Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermansen om opbakningen: Det betyder alt

 
Mads Hermansen blev hyldet stort på Brøndby Stadion efter 2-0-sejren over FC Midtjylland. Det betyder alt, lyder det fra den unge keeper.

  • Nanna Møller Karlsen
   30. august 2021 - Klokken 09:50
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  30. august 2021 - Klokken 09:50

21-årige Mads Hermansen har i denne sæson snuppet pladsen i målet hos Brøndby IF, men det var først i går at han prøvede at vinde med holdet. Det var samtidig hans første clean sheet som Brøndby-keeper, for Brøndby vandt 2-0 over FC Midtjylland.

- Det var sgu dejligt. Det var en forløsning og en dejlig indsats af hele holdet. Vi var presset i de første tyve minutter og skulle lige finde vores fodfæste. Vi får lavet en god taktisk justering udefra, som jeg synes vendte kampen. Det gav os noget mere plads på bolden og vi fik lagt presset på en anden måde, sagde Hermansen efter kampen til 3point.dk.

Hermansen lavede en fejl mod RB Salzburg, som kostede et mål. Mod FCM stod han en stor første halvleg og reparerede selv med en stor redning efter en opspilsfejl, som kunne have kostet. Brøndby-fansene kvitterede ved at synge Hermansens navn, da spillerne gik til pause.

- Det betyder alt. At kunne mærke udefra, at der er tro på en. Man giver hundrede procent hver eneste dag og til hver eneste kamp, så det er dejligt at de bliver ved med at bakke op.

Brøndby-målmanden blev også hyldet efter kampen og kan nu tilslutte sig U/21-landsholdet i Gladsaxe.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fin kamp af Hermansen, men for F….. mand…. Nogen (Frederiksen) er altså nødt til at ændre noget meget hurtigt ifm igangsætning nedefra. Manden kan ikke ramme en due med en badebold på 5 meters afstand når han skal sparke den ud. Så må der laves noget struktur med faste aftaler om, hvem han kan sparke bolden hen til. Ellers hellere losse den ad helvede til op af banen. De her rene foræringer til modstanderne, holder mit blodtryk ikke til…
  4 enige
   
  • @Mukhtar-fan Synes også vi skal kigge på opspillet. Synes mange spillere er ekstremt ivrig for at spille den tilbage, men det er vel nok gameplanen.

   Vi har ikke Schwabe mere. Synes ikke Hermansen skal lege Schwabe. Mange gode målmænd kommer til at se dumme ud når de presses til spil med fødderne. Eks. De Gea og Llroris

 • Hjertet sidder sgu lidt oppe i halsen, når han spiller ud i pressede situationer, og håber han finder en balance, der tager de mest risikofyldte pasninger ud.

  Omvendt må man tage hatten af for, at han har modet efter den brøler mod Salzburg. Der sidder utvivlsomt et godt hoved på ham, og så har han altså en fed udstråling. Det er svært at sige, hvad det præcis er, men han har bare noget over sig, som vi i den grad har savnet på keeperposten.
  5 enige
   
  • @Klipklapperen

 • Du har ret! Fed udstråling og sejt at fejlen fra Salzburg-kampen ikke sidder mere i ham end at han prøver igen.

  Men når han så gør nøjagtigt det samme igen, så synes jeg det kalder på hjælp til den unge mand.

  Omvendt: da jeg var 21, havde jeg svært nok ved bare at finde ud af at navigere i almindeligt arbejde, tøser og sport. Han står på mål foran en frådende Sydsiden som 21-årig. Uanset hvad, så er det altså imponerende!
  2 enige

 • Mads har jo været en fuldgod erstatning her i starten, han er ung, og skal bare have lov at lave fejl - også om de så komme med ærkerivalerne, og stadig have opbakningen fra lægterne. Frendrup blev hyldet trods rødt mod AGF - mens man i Århus så hvordan Hausner fik trusler mod sig selv og sine nærmeste, og det er en forskel jeg personligt syntes der skal holdes fat i - specielt med de unge. Hvis Hermansen mærker opbakningen når han har dårlige dage, kæmper han nok også det mere på de gode dage. Mads Mur Hermansen er på vej!
  1 enig · 1 god kommentar


 • Betalende bruger
    30. august 2021   

 • Synes den fejl og i Redbull kamp, falder tilbage på vores forsvar.

  De er alle simpelthen nød til at tage mere ansvar på, at i stedet for at spille på tværs, så se at få spillet bolden igennem det første pres.

  Kan ikke passe det vores unge målmand der skal prøve at gøre det.
  2 enige
   
  • @Chefen Vilfort så enig jeg så kampen på stadion og de pressede ham unødvendigt hele første halvleg… RB bar gode til at lukke alle rum og ingen Brøndby spillere flyttede sig derfor blev det kun presballer han kunne spille Han er pisse god, ham skal BIF være glade for️
   1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER