Fodbold live resultater
Mads Hermansen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermansen før FCN: Tror det bliver lidt a la Silkeborg

 
En sæsondefinerende kamp venter mod FC Nordsjælland. Mads Hermansen ser frem til en af de kampe, der ‘lige betyder lidt ekstra’.

  • Mads Hermansen
  • Per Bang
   18. marts 2023 - Klokken 22:00
 • Per Bang
 • Per Bang
  18. marts 2023 - Klokken 22:00

Brøndby har ikke tabt på Right to Dream Park siden 2017, men ifølge Brøndbys målmand har holdet ikke snakket så meget om historiske resultater. 

- Jeg tror, det bliver lidt a la samme kamp som Silkeborg. Skal vi vinde, skal vi være bedre til at kontrollere kampen på bolden. Det er det, Nordsjælland også gerne vil. Det er det, Silkeborg gerne ville. Vi skal være lidt bedre til at holde fat i bolden, og styre kampen den vej igennem, for vi skaber masser af chancer, masser af muligheder. 

 

Ikke bare gode på omstillinger 

FC Nordsjælland er kendt for deres hurtighed, men de kan meget mere end det. Hermansen kommenterer på deres styrker og på kampen generelt. 

- Hurtige folk. Omstillinger. Jeg synes også, de har god dynamik, når de er på bolden. De har mange bevægelser. Men hvis vi lykkes med at kontrollere bolden, som vi gerne vil, så er det selvfølgelig omstillingerne, som de ligger og lurer på, som vi skal være skarpe i.  

 

- Der er ikke så meget at sige. Vi ved alle sammen godt, hvad der er på spil. Der er jo ikke nogen grund til at tale kampen ned. Den er sæsondefinerende for os. Det er vores mål at skulle i top-6 og også gerne højere end det. Vi har kvaliteten til det, vi har truppen og vi har spillestilen til at kunne gøre det. Det bliver fedt. Det er de kampe, som vi gerne vil spille.   

 

Mon ikke de følger lidt med ude på siden 

Grundspillets sidste runde bliver en gyser. Alle kampe spilles samtidig kl. 15, men hvordan de andre resultater påvirker Brøndbys mulighed for at slutte blandt de bedste seks, har Hermansen ikke brugt tid på. Han mener dog, at den nye struktur er god for ligaen.  

- Vores eneste fokus er at vinde. Det er det, vi går efter. Når vi er på banen, ved vi jo ikke noget om, hvad der sker i de andre kampe. Og for hvad det er, så aner jeg ikke hvilke scenarier, der kan spilles ud, hvis vi spiller uafgjort, vinder eller taber. Det kan være, de følger lidt med ude på sidelinjen.  

 

- For os spillere er den her afslutning på grundspillet spændende. Det er måske lige lidt for spændende, men jeg forestiller mig, at det er en god sæson i Superligaen for den neutrale seer. Jeg synes, det er fedt. Det giver noget ekstra tænding og noget ekstra spænding. Det er godt for ligaen, at der kommer noget ekstra krydder på toppen.  

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner