Brøndby futsal Alexandre de Santana
Foto: Brøndby IF ©
NYHED

Interview med Alexandre de Santana: Jeg er et konkurrencemenneske og stræber altid efter toppen

 
Interview med Alexandre de Santana, som er ny cheftræner for Brøndby IF's futsal-hold.

    • Brøndby futsal Alexandre de Santana
    • 3point.dk
      2. november 2020 - Klokken 16:09
  • 3point.dk
  • 3point.dk
    2. november 2020 - Klokken 16:09

Note: Artikel skrevet af Simon Lindgren / Brøndby Futsal

Brøndby IF Futsal er i fuld gang med at gøre sig klar til endnu en sæson i landets bedste futsalrække. Ligaholdet arbejder lige nu på højtryk for at blive kampklar til den 14. november, hvor sæsonen sparkes i gang. Efter sidste sæsons hektiske afslutning blev det meddelt, at ligaholdet skulle have nu cheftræner. Den nye cheftræner i Brøndby IF hedder Alexandre de Santana, og han har en god fornemmelse forud for den nye sæson. 

- Holdet ser lovende ud. Vi har en god blanding af spillere, og vi har trænet i nogle uger nu, fortæller Alexandre de Santana.

Alexandre de Santana står over for sin første sæson som træner på vestegnen, og den ambitiøse træner har da også nogle klare forventninger og mål for holdet i den kommende sæson.  

- Mine forventninger og mål for sæsonen er, at vi får god sæson sammen som hold. Jeg forventer også, at jeg kan hjælpe holdet til at blive mere modent og bringe en ny dimension til måden, vi spiller på. Jeg er et konkurrencemenneske og stræber altid efter toppen.

Det er dog også en usikker tid, vi lever i og der er naturligvis udfordringer forbundet med den igangværende pandemi. Smittetallene er gået op og ned de sidste par måneder og usikkerheden er naturligvis også til stede i Brøndby.

- Udfordringen er naturligvis, at vi ikke ved, hvad der vil ske. Vi ved heller ikke, om der kommer nye restriktioner, som kan få indflydelse på træningen eller sæsonen. Det har selvfølgelig ikke kun en indflydelse på futsal, men også på folks liv og deres familier. Vi er også opmærksomme på, at hvis en på holdet bliver testet positiv for COVID-19, så kommer vi til at misse flere træningspas, siger Alexandre de Santana. 

Både trænere og spillere tager naturligvis deres forholdsregler og alle i klubben gør alt, hvad de kan for at mindske smitterisikoen. Det er vigtigt for Brøndby-træneren, hvis man skal kunne fortsætte med at træne.

- Det er selvfølgelig svært og usikkert for alle. Indtil videre hare vi formået at træne og pandemien har heldigvis ikke haft så stor indflydelse på holdet. Vi prøver at holde afstand så meget som muligt, og hvis folk føler sig skidt tilpas, så er de nødt til at blive hjemme fra træning. Det er dejligt, vi har mulighed for at træne og fortsætte med at gøre det, vi elsker. 

Brøndby starter den nye sæson den 14. november ude mod Albertslund i et vaskeægte vestegnsopgør.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder