Jan Bech og CV til pressemøde
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jan Bech: Jeg har en god fornemmelse af, at der kommer noget ind, inden vinduet lukker

 
Jan Bech udtaler, at han på sin vis også hungrer efter en transfer til Brøndby. Og at han har en god fornemmelse af, at der kommer noget ind, inden vinduet lukker.

  • Jan Bech og CV til pressemøde
  • 3point.dk
   13. september 2020 - Klokken 15:16
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  13. september 2020 - Klokken 15:16

Et kig på visse afkroge af internettet viser, at nogle Brøndby-fans hungrer efter en transfer til de blå/gule. Det gør Jan Bech Andersen også selv, udtaler han. Storaktionæren har dog også en god fornemmelse af, at der kommer noget ind.

- Det gør vi alle sammen et eller andet sted. Vi vil alle gerne se et hold, der er i fremgang. Men det synes jeg også, vi har. Det er vigtigt at sige, at hvis vi ser tilbage på slutspillet i sidste sæson, var det ganske godkendt uden at være prangende. Men vi har også sagt, at der er plads og råderum til et par forstærkninger, udtaler Jan Bech Andersen til B.T. og fortsætter;

- 'CV' (fodbolddirektør Carsten V. Jensen, red.) har sagt, vi leder efter en venstre back og en angriber. Så vi er ikke blinde for, at vi kan forstærke os. Vi skal bare sikre os, at det reelt er forstærkninger. Det er det, det handler om. Fremfor for at skyde i blinde. Jeg har en god fornemmelse af, at der kommer noget ind, inden vinduet lukker.

Brøndby starter i dag Superliga-sæsonen mod FCN.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder