Fodbold live resultater
Caroline Pleidrup i kamp.
Foto: Mikkel Joh / Joh-Foto ©
NYHED

Indskiftede Caroline Pleidrup sikrede Brøndby sen og vigtig sejr

 
Caroline Pleidrup blev skiftet ind og sikrede tre minutter før tid Brøndby-kvinderne en vigtig sejr på 1-0 over Kolding Q.

  • Caroline Pleidrup i kamp.
  • Nanna Møller Karlsen
   6. juni 2020 - Klokken 16:21
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. juni 2020 - Klokken 16:21

Brøndbys kvindehold sparkede lørdag eftermiddag slutspillet i Gjensidige Kvindeligaen i gang. Et par timer inden kampstart begyndte de mørke skyer og et kraftigt regnvejr at indtræffe på Vestegnen. Hvis man kan finde nogen symbolik i det, må det være, at målene på bane 2 hvor kampen blev spillet, længe så ud til at være forheksede.

Brøndby tog teten fra kampens begyndelse. Mille Gejl fik en gylden mulighed for at krone sit comeback med en scoring efter få minutter, men hun sparkede bolden forbi fjerneste opstander. Nanna Christiansen havde et skud, der blev reddet på stregen, og Brøndbys kamprekordholder var endnu engang tæt på med et hovedstød efter 20 minutter.

Kolding stod dybt og lurede på omstillinger, men blev aldrig for alvor farlige. KoldingQ har siden sidste ligakamp fået ny cheftræner. Den tidligere Kolding IF-træner Anders Jensen står nu i spidsen for Koldings bedste kvindehold, og han var altid til at høre på sidelinjen. Man kunne godt få tankerne lidt hen på en anden træner i det jyske, Bo Henriksen.

Chancehavet fortsatte, og det var et mindre mirakel, at Brøndby ikke var foran med et par stykker ved pausen. Efter pausen skabte Brøndby igen masser af chancer, og både Frederikke Lindhardt, Josefine Hasbo og Nicoline Sørensen havde muligheder for at bringe Brøndby i front. Alligevel skulle vi helt hen i det 87’ minut før indskiftede Caroline Pleidrup kunne gøre det til 1-0. Forinden havde der været et par dødbolde, der endte ud i en masse klumpspil, hvor Caroline Pleidrup til sidst kunne sende bolden i kassen.

Kolding pressede på i de sidste minutter, men fik aldrig truet Katrine Abel på målet. Derfor vandt Brøndby IF altså 1-0, og har nu 11 point i slutspillet. Fortuna Hjørring ligger øverst med 13 point. De to hold mødes i sidste spillerunde i Hjørring. Brøndbys næste kamp er mod FC Thy-Thisted Q på udebane, lørdag den 13. juni kl. 14:00.

Brøndby stillede med følgende 11 fra start i sejren:

Startopstilling for kvindeholdet.
3point.dk © All rights reserved

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner