Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Hermansen reddede Brøndby i sidste sekund: En dejlig redning

 
Mads Hermansen spillede en stor kamp, da Brøndby IF søndag vandt med 1-0 over Randers FC.

  • Nanna Møller Karlsen
   28. november 2021 - Klokken 23:13
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  28. november 2021 - Klokken 23:13

Mads Hermansen spillede en hovedrolle, da Brøndby IF søndag hentede sin sjette Superliga-sejr i træk, da Randers FC blev besejret med 1-0 på Brøndby Stadion. Brøndby var kommet foran i første halvleg, men havde ikke fået lukket kampen. Derfor jagtede gæsterne en udligning i slutfasen, men Hermansen stod i vejen.

- Det er ofte de situationer, Randers ender ud i. De får nogle pludselige afslutninger i feltet. Det var vi egentlig forberedt på og vi har også trænet det lidt i løbet af ugen. Så at det også sker i kampen, og at jeg lykkes med en redning, det er dejligt, lød det fra Hermansen efter kampen.

Han snuppede forsøget fra Tosin Kehinde i kampens allersidste sekunder. Det var en af Randers' største muligheder i kampen, men Hermansen tog det med vanlig fynsk ro.

- Der var relativt frit udsyn. Det var en dejlig redning.

- Selvfølgelig var der et tryk, men jeg synes vi stod godt imod hele vejen igennem. Vi stoler bare på hinanden nede bagved og vi ved at vi hver især kan løse vores opgaver. Så jeg tror ikke at jeg følte lige så meget et tryk som I måske gør udefra. Det var fedt at vi holdt stand og vandt.

- Det betyder alt som målmand at få disse clean sheets. Nogle gange er det ikke altid retvisende om man har mange clean sheets eller ej, men jeg er glad for alle dem, vi kan få.

Inden kampen blev Hermansens målmandstræner Lars Høgh hyldet. Brøndby-keeperen blev tydeligt berørt, da han blev spurgt ind til sit forhold til Høgh.

- Han betyder meget for mig. Det er hårdt at se ham have det, som han har det nu. Det er svært at sige noget... Han er et fantastisk menneske. Det er svært, lød det fra en tydeligt rørt Mads Hermansen.

- Han og familien skal have plads og nyde tiden med hinanden. Jeg snakker med ham, når han har tid til det og når han har lyst. Jeg besøgte ham i går og det var dejligt at se ham.

Mon ikke Lars Høgh har siddet hjemme på Fyn og jublet over Hermansens flotte indsats. En ung fynsk keeper lærer af mesteren.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    29. november 2021   

 • Jeg er vild med Mads Hermansen og han er uden tvivl markant bedre end Schwabe. Han har dog 2 huller i osten. Hans udspark og udkast er simpelthen for korte. Det er ikke godt nok kun lige at kunne sparke en halv banelængde i sidevind. Og så sparker han for mange upræcise bolde ud over siden.

  Jeg ser en kontrakt forlængelse til sommer og en nyt nummer #1.
  2 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021