Fodbold live resultater
Mads Hermansen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermansen og Danmark missede EM

 
Mads Hermansen og Danmarks U/21-landshold kommer ikke til EM. De tabte på straffespark til Kroatien i playoff.

  • Mads Hermansen
  • Nanna Møller Karlsen
   27. september 2022 - Klokken 23:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  27. september 2022 - Klokken 23:00

Det danske U/21-landshold skulle tirsdag aften forsøge at besejre Kroatien og booke en billet til EM-slutrunden. Kroaterne vandt på hjemmebane med 2-1, så en dansk sejr var påkrævet i returkampen i Vejle.

Mads Hermansen med anførerbindet startede i målet og på midtbanen huserede Morten Frendrup, mens Mathias Kvistgaarden startede kampen på bænken. Danmark startede kampen fremragende og kom på 1-0 efter bare ti minutter. Der gik dog ikke længe, før den føring blev fordoblet.

Den tidligere Brøndby-profil Morten Frendrup scorede et fuldstændig fantastisk mål, da han smadrede bolden helt op i den ene krog langt udefra. 

Mads Hermansen stod fremragende og havde i løbet af kampen flere store redninger. Mathias Kvistgaarden blev skiftet ind efter 65 minutter. Desværre fik kroaterne udlignet sent i kampen til 2-1, så der skulle forlænget spilletid til.

I den forlængede spilletid forsøgte Kvistgaarden sig med et ekvilibristisk saksespark, men det kostede et gult kort i stedet for et mål. Kroatien pressede på og Hermansen måtte igen diske op med flere gode aktioner og redninger, som sørgede for at Danmark så kampen gå i straffesparkskonkurrence.

I straffesparkskonkurrencen brændte to danskere, mens Hermansen fik hjælp fra stolpen på et enkelt kroatisk forsøg. Dermed var det Kroatien, der bookede billet til det kommende U/21 EM i stedet for Danmark.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    28. september 2022   

 • Hvad skete der for Kvistgaarden, som blev skiftet ud i sidste sekund inden straffesparkskonkurrencen. Er han virkelig så dårlig til at sparke, at han ikke kan bide sig fast i blandt de 11 skytter? Det er godt nok bekymrende, hvis vi har en angriber som ikke kan sparke straffe.
   
  • @Saesonkort hvis du husker tilbage på kampen i Basel, så er det vist et gennemgående problem i Brøndby og desværre ikke begrænset til Kvistgaarden

 • Fandme skidt at vores U21 ikke kvalificerer sig.. Og i særdeleshed skidt for Mads H's pris. Det udstillingsvindue havde helt sikkert givet prisen et nøk op.

  Man kan håbe på at Jesper S bliver fyret, så kan han evt. stå klar til at overtage, hvis ikke vi fortsætter med Niels efter sommeren.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER