Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermansen: En enorm ære at bære anførerbindet

 
Brøndby spillede mandag aften mod FC Midtjylland, og her fik Mads Hermansen anfører-debut, da Andreas Maxsø blev udvist i starten af kampen. Den unge målmand kalder det en stor ære.

  • Jesper Hammeken
   29. april 2022 - Klokken 11:17
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  29. april 2022 - Klokken 11:17

Brøndby tabte mandag aften 1-3, da FC Midtjylland besøgte Brøndby Stadion. Kampen startede hårdt ud for de blå/gule, som fik udvist Andreas Maxsø kort inde i kampen, og da forsvarsgeneralen er anfører, skulle anførerbindet naturligvis placeres på en anden arm, og det blev på Mads Hermansen. Den unge målmand fik dermed anfører-debut for Brøndby. Mads Hermansen kalder det en enorm ære.

- Det er et ansvar, som jeg gerne vil påtage mig, og det var selvfølgelig også en enorm ære at få lov til at føre holdet an og være anfører for Brøndby. Det betød meget for mig, og det var én af de positive ting, jeg kunne tage med fra kampen, fortæller Hermansen til bold.dk.

Andreas Maxsø har karantæne, når Brøndby søndag møder Randers FC, og det betyder, at anførerbindet igen skal sidde på en anden, og det er ikke en rolle, som Mads Hermansen frygter, såfremt han igen skulle være anfører. Målmanden imødekommer gerne ansvaret. 

- Det er stolthed, og det er noget, man ikke skal tage for givet, men samtidig er det jo også et ansvar. Folk kigger min vej, når der skal tages beslutninger, og det er også noget, som jeg glædeligt imødekommer. 

Brøndby besøger Randers FC søndag på Cepheus Park, kampen spilles klokken 16.00.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Uche91
 • Uche91   29. april 2022   

 • Det siger vist alt om et dysfunktionelt hieraki på holdet, når MH er i spil til rollen som anfører.
   
  • @Uche91 på den anden side er der vel heller ikke mange andre der kan bære det for øjeblikket, hvis Maxsø ikke var der til at tage det på så var det Mensah, Rosted eller Radosevic der var de næste i linjen, jeg var faktisk lidt overrasket over at Rosted ikke fik det i mandags.
   Mensah og Rosted er ikke til rådighed på søndag og hvis Rado ikke starter, så er der ikke mange andre jeg kan se med bindet om armen!
   Bruus, Riveros, Slimane, Cappis, Divkovic og Kvistgaarden er ikke folk jeg ser som anførere, Hedlund måske, Bell kan også på sigt blive en.
   Det man også skal tænke på er at anføreren helst skal spille hele kampen.
   1 enig

  Se 4 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER