Simon Hedlund
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hedlund sad over med skade - forventes tilbage i den kommende uge

 
Simon Hedlund sad over med en skade, da Brøndby IF mødte Kolding IF i en træningskamp. Cheftræner Niels Frederiksen forventer ham tilbage i træning i den kommende uge.

  • Simon Hedlund
  • Nanna Møller Karlsen
   16. januar 2021 - Klokken 22:47
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. januar 2021 - Klokken 22:47

Brøndby IF tabte lørdag med 2-1 til Kolding IF i årets første træningskamp. Brøndbys trup var uden Simon Hedlund. Svenskeren sad over med en mindre skade, fortæller cheftræner Niels Frederiksen.

- Han var ikke på noget tidspunkt tiltænkt at skulle spille i dag. Han har ikke rigtig trænet med holdet, for han har fået en lille overbelastning i låret. Det er ikke noget slemt. Men vi valgte at holde ham ude i dag for en sikkerheds skyld. Han er på træningsbanen igen i næste uge, der er ikke noget større problem med det, siger Frederiksen til 3point.dk.

Andreas Pyndt Andersen var i truppen og sad med på bænken, men kom ikke i kamp.

- Pyndt sad på bænken, men havde egentlig en rolle, hvor han bare skulle være klar til at komme ind, hvis der opstod en skade. Men hvis der ikke kom det, var det ikke planen, at han skulle spille og det kom han så ikke til.

Næste træningskamp for de blå/gule er om en uge, når det gælder AGF i Aarhus.

 
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Fint I følger op på det, jeg ser dog en værdi i at beholde Simon i foråret, hvis vi skal have en chance, jeg håber en spiller som Kvistgaarden lejes ud og får lidt hår på brystet og kommer tilbage om ½ år, Lyngby og Vejle kunne godt bruge angribere, og det ville hjælpe ham på sigt at få mere spilletid i superligaen.

  Hedlund er en af dem der har spillet sig op i efteråret, efter hans primadonna nykker er lagt op hylden, så ser jeg ham som en værdifuld spiller for BIF, for at vi kan ende i toppen.

  Der kan ikke være nogen der kan bestride hans kvaliteter som spiller, det jeg ser som han største problem, var hans attitude og mangel på mål.

  Nu er det første ændret sig godt og til det positive, da han arbejder min lige så meget som de andre, nu skal han bare i gang med at score mere.

  Men som spiller og i opbygningsspillet med kombinationsspillet, er han for mig en værdifuld spiller og god til løbe.
  1 enig

 • Lad ham bare sidde der ude, evt. send ham ned i shoppen så han kan pakke online pakker
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @BIF_Sherra Hej nu var jeg heller ikke tidligere store Hedlund fan, men du mener ikke han har spillet sig op og kæmper nu lige så meget som de andre?

   Jeg synes man bør give dem der vil BIF en chance, vi er helt enige om de primadonna nykker hører ingen steder hjemme, men når han kæmper for holdet og gør det fint. Bliver vi også nød til at give ham chancen igen, jeg har gjort det og kan selvfølge ikke vide dine bevæggrunde.

   Hedlund bliver aldrig min favorit spiller, men han har faktisk en god værdi for holdet, når han vil kæmpe for det. Jeg synes han med Uhre og Jobbe har et godt samarbejde som der hjælper os. Ligesom vores kontra spil er unik, da Jobbe, Uhre og Hedlund har en speed de andre hold frygter.

   De ved godt presser de for meget på, så er der 3 foran, der kan speede de fleste omkuld. Men nu ser jeg også et BIF DNA som et angrebshold og presser på ikke et kontra hold, og der ved jeg ikke om Hedlund passer så godt ind på. Så jeg vil ikke begræde han sælges, og der kommer en helt anden type angriber ind, en der kan score mål, for pt. har vi kun to i Jobbe og Uhre og det er ikke godt nok.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     1 måned(er) siden   

  • @BIF_Sherra Hej igen, mener du som jeg også ser Singh som en spiller med masser af muligheder i. Kender du NF bevæggrunde til kun at give ham 16 min?

   Jeg synes ikke det er fair at han som den eneste spiller fik så lidt spilletid, særligt fordi han lige skal vænne sig til tempo og spillestil, det gør man ikke på 16 min. Synes ikke det var særligt fair
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder