Jacob Rasmussen
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Jacob Rasmussen: Nøgleordet er kommunikation

 
Det handler om at snakke sammen inde på banen var ekstraktet af Jacob Rasmussens svar til Brøndbys nylige defensive stabilitet på banen.

    • Jacob Rasmussen
    • Kasper Pedersbæk
      21. september 2023 - Klokken 15:40
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    21. september 2023 - Klokken 15:40

Torsdagstræningen var vel overstået, og Jacob Rasmussen var på vej mod omklædningen, da 3point.dk fangede stopperen til en samtale om de nylige præstationer på banen. Præstationer som Rasmussen selv kalder for resultatet af kontinuitet:

- Jeg er kommet ind i en rytme, og så har jeg lært de andre at kende hurtigt. Det har gjort det hele meget lettere.

Da han bliver bedt om at sætte ord på årsagerne til de få scorede mål mod Brøndby forklarer Jacob Rasmussen:

- Vi er blevet rigtig gode med bolden, det gør at modstanderne skal løbe det mere efter den (bolden). Det bliver måske mere frustrerende for dem. Og så er vi også kommet foran i flere af kampene, det har selvfølgelig også påvirket det hele.

Der går et øjeblik, så fortsætter stopperen selv:

- Vi har god kemi nede bagi. Det har fungeret rigtig godt med dem jeg har spillet med. Med Alves fungerer det rigtig godt, vi komplementerer hinanden rigtig godt. Heggheim har spillet, Tshiembe var med i søndags. Og det har bare fungeret godt med dem alle sammen.

Et gennemgående element i det Jacob Rasmussen nævner over for 3point.dk var kommunikation, og det at skabe en relation til sine medspillere. Det er også det han specifikt nævner, da netop samarbejdet i bagkæden bliver uddybet:

Forståelsen indburdes er god. Vi er gode til at kommunikere, det er en stor del af det at forsvare. At vi har styr på de forskellige spillere, hvem tager ham, hvis jeg går derhen og så videre. Jo mere man spiller sammen jo mindre behøves vi nærmest at tale sammen.

Selvom Brøndby har holdt nullet flere gange, og generelt har indkasseret få mål på det seneste, så ved Jacob Rasmussen også godt, at modstanderne igen kommer til at score på Brøndby. Men det skal være så besværligt for dem som muligt siger han:

- Det handler om for os at tillade så få chancer imod som muligt. Så kan modstanderne altid score mål på ikke oplagte chancer.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • 4 rene lagner i de sidste 5 kampe !!!!
    2 enige

  • Tænk at gå fra brok i fankredse over endnu en stopper i en trup med mange stoppere, til i dag med suppens mest formstærke hold og bedste defensiv. Ja ham Rasmussen har CV godt nok været heldig med, meeeen mon ikke Rasmussen er undtagelsen der bekræfter reglen.
    1 enig · 1 god kommentar
     
    • GARFIELD
    • GARFIELD
      Top kommentator
      Top gode
      Top enige
        21. september 2023   

    • @DoctorEnigma

      Hvilke fans har brokket sig over at CV ENDELIG valgte, som med Vallys at købe kvalitet, i stedet for mellemvare som koster 1/3 til 1/2 af prisen end fx Vallys og Rasmussen.

      Jeg vil hellere have 1 spiller med Rasmussens og Vallys klasse, end at have 2-3 spillere som alligevel ryger på bænken, sælges med tab, eller lejes ud

      Jeg har ikke læst nogen fans herinde, som har klaget over CVs køb af kvalitet som Rasmussen. Tvætimod har jeg læst de kritiske fans af CV, netop har rost ham for det. De samme kritikere som var modstandere af underlige køb og mellemvarer. Måske skulle I rose de fans der hele tiden har efterlyst det, i stedet for at komme med kritik, for de fans så rigtigt.

      Sjovt når man ser på Vallys og Rasmussen, viser det netop de kritiske røster har haft ret, hellere satse på 1 god spiller end 3 dårlige.
      4 enige · 1 god kommentar

    Se 6 flere kommentarer

  • preben
  • preben   22. september 2023   

  • også den fik tipsbladet fat i.... ik så ringe

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder