Foto: 3point.dk ©
NYHED

Indsats for at hjælpe 70 udsatte børn på Vestegnen via Red Barnet

 
Sammen med Red Barnet Vestegnen søger 3point.dk at hjælpe op til 70 børn i Brøndby, Hvidovre og Høje-Tåstrup med at få stimuli via fodbold i denne corona-tid.

    • 3point.dk
      2. januar 2022 - Klokken 13:02
  • 3point.dk
  • 3point.dk
    2. januar 2022 - Klokken 13:02

Julen er overstået og et nyt år er begyndt. Et år hvor corona desværre stadig fylder. Corona-epidimien har været rigtig hård for hele Danmark, men den kan blive ekstra hård for dem, som har mindst. Familier hvor der i forvejen ikke er mange penge, og de vigtige gratis aktiviteter med samvær som giver glæde og stimuli til børnene nu bliver aflyst og lukket ned.
 
Derfor er 3point.dk gået sammen med fodboldappen InchByInch om via Red Barnet Vestegnen at tilbyde op til 70 børn i Brøndby, Hvidovre og Høje-Tåstrup en fodboldpakke.

Sådan foregår det
 
Både private og virksomheder er meget velkommen til at overføre penge til Red Barnet Vestegnen på MobilePay 653651, og har man en virksomhed brug for en faktura kan man skrive til info@inchbyinch.io og bede om en faktura. For hver 695 kroner der bliver doneret vil en pakke blive givet til Red Barnet Vestegnen. 70 pakker = 48.650 kroner og skulle det mål nås vil alt overskud naturligvis gå ubeskåret til Red Barnet Vestegnen.
 
Indsamlingen kører frem til fredag den 14. januar, hvor det vil blive opgjort, hvor mange pakker der kan uddeles til Red Barnet Vestegnen. Ender det på et skævt beløb, vil InchByInch runde op til nærmeste antal af pakker og Red Barnet Vestegnen vil beholde overskydende penge.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder