Brøndby fans Sydsiden
Foto: Robert Hendel ©
NYHED

I dag hylder Magnus sin afdøde ven Jacob på Brøndby Stadion: Brøndby betød meget for ham

 
Hvis du i dag på Brøndby Stadion ser er banner med teksten Hvil i fred, Jacob, så er det Magnus, der hylder sin nære ven, der desværre er gået bort.

  • Brøndby fans Sydsiden
  • Nanna Møller Karlsen
   8. maj 2022 - Klokken 09:48
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  8. maj 2022 - Klokken 09:48

Et derby er altid specielt. Men derbyet den 8. maj 2022 bliver som intet andet for Magnus Jacobsen. Han ville gerne have stået der med sin nære ven, Jacob, men det kommer han ikke til, fordi han måtte sige farvel til Jacob alt for tidligt, da han som bare 17-årig mistede livet i en ulykke.

Magnus og Jacob havde Brøndby som fælles passion. De havde kendt hinanden siden de var helt små, da deres forældre er gode venner. De holdt nytår sammen hvert år, og de to familier tilbragte generelt mange sjove timer sammen.

- Da vi blev lidt ældre, omkring de 8-9 år, begyndte vi også at se fodbold sammen. Vi var begge meget enige om, at det er Brøndby, der skal ses. Vi startede med at tage derud med vores fædre, hvorefter vi selv begyndte at tage derud, fortæller Magnus til 3point.dk.

- Til kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF den 20. februar 2022 havde jeg fået et afbud fra en kammeret, så jeg valgte at spørge Jacob, om han ville med. Det ville han vildt gerne, så vi tog derud og havde en hyggelig aften i Farum med god fodbold og en dejlig 2-0-sejr. Det endte med at være vores sidste kamp, som vi så sammen, så jeg er ekstremt glad for at jeg spurgte ham og fik en sidste kamp sammen med ham. Brøndby betød rigtig meget for Jacob. Det var ligesom for så mange andre en kæmpe passion at være fan af Brøndby, og han nød at se dem spille og at støtte drengene på stadion.

Nanna Møller Karlsen © All rights reserved

Søndag mangler Magnus sin ven til derbyet på Brøndby Stadion. Men så alligevel ikke helt. Han er naturligvis med i hjertet, men Magnus har også forberedt en flot hyldest til sin kammerat, som han har fået lov at vise på tribunen til søndagens store kamp.

- Jeg har brug for at sende en hilsen til Jacob, for at give ham et sidste farvel, for det skulle på ingen måde have endt sådan her. Jeg valgte at gå i tænkeboks og sad i bilen på vej hjem fra et besøg hos hans familie, og jeg tænkte over, om jeg kunne gøre noget for at hylde ham. Så kom jeg op med idéen om et banner. Jeg spurgte familien hvordan de ville have det med det, og det synes at det var det fedeste, så de fik hurtigt skaffet sig to billetter til derby på den ene langside, for at kunne se banneret.

- Det betyder ekstremt meget for mig at få chancen for at give ham det sidste farvel, for jeg føler slet ikke at jeg kan sige nok farvel. Altså, det er helt surrealistisk at skulle sige farvel og aldrig se en af sine bedste kammerater igen nogensinde. Så det betyder meget at jeg kan hylde ham og vise, hvor meget han betød for mig og mange andre. Jeg skrev til Brøndby om tilladelse og jeg var så glad, da jeg fik det godkendt. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at vise det, jeg har gået og brugt den seneste uge på efterskolen på.

Banneret kommer op på Sydsiden i det 17. minut af kampen.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Magnus, sikke en flot gestus du viser din ven, som er gået bort i alt for ung alder

  Jeg er sikker på, at din ven kigger med og er et kæmpe smil, ligesom hans familie sætter pris på, at du hylder ham.

  Desværre er det tit tabet, der lærer os om livets ægte værdier.
  Din ven ville sætte stor pris på, den respekt som du viser ham. Livet skal leves forfra, men forstås bagfra,. For livet er skønt og skal nydes mens vi har det. Desværre er det også nogen gange uretfærdigt og meningsløst, særligt når nogen kommer alt for tidligt herfra, så kan det være svært at finde en mening med livet. Men lyset vil altid vinde over mørket, når man mindst venter det, så ser man en lysåbning igen. Selvom din historie er trist, så er den også rørende og smuk, den viser hvad et ægte venskab betyder, for selvom vi mister dem vi elsker, så vil de aldrig blive glemt, og altid blive mindet med et stort smil.
  5 enige · 6 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder