. Hvorfor skifte noget ud, som står en meget nært? 

- Brøndby har betydet meget for mig. Både på det personlige plan, men også på det fodboldmæssige plan. Så jeg ser ingen grund til at skifte det ud. Da Brøndby IF ville forlænge med mig, var det en no-brainer for mig.

Hedlund fortæller i interviewet videre om den nye spillestil under Jesper Sørensen, som også har været en medvirkende faktor i hans beslutning om at forlænge.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Fint nok Simon. Gud i skaber hvor har jeg flået meget af min sparsomme hårpragt ud når du på 2-3 meters afstand misser en aflevering. Jeg har på den anden side også lovprist nogle af de ting du bidrager med, assist fighterhjerte mm. Så så jeg en herinde der påstod at du ikke var hurtig, vedkommende ved vist ikke så meget om at spille fodbold. Over længere distancer er du bare rimelig hurtig men din acceleration er sk... god, og som vi alle ved, hvis man er kommet foran på de første meter, er man sindssyg svær at hente ind igen. Summa summarum, du skal være velkommen til at spille videre i BIF, jeg skal nok heppe på dig...
    2 enige · 2 god kommentar

  • Jeg syntes det er et helt fornuftigt træk af begge parter, specielt hvis Hedlund kan affinde sig med at være en rotationsspiller, des mere de unge stepper op i den sidste del af kontrakten.
    Vi har haft en tendens til at det halve hold skal skiftes pga udløb eller salg.
    Her kommer der lidt kontinuitet på den mellemlange bane fra en klubmand, der i den grad fighter for holdet.
    Jeg må sige CV er steppet op i de sidste par transfervinduer og denne forlængelse forstærker blot billedet, og det nævner jeg selvom jeg har været meget kritisk for CV's evner. Det virker til at CV nu får den rette sparring, for signerne af Vallys, Håkon, Ohi, Winther og nu forlængelse af Hedlund er godt set. Vi mangler at se Lauritsen, men mon ikke der nok skal vise sig at blive en kvalitetssigning.
    Desuden tyder det indtil videre at ansættelsen af JS er intet mindre af en genialitet.
    Hvis det lykkes ham at signe Winther til sommer og evt forlænge med Hermansen, står vi med et meget stærkt hold i god balance til næste sæson. Det er der ingen tvivl om.
    3 enige · 2 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder