Frederik Holst
Foto: Mikkel Joh / Joh-Foto ©
NYHED

Holst åben omkring sin fremtid: Brøndby er mit andet hjem

 
Frederik Holst har kun et år tilbage af kontrakten med Elfsborg og han er åben omkring fremtiden.

    • Frederik Holst
    • Nanna Møller Karlsen
      6. juli 2020 - Klokken 17:21
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    6. juli 2020 - Klokken 17:21

Siden Frederik Holst forlod Brøndby IF i sommeren 2017, har han samlet erfaringer i udlandet, hvor han først tørnede ud i Sparta Rotterdam i Holland og siden rykkede til svenske Elfsborg, hvor han stadig spiller.

I det svenske er det indtil videre blevet til 45 kampe for Elfsborg. De fleste som højre back, men i denne sæson har Holst spillet på midtbanen.

- Jeg har spillet alle vores kampe på midten i denne sæson, fordi vores anfører fik problemer med knæet. Jeg blev spurgt, om jeg ville prøve det af, men jeg var lidt i tvivl på grund af den situation jeg tidligere havde været i i Brøndby. Men jeg kom frem til, at det ville jeg gerne så længe vores anfører var skadet, siger han til 3point.dk om sin rolle.

- Det har været en 6’er-rolle og hvis jeg skal spille midtbane i fremtiden, skal det nok være på dén plads i stedet for en 8’er, som jeg hidtil har testet mig af på. Det er svært at sige, hvad der sker, når vores anfører kommer tilbage. Det ved kun træneren.

- Lige nu har jeg spillet midtbane og Johan (Larsson, red.) og en ung gut har spillet højre back. Træneren ser mig nok stadig på højre dør, men jeg har også fået at vide, at han har været imponeret og tilfreds med den måde, jeg har gjort det på midtbanen. De havde ikke lige set den komme, at jeg kan udfylde den rolle, som jeg har gjort.

Årene i Holland og Sverige har gjort, at Holst har udviklet sig. Både som back, men også på midtbanen.

- Jeg er blevet lidt anderledes som fodboldspiller. Jeg er blevet mere smart og tør have bolden mere. Det er stadig power og fight, men det er også mere boldspil. 

Åben for klubskifte

25-årige Frederik Holst har et år tilbage af sin kontrakt i Elfsborg. Han har endnu ikke hørt noget fra klubben om en mulig forlængelse og det lugter derfor af et klubskifte.

- Lige nu knokler jeg bare på og spiller kampene, og så håber og tror jeg på, at der kommer noget. Formen har været god og spillemæssigt har det også været godt. Om det bliver nu, til vinter eller om jeg skal vente et år, det er svært at svare på. Men jeg har ikke hørt noget fra Elfsborg om fremtiden, så det er sådan landet ligger lige pt.

- Nu har jeg været her i to år og har udviklet mig som menneske og som fodboldspiller. Jeg er åben. Om det bliver i Danmark eller udlandet, må tiden vise.

Nu nævner du Danmark. Kan du se dig selv spille i en anden dansk klub end Brøndby?

- Jeg tror hele fodbolddanmark ved det. Det ville være sindssygt mærkeligt og en svær beslutning. Jeg vil allerhelst - det har været en drøm og et mål, siden jeg forlod Brøndby - komme hjem igen. Brøndby er mit andet hjem. Men det er ikke kun mig, der bestemmer det. Jeg ville ønske det var sådan, men der er nogle andre ting, som også spiller ind. 

Tidligere har det været vigtigt for Holst at finde en klub, hvor han hundrede procent blev set som højre back. Men det har åbnet lidt op nu hvor han har gjort det så godt på midtbanen, siger han. 

- Der kan godt komme en lille tvivl omkring hvor jeg egentlig skal køre på henne uden at være super-sub. Det kommer an på hele pakken og hvad der er af planer med mig, spillestil og så videre, slutter han.

Frederik Holst står noteret for 155 kampe for Brøndby.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Vil elske at se Holst i en gul trøje igen...Men måske ikke der vi mest mangler forstærkning.. HVB og Def Midt er faktisk ok besat... Ville meget hellere en VVB og en stor angriber
    2 enige

  • Først tænkte jeg: Du vil altid være en helt på Vestegnen, Holst, men der er ikke plads til dig i Brøndby lige nu. Men så læste jeg, at han tilsyneladende har gjort det fint som 6'er i Sverige. Han var jo også midtbane før han blev back. Kunne det måske ligefrem være en billig og nem løsning med Holst som back-up for Frendrup og et salg af Radosevic? Rado er tydeligvis ikke 8'er, han er dyr i drift og jeg synes man bør satse på Frendrup all the way. Det kan måske åbne en lille dør for Holst i Brøndby?
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • @Broder Salsa enig. Med Holst får vi en 100% indsats hver gang. Noget vi f.eks. godt kunne have brugt i går.
      3 enige
     
    • @Broder Salsa Jeg synes ikke vi på den måde bør hente spillere ind til bænken. Det skal være de unge. Men jeg kunne godt se ham komme hjem om et år, hvis Frendrup sælges samtidig, men jeg vil helst vente med at sælge Frendrup
      3 enige
     
    • @Tanken (Nu lader jeg jeg bare tankerne vandre) Jeg antager at Radosevic ikke vil være tilfreds på bænken. Og hvis man virkelig vil gå all in med Frendrup, så vil Radosevic' værdi falde når han ikke spiller. Jeg mener at dette sommervindue er det optimale for at tjene på Radosevic. Og så mangler vi en back up på 6'eren. Der er næppe nogen i MC der er klar til den rolle endnu. Holst er forholdsvis billig, egen avl, en fighter og kan træde til ved karantæner, skader og eventuelle formdyk hos Frendrup.
      3 enige · 2 god kommentar
     
    • Jensen
    • Jensen
      Betalende bruger
        6. juli 2020   

    • @Broder Salsa - Helt enig. Og skulle Rado ikke blive solgt i dette vindue, kan Holdt altid tage over og Schwäbe, hvis han sælges. :-D
      1 god kommentar
     
    • Jensen
    • Jensen
      Betalende bruger
        6. juli 2020   

    • Prøver lige igen. Ville skrive: Holst kan tager over for Schwäbe.
     
    • @Broder Salsa nu er det jo faktisk sådan vi har Børkeeiet i truppen endnu. Og han træner vist igen rigtigt med truppen. Der synes jeg man bør lade ham være backup for Frendrup, da man tidligere har sagt man ikke ser ham i forsvaret. Jeg vil i øvrigt ikke sige noget imod hvis du havde glemt ham, jeg glemmer han sgu hele tiden selv
      1 enig
     
    • @Tanken Haha, jeg havde da fuldstændig glemt alt om Børkeeiet... Vi har det så godt, at vi glemmer vores indkøb til 10 millioner kroner.
     
    • Betalende bruger
        7. juli 2020   

    • @Tanken Ikke alene træner han med igen. Ifølge Jobbe og Anis er han rigtig skarp.
      3 god kommentar

  • Hawk
  • Hawk
    Betalende bruger
      7. juli 2020   

  • Han skulle aldrig have været væk, han skulle have været vores Patrick Christensen(Aab), klubmanden, allroundspilleren der kan vikarierer på alle pladser, kulturbærer(især med årene), og så faktisk så god en spiller at man undre sig over hvorfor han ikke bare spiller fast.
    2 enige
     
    • @Hawk jeg er fuldstændig enig. Generelt er jeg ikke så meget til at have reservespillere i truppen, men her er en der kan spille mange forskellige pladser, og samtidig er en ægte klubmand fra bunden. Der blev taget nogle dårlige beslutninger sommeren 17 og 18. Udover Holst forsvandt Hjulsager og Phiri, og det var pga økonomiske uoverensstemmelser. Tænk hvis man i stedet for at købe løntunge spillere som Halimi, Vigen, Tibbling, Kaiser, Rado osv havde brugt bare en brøkdel af de penge på i stedet at forlænge nogle af dem der forsvandt. Det kan være vi endda havde haft råd til at forlænge Pukki. Anyway, jeg har et håb om at CV har en anden tilgang til dette, efter hans tid i specielt FCN.
      1 enig · 2 god kommentar

---

  • Hawk
  • Hawk
    Betalende bruger
      7. juli 2020   

  • Hvis vi havde beholdt Holst, havde vi sparet 12 mil. på Gammelby, og hvem mener at Holst er ringere end Gammelby.
    5 enige
     
    • @Hawk ja. Og det samme med Crone.
      2 enige · 2 god kommentar
     
    • @Hawk Jo grotesk vi har betalt 12 mil. for Gammelby. Måske den dårligste spiller de sidste 10 år. Men med vores økonomi ville jeg hellere se en eller to spillere til startopstillingen i stedet for penge til folk på bænken
      1 enig
     
    • @Fuld fart frem Han har ikke været den dårligste de seneste 10 år. Men han er en af dem som har givet aller mindst value for pengene. Shit han var dyr, og nu er han overhalet af en 21-årig omskolet angriber som kun har spillet back i 6 måneder.
      1 enig · 1 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder