Fodbold live resultater
Mads Hermansen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermansen: Har lagt en plan for fremtiden

 
Mads Hermansen talte onsdag med bold.dk, hvor keeperen gav udtryk for at hans nærmeste fremtid ligger i Brøndby, hvor han er godt tilfreds og stoler på den plan klubben har lagt sammen med ham.

  • Mads Hermansen
  • Kasper Pedersbæk
   11. januar 2023 - Klokken 14:37
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  11. januar 2023 - Klokken 14:37

Onsdag talte Mads Hermansen med bold.dk omkring fremtiden, efter Hermansen i denne sæson har fået et gennembrud med en lang række gode præstationer, som har været med til at åbne udlandets øjne for fynboen. Trods tidligere spekulationer omkring interesse fra engelske Bournemouth slår Mads Hermansen fast over for bold.dk, at han ser sin nærmeste fremtid ligge i Brøndby:

- ...jeg skrev en ny kontrakt i foråret og har lagt en god plan med klubben, som jeg forventer, vi følger.

Forespurgt af bold.dk hvorvidt et bud i indeværende transfervindue kan få keeperen på andre tanker svarer Mads Hermansen:

- Vi må jo tage alle henvendelser seriøst, som vi ville gøre, med det der nu skulle komme. Men lige nu er planen, at jeg skal spille i Brøndby. Jeg er glad for at være her og ser frem til foråret.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Sælg dem, der vil sælge Hermansen

 • Vi lever i en tid hvor vores suppe-konkurrenter raskt væk skyder deres stjerner af for 100+ millioner. Skal blive spændende at se hvad Carsten Vagn ender med at sælge MH for når den dag oprinder. Forhåbentlig falder han og resten af bestyrelsen ikke på halen af benovelse første gang der lander et seriøst bud...
   
  • @Kristianbs,
   De salgsbeløb er vist også udregnet på jysk kræmmer manèr.
   
  • del Piero
  • del Piero
   Betalende bruger
     11. januar 2023   

  • @Kristianbs Vi har pt. ingen spillere, som man kan få 100+ kroner for, uanset hvilken klub i DK de skulle sælges fra. De fleste af vores allerbedste spillere er oppe i alderen og blandt de unge er det vel kun MH og Anis, som lige nu potentielt er mere end 50 millioner værd.

   Swartau har dog potentialet til at blive et giga-salg, hvis han i en alder af 17-18 år brænder superligaen helt af, så kan han ende på Schelderup niveau.

   Men lige nu vil det være et absurd mirakel, hvis CV lykkes med at sælge spillere for 50-100 millioner de næste 14 dage. Det handler ikke kun om, hvor vi ligger i ligaen og hvilken salgshistorisk vi har, men i høj grad også om at vi bare ikke har de spillere, som har toppræsteret på den store internationale scene. Måske fraregnet Anis, som spillede solidt til VM uden dog at brænde igennem for alvor.

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    11. januar 2023   

 • Det er virkelig agurketid når der kan komme en nyhed ud af at en fodboldspiller siger til et medie at han som udgangspunkt fokuserer på den klub han er i, og er glad for at være i, men at han naturligvis seriøst vil se på det, hvis der lander et kæmpe bud fra en stor udenlandsk klub. Det modsatte interview ville være mere overraskende og klart sjovere:

  Jeg hader at være i klubben og jeg har rettet hele mit fokus på at komme til en anden klub. Jeg zoner helt ud under træningerne, da jeg afskyr trænerene, medspillerne og sportschefen. Jeg følger febrilsk alle løse rygter på nettet om en mulig transfer væk fra den klub, som jeg helt og holdent har mistet interessen for. Selv pølserne på stadion smager mig ikke længere og jeg er også betyndt at gå med trøjer fra andre klubber jeg hellere vil til i et forsøg på at provokere sportchefen til at sælge mig så hurtigt som muligt. Det er sådan set situationen hos mig. Andre spørgsmål fra bold.dk?.

  Men, Mads er både glad for klubben og i øvrigt intelligent nok til ikke at svare noget, der kan misforstås, så han siger lige præcist det rigtige i det interview. Og vi er glade for at have ham og håber han bliver længe endnu!

---

 • Han er der heller ikke endnu. Talentet er åbenlyst, men erfaringen mangler. En målmand der er helt til udlandet havde reddet 4-6 point ekstra til BIF i efteråret.

  Målet på frispark hjemme mod Viborg er et godt eksempel. Om et år redder MH den slags, og så er han ved at være der.

  Så kan det også være Ægidius samtidig er klar til en startplads.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner