Aldrig alene på Brøndby Stadion
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Initiativ mellem klub og fans: Støt Brøndby IF og få dit navn på facaden af Brøndby Stadion

 
Brøndby IF og klubbens fans er gået sammen om et initiativ, der skal støtte klubben økonomisk, hvor man som fan kan få sit navn på facaden af Brøndby Stadion.

  • Aldrig alene på Brøndby Stadion
  • Nanna Møller Karlsen
   18. januar 2021 - Klokken 13:39
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  18. januar 2021 - Klokken 13:39

Vi skriver nu 2021, men ord som corona og nedlukning er lige så relevante nu, som de var det i 2020. Brøndby IF og de resterende klubber i Superligaen har spillet knap en halvsæson uden tilskuere på lægterne og det ser ud til at fortsætte sådan fra begyndelsen af forårssæsonen.

I foråret 2020 støttede Brøndby-fans klubben voldsomt, blandt andet ved at købe mere end 34.000 eksemplarer af Aldrig Alene-trøjen. Nu er der igen mulighed for at støtte klubben i en svær tid. Brøndby IF og klubbens fans er gået sammen om et initiativ.

Glasfacaden på Brøndby Stadion vil få skriften Aldrig Alene og bogstaverne vil blive udgjort af navne på de fans, som køber sig en navneplads. Det koster 399,- kroner at få sit navn på stadions facade.

- Vi har haft en tæt dialog med klubben i de seneste måneder, hvor vi har drøftet, hvordan vi fans kan støtte klubben yderligere i denne usikre tid. Vi ønsker at bidrage til Brøndby IF’s drift og udvikling, så vi kan få klubben så godt som muligt igennem de udfordringer, vi står overfor i disse Corona-tider, lyder det fra Fanafdelingens formand Lasse Bauer til klubbens hjemmeside.

- Brøndby IF skal have et så stærkt som muligt udgangspunkt, når pandemien engang er ovre. Ved at udsmykke den store glasfacade på Brøndby Stadion med navne på Brøndby-fans, så støtter vi fans ikke blot klubben økonomisk, men vi får også givet stadion et visuelt løft og en synliggørelse af det unikke fællesskab, vi har på Vestegnen. Vi håber, at alle med blågult hjerte vil støtte dette initiativ. 

Hvis man køber sit navn på glasfacaden, modtager man også en Aldrig Alene-pin, som bliver sendt, når facaden står klar.

Du kan læse mere og købe din plads på aldrigalene.brondby.com, hvor du også kan følge med i antallet af købte pladser. Vi får også tælleren på 3point.dk så hurtigt som muligt. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Naturligvis noget man vil støtte op om.
  Men hvorfor ik endnu en støttetrøje måske endda må en måndlig hvis omkostningen ik vil være for høj for dette.
  Ville da være super cool om nogle år når vi ude af det her corona helved at kunne se tilbage på sin lille samling af støttetrøjerfra denne periode.
   
  • @Ingen Over Klubben Man skal heller ikke udvande konceptet.

   Aldrig Alene-trøjen er limited edition. Den vil altid stå som en manifestation.

   Hvordan støtter man så BIF? På den måde de ønsker: via støttebilletter, køb i Brøndby shoppen etc og nu navn på stadion.

   Synes det er ganske fornuftigt. Jeg har i hvert fald støttet det hele. Jeg ville ikke synes det var ligeså fedt, hvis jeg skulle købe min 7. Aldrig Alene-trøje 'The Marts 2021-edition'.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • 10 timers salg og 25% solgt.
  1 god kommentar
   
  • Kaj
  • Kaj   18. januar 2021   

  • @Bjarne Boysen Er der en begrænsning på pladserne, siden du skriver 25% solgt?

  Se 2 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021