Andrew Hjulsager
Foto: Mikkel Joh / Joh-Foto ©
NYHED

Hjulsager oplevede Brøndby blive mestre: Det er stort

 
Andrew Hjulsagers hjerte banker for Brøndby og mandag var han på stadion og se klubben blive danske mestre. Midtbanespilleren beretter også om stor interesse fra andre klubber efter en stærk sæson hos KV Oostende.

  • Andrew Hjulsager
  • Nanna Møller Karlsen
   29. maj 2021 - Klokken 19:17
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. maj 2021 - Klokken 19:17

Mandag var en festdag. Brøndby IF sikrede sig DM-guld for første gang i 16 år. Lykønskningerne til klubben væltede ind på de sociale medier, men den tidligere Brøndby-spiller Andrew Hjulsager var på Brøndby Stadion og oplevede det hele på nærmeste hold.

- Det var en rigtig fed dag med god stemning og glade fans. Da jeg stod og ventede foran loungen, kunne jeg høre den store march komme mod stadion. Det var virkelig imponerende. Selve kampen synes jeg var godt under kontrol og jeg havde hele tiden følelsen af, at det ville blive en sejr. Da der blev scoret til 2-0 følte jeg at alle på stadion vidste at den var hjemme, og ved slutfløjtet gik det helt amok. Det var virkelig en fed oplevelse, siger Hjulsager til 3point.dk.

Brøndby kunne lade sig krone som Danmarksmestre og det var stort for Brøndby-drengen Hjulsager at opleve.

- Det er stort. Jeg har brugt over halvdelen af mit liv i klubben og den har en stor del af mit hjerte, siger han.

Har været en del interesse

26-årige Hjulsager har haft en forrygende sæson i KV Oostende, hvor han har bidraget med syv mål og 12 assist i sæsonen. Han er også blevet kåret til årets spiller i klubben. Hjulsager tiltrækker sig således også interesse fra større klubber og blandt andre Gent har været nævnt på rygtebørsen.

- Der har været en hel del interesse og også nogle konkrete bud til klubben. Jeg vil ikke komme ind på hvilke hold, som har budt eller er interesseret, men det er både toppen af Belgien og hold fra de større ligaer. Lige nu har jeg ferie og prøver ikke at tænke så meget over det, vi må alle vente og se.

Den tidligere Brøndby-spiller kalder sæsonen den bedste i karrieren.

- Det har været en rigtig god sæson for mig personligt og for holdet. Jeg har kunnet holde mig skadesfri og spillet stort set alle kampe, mens jeg har været utrolig afgørende i alle dele af spillet. Det har klart været min bedste sæson indtil videre.

I sin tid i Brøndby nåede Hjulsager 98 førsteholdskampe med 18 mål og 15 assist til følge.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • “...mens jeg har været utrolig afgørende i alle dele af spillet.“

  Falsk beskedenhed har aldrig været en ting for Andrew.
   
  • TRON
  • TRON   12. juni 2021   

  • @Klipklapperen #jantelov ?
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

BRØNDBY IF DANSKE MESTRE 2020/2021