Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermannsson efter sejr: Det var en af de bedste præstationer

 
Brøndby slog søndag OB med 3-0 efter en overbevisende præstation og beholder dermed førstepladsen i 3F Superligaen. De blå/gule scorede alle tre mål i første halvleg på et vaskeægte hattrick fra Mikael Uhre. Hjörtur Hermannsson, som igen startede inde og fik alle 90 minutter, kalder kampen for en af de bedste præstationer i sæsonen.

  • Jesper Hammeken
   15. marts 2021 - Klokken 09:14
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  15. marts 2021 - Klokken 09:14

Brøndby vandt søndag eftermiddag i overbevisende stil, da de besøgte OB på Nature Energy Park. De blå/gule kom skidt fra land, men det varede ikke længe, før holdet fandt et højt niveau frem og kunne skabe de store chancer, som har kendetegnet dem gennem sæsonen. Hjörtur Hermannsson kalder det en af holdets bedste præstationer i sæsonen.

- Det var en af bedste præstationer. Vi har en vanvittig god første halvleg, selvom vi starter lidt sløjt. Efter de første fem minutter finder vi bare rytmen. Det er godt spil, vi viser i dag. Anden halvleg kører vi bare i gennem, fortæller Hermannsson til 3point.dk.

Mikael Uhre var dominerende oppe foran med tre mål, men de blå/gule formåede også at holde OB fra fadet, og det var noget, som glædede Hermannsson, der følte, at man generelt holdt fynboerne fra chancer. 

- Uhre viser rigtig god form i dag, men jeg synes faktisk også, at vi holder dem fra de helt store chancer. Schwäbe har måske to redninger i kampen. Den ene griber han nemt, og så er der en omstilling helt til sidst, som vi selvfølgelig ikke skulle tillade. Men det var en meget moden præstation. 

Efter søndagens sejr fører Brøndby nu med fire point ned til nærmeste forfølger, som er FC Midtjylland. Næste søndag gælder det grundspillets sidste kamp, når AGF besøger Brøndby Stadion.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hermannsson, Maxsø og Jung er den perfekte bagkæde. For en forlængelse på plads med Hermannsson og Jung. Europa venter til sommer og der det forsvar guld værd.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    15. marts 2021   

 • Det var din klart bedste kamp i den gule trøje. Nu skal du vise at du kan holde det niveau i flere kampe i streg.
  5 enige · 4 god kommentar

 • Ivan
 • Ivan   15. marts 2021   

 • Selvfølgelig glæder vi os alle over den flotte 3-0 sejr over OB. Og det virker næsten profamt at lede efter hår i suppen. Men dog synes jeg de er ret tydelige. Da OB parkerer bussen, og udskiftningerne gør sig gældende synes jeg at niveauet falder alarmerende meget. Vi producerer intet, kan ikke finde hullerne, afleveringerne bliver dårligere, tæmningerne ligeså, misforståelserne betydeligt flere. Vi har ikke et skud på mål i 2 halvleg. Derimod lykkes det OB at producere en enkelt friløber ( til Sabbi) der nemt kunne have givet mål. Man tør jo næsten ikke tænke på hvad der ville være sket hvis OB havde stillet sig ned fra starten.
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     15. marts 2021   

  • @Ivan vi har et skud på mål, se den highlight video som er lagt op her på siden. Jobbe har et rigtig fint forsøg.

   Derudover synes jeg det var tydeligt i 2. halvleg at der var en gentleman aftale om at kampen bare skulle slutte uden skader og en større ydmygelse. Brøndby forsøgte ikke og OB ville ikke.
   8 enige · 3 god kommentar

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    15. marts 2021   

 • Som HH spillede igår, er det synd at hans kontrakt løber ud til sommer. Det kunne have været lækkert, hvis vi kunne have solgt ham og sået lidt kroner i kassen.
  Kampen mod OB var i min optik han ypperste topniveau. Hvis vi skal tage næste skridt, har vi brug for en endnu bedre forsvarspiller til hans plads.
  2 enige
   
  • @Jensen synes faktisk reelt set at Hermannsson har gjort det ganske stabilt, siden vi skiftede til 3/5 mands forsvar, han er bare ikke fast før nu.
   Men jeg er enig, hvis vi skal tage skridtet videre, skal vi have en som er endnu bedre med fødderne en HH og Rosted. :)

  Se 1 flere kommentarer

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER