Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hedlund: Vores gameplan fungerede perfekt

 
Simon Hedlund blev dobbelt målscorer, da Brøndby IF søndag aften slog AaB med 3-1.

  • Nanna Møller Karlsen
   16. maj 2022 - Klokken 09:34
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. maj 2022 - Klokken 09:34

Søndag aften lykkedes det endelig for Brøndby IF at få en sejr igen. Samtidig var det første kamp i 2022, hvor de blå/gule scorede tre mål i en og samme kamp. Simon Hedlund blev en af de store helte med sine to mål. Han fortalte efter kampen om en gameplan, der fungerede perfekt.

- Vi fulgte vores gameplan og den fungerede perfekt. Vi skulle undvige deres første pres, spille lidt længere bolde og kæmpe for andenboldene. Det fungerede super godt. De fik også en tidlig udvisning, og det ændrede jo kampen for os. Men vi kom ud til anden halvleg og ville score til 2-0 og 3-0, det synes jeg er stærkt, lød det fra Simon Hedlund i mixed zone efter kampen.

Hedlund åbnede ballet med sit mål til 1-0. Målet blev efterfølgende tjekket for offside af VAR, men der var ikke noget at komme efter, hvilket også var svenskerens fornemmelse.

- Kvistgaarden headede bolden frem i banen efter en duel, hvor to forsvarsspillere gik på samme bold. Jeg forsøgte at time det, så jeg ikke var offside. Jeg synes selv, at jeg kom perfekt afsted, og følte, at jeg ikke var offside. Jeg havde ganske god tid til at tænke over, hvad jeg skulle gøre. Jeg tænkte på, hvad jeg skulle gøre, og den gik ind, så det var dejligt.

- Vi angribere vil gerne score mål, men egentlig spiller den ikke den store rolle, hvem der scorer, så længe vi får de tre point. Det er tre skønne point og første gang jeg vinder heroppe. Nu ser vi frem mod søndag.

Men Simon Hedlund indrømmer, at han har scoret for få mål i denne sæson.

- Ja, jeg har scoret for få mål. Men samtidig har min rolle på holdet været lidt anderledes end tidligere. Men i det store hele har jeg scoret for få mål.

- Jeg synes, jeg er ved at finde ind i et godt samarbejde med Kvistgaarden. Jeg har også spillet en del på 10er-positionen og der har jeg ligget lidt længere tilbage og mere været en del af det opbyggende spil i stedet for at komme rigtig tæt på mål. I dag kom jeg lidt tættere på og fik scoret to mål.

Vil du hellere ligge længere fremme så?

- Det spiller ingen rolle egentlig. Jeg har en ganske fri rolle uanset hvor jeg spiller, føler jeg. Det passer mig rigtig godt. 

Hedlund og Brøndby har nu minimum én kamp tilbage i sæsonen, det er på søndag hjemme mod Silkeborg IF. Muligvis venter der også en playoff-kamp, men det kommer an på hvordan resultaterne i sidste spillerunde falder ud.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    16. maj 2022   

 • Det er skønt at se den gamle Hedlund tilbage. Det er dette vi har savnet fra ham. Han må gerne lave 2 mere mod Silkeborg.
  6 enige · 2 god kommentar
   
  • @Jensen Ja, endelig var han skarp på sine friløbere. Desværre lavede han “en Hedlund” ved AaB’s mål: Sløset aflevering på midten, og opgav at forfølge sin mand. Det må han meget gerne stoppe med lige nu!
   2 enige

 • sirtrip
 • sirtrip
  Betalende bruger
    16. maj 2022   

 • Han spillede en fed kamp men det var simpelthen for sløjt da han gav både bold og et mål væk inden han blev udskiftet............
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER