Anis Slimane kigger på Andreas Bruus.
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Indslag med Brøndby-talenterne: Hype, pres og skiftet fra Zorniger til Niels Frederiksen

 
Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup, Anis Slimane og Anton Skipper fortæller om livet som talent i Brøndbys Superliga-trup, hvor det er blevet nemmere at se en vej fra træningsbanen til Brøndby Stadion.

    • Anis Slimane kigger på Andreas Bruus.
    • Nanna Møller Karlsen
      28. juni 2020 - Klokken 09:15
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    28. juni 2020 - Klokken 09:15

Brøndby IF har i denne sæson bragt flere unge talenter i spil. Blandt andet har både Morten Frendrup, Jesper Lindstrøm, Anton Skipper og Anis Slimane spillet en rolle. 

Her kan du møde dem alle fire til en snak om at slå igennem i Brøndby, hype, pres og skiftet fra Alexander Zorniger til Niels Frederiksen.

 


Medie af: Discovery





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • mp80
  • mp80   28. juni 2020   

  • Forskellen på før og nu, er holdet var klasser bedre under AZ. Nu er ingen store profiler, man har Maxsø som største navn, men ingen på holdet har landsholds niveau. Synes de unge MC spillere piver ret meget i dette klip og viser præcis det AZ pointerede. Når man fjerne alle profiler, som CV har gang i øjeblikket giver det helt naturligt mere spilletid til de unge også selvom de spiller dårlige kampe. Holder man fast på dem noget længere skal flere af dem nok lære af deres fejl og blive bedre og måske også store profiler med tiden, men det er et meget langt træk, når de ikke har etablerede profiler at støtte sig op ad.
    3 enige · 2 god kommentar
     
    • @mp80 Jeg synes nu ikke de piver. De siger, som det var, at der ikke var nogen synlig vej til førsteholdet for dem under Zorniger, dels pga at man havde købt ind med arme og ben med dyre spillere, og dels fordi Zorniger udtalte flere gange, at de ikke var gode nok. Set fra deres synspunkt er det jo også svært at kæmpe sig ud af, når man aldrig får spilletid. Så klager de over manglende mulighed for feedback og kommunikation med Zorniger. Dette kunne jeg godt forestille mig var korrekt. Tyskere arbejder nok mere hierarkisk. Det er et punkt hvor tysk og dansk mentalitet er meget forskellig.
      3 enige
     
    • @mp80 At slå igennem kræver spilletid, tillid, turde og få lov til at fejle, samt at blive coachet. Det er spillerens, trænerens og klubbens ansvar. Victor Nilsson i FCK har jeg set lave håbløse fejl, og Ståle har formodentlig kastet op ude på sidelinien, men han er ung og skal han blive bedre skal han spille. Det skal der være plads hvis man vil udvikle unge spillere, ellers må man købe ind.
      1 enig
     
    • @mp80 helt forkert, det var ikke bedre og hvilke stor e profiler taler du om, dem der nu spiller i 2. Bundesliga eller i usa , AZ var meget dårlig for klubben og var en stor hindring for at nye unge kom til. De rigtig store profiler skal nok blive udviklet, men tager tid og kræver tillid
      2 enige · 1 god kommentar

  • Mp80 - piver eller ikke piver, er vist et tolknings spørgsmål. Uanset hvad, er Zorniger stadig arbejdsløs. Det lader ikke til at klubberne rundt omkring i Europa står på tæerne for at signe ham. Det er der nok en grund til. Brøndby gjorde helt rigtigt i at sende ham på porten. Han var ikke tro mod klubben og talenterne.
    4 enige · 1 god kommentar
     
    • @Cobbe47 helt enig !

  • Betalende bruger
      28. juni 2020   

  • Det er lidt sjovt så lidt ord Frendrup får indført, jeg tror han har fået rigtig meget ud af AZ, forhold til de andre. :)
    1 enig

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder