Simon Hedlund
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Hedlund trives i Brøndby: Jeg vil gerne blive her - fedt at føle sig værdsat

 
Simon Hedlund havde op til kampen mod FC Midtjylland givet et større interview til TV3 SPORT, hvor han blandt andet forholdt sig til sin fremtid.

  • Simon Hedlund
  • Nanna Møller Karlsen
   22. november 2021 - Klokken 23:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. november 2021 - Klokken 23:57

28-årige Simon Hedlund er en vigtig brik for Brøndby IF. Hans redning på stregen i Aarhus i sidste sæson vil gå over i den blå/gule historie.

Svenskeren har snart spillet i Brøndby i tre år, men har ikke travlt med at komme videre. Tværtimod. Han vil gerne blive i Brøndby. Det er én af de ting han fortæller i dette længere interview med TV3 SPORT:


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Simon Hedlund er assistkonge i superligaen og i Brøndby. Hans fart, gode teknik, arbejdsiver også defensivt og hans indlæg og afleveringer har været guld værd for Brøndby. Selvom han i en periode har været undervurderet har Simon Hedlund været en af mange dygtige svenske spillere, som har givet os meget i Brøndby. Dejligt med en spiller, der faktisk også gerne vil blive her. Forlæng med Hedlund! Heja, Hedlund!
  5 enige · 1 god kommentar

 • Klassespiller! Fremragende i presspillet og en af Brøndbys absolut bedste spillere i det hele taget. Hans betydning for Uhres mange mål er second to none i denne sæson.
  5 enige · 1 god kommentar

 • Efter sejren i søndags var det nemt for mig, at konkludere at Uhre er den bedste BIF angriber siden Ebbe Sand. Hvis vi bliver lidt ved sammenligningerne og klubstatus, så er Hedlund nu på niveau med Mattias Jonson i min bog. Den havde jeg ikke set komme for et år siden, da Hedlund udviste primadonna nykker i hans attitude og var langt fra det niveau vi ser nu. Derfor er det fantastisk, at han går lidt mod strømmen og tilkendegiver at han gerne vil blive hos os. Lad os få samme melding fra Maxsø, så begynder det at ligne noget :-)
  3 enige

---

 • Ja forlæng! Syntes det er interessant at Hedlund først er kommet i kridthuset efter at eksperterne på TV3 er begyndt at rose ham. Hedlund har spillet fremragende i lang tid inden eksperterne fik øje på ham.

 • Enig i roserne til Hedlund - ser ham også som den åndelige afløser for M. Jonson. Knokler løs - leverer presspil i international klasse, og er faktisk ret forudseende i sit spil. Nu er der talt meget om redningen i Aarhus, men han er faktisk tit nede og dække en back eller lign. der er kommet for langt frem. Han kan se farlige situationer mod os før mange andre. Det kan man ikke læse i noget statistik, men jeg tror han er drøn-vigtig for vores defensiv. Kan han holde sin fart nogenlunde intakt ser jeg ham gerne 3 år mere i gult og blåt.

  Hans modsætning - uden sammenligning i øvrigt - C. Ronaldo. Da Man U købte ham sagde jeg til en kammerart, at det var dødskysset til Ole Gunnar. Den mand laver jo 0 defensive løb, hvilket man ikke kan overleve med i P. League - for det blive udnyttet.
  1 enig
   
  • Mik
  • Mik   23. november 2021   

  • @Benjamino er United fan men intet at sammenligne med Brøndby for er min eneste klub jeg virkelig elsker højt.

   United er jeg fan af og tragisk at se holdet, men synes faktisk Ronaldo de sidste kampe set ham spille at han rent faktisk arbejder.

   Jeg synes faktisk det er flere andre der svigter på holdet og deres forsvar er så ringe.

   Hvad angår Hedlund er han en god mand på midten som angriber alt for lidt mål du samme ligner ham lidt med legende Mathias Johnson som var 10000 gange bedre afslutter.

   Er vild med Hedlunds måde arbejde og presse på men der er meget langt op til M. Johnson

 • Bjarke
 • Bjarke   23. november 2021   

 • Som en anden artikel beskriver, så nyder han den frie rolle. Hvis han blev låst fast som angriber, ville han lave flere mål. Men han er så forudseende at det er vigtigere at han er all round og gør andre bedre.

  Tøfting var også efter ham i en periode, hvor alle var i tvivl om hans evner og lyst til at være her. Alle er gjort til skamme, han er vigtig som Uhre, Rado og Maxsø.

  Jeg håber han bliver belønnet!
  1 enig

---

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    23. november 2021   

 • Han ville passe godt i en 4-3-3, som wing/kant, da det er der han helt klart er stærkest og den rolle han havde mest før han skiftede til Brøndby. Synes det er problematisk med en angriber, der ikke kan score, han misbruger godt nok mange chancer, hvorimod oplæg er helt godkendt.

 • Det er et helt fantastisk interview, hvor Hedlund virker 100 % ærlig og virkeligt dejligt, at han er realistisk omkring sin fremtid.

  Giv ham en forlængelse på 2-3 år. Det ville pynte med noget kontinuitet på holdet.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder