Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jan Bech: Navnene på ejere af GFH kan ikke oplyses på grund af to højtprofilerede folk, som er ansat i store amerikanske virksomheder

 
Brøndby IF kan angiveligt ikke oplyse navnene på de nye ejere på grund af to højtprofilerede folk, som er ansat i store amerikanske virksomheder.

  • 3point.dk
   29. oktober 2022 - Klokken 18:43
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  29. oktober 2022 - Klokken 18:43

Det er ikke offentligt kendt, hvem som er de 14 ejere af Global Football Holdings, som nu er majoritetsejere af Brøndby IF, og naturligvis er både medier og fans af Brøndby IF interesserede i at vide det. Derfor er der allerede nu opstået en situation, hvor Ekstra Bladet gættede på en række navne, hvilket fik flere medier til at gå med på den galej. Og det sætter Brøndby IF's kommunikationsansatte i lidt af en situation, da de kun kan gå ud og benægte navne, men ikke oplyse, hvem som det reelt er. Og i BrøndbyLyd kom Jan Bech yderligere ind på, hvorfor det er, at navnene ikke kan oplyses.

- Som jeg sagde; grunden til at vi ikke oplyste deres navne i dag er meget simpel. Der er to meget højtprofilerede folk, som er ansatte i meget højtansete børsnoterede virksomheder i USA. Og deres firma har sagt, at de ikke blander sig i deres personlige investeringer, men at de ikke vil, at der investeres penge, som kan eksponere deres firma. Det er simpelthen ud af respekt for disse folk. Men som jeg sagde tidligere, og jeg vil gerne gentage det her: PWC i Danmark og PWC i England har kritisk gennemgået disse folk, og vi har selv lavet vores research, så hvis der var nogen tvivl, så ville vi ikke være her sammen. Og jeg er sikker på, at med Scotts (McLachlan, red.) CV og den branche han er i, så ville han heller ikke være her, udtaler Jan Bech Andersen i BrøndbyLyd.

Du kan høre det i podcasten her, hvor du skal spole frem til cirka 8.15.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   29. october 2022   

 • Det blev også sagt i et af jeres gode interviews, men rigtig godt med en hel artikel om det. Håber flere af de øvrige medier læser med.

  Fir mig er det ikke vigtigt, at navnene kommer frem, så længe de rigtige ved hvem det drejer sig om.
  7 enige · 1 god kommentar

 • Citat: “ Der er to meget højtprofilerede folk, som er ansatte i meget højtansete børsnoterede virksomheder i USA. Og deres firma har sagt, at de ikke blander sig i deres personlige investeringer, men at de ikke vil, at der investeres penge, som kan eksponere deres firma. Det er simpelthen ud af respekt for disse folk”.
  Så de folk, der har investeret i Brøndby kan blive eksponeret i en grad at deres nuværende arbejdsgiver kan lide last?

  Min viden om eksponerede personer drejer sig mest om enten politik, eller investering i militære virksomheders engagement i korrupte lande. Er en investering i Brøndby at sidestille med investering i sort energi, våben eller i diktaturstyrede virksomheder?. Av, det var jeg ikke klar over. Helt sikkert en god forklaring. Så stoler vi da helt sikkert på den forklaring. Ingen grund til at grave mere der.   
  • @Maxmotor du ved jo ikke en fis om hvem de personer er så lad være med at sidde og opfinde noget der ikke er reelt….de 14 personer er alle gennemgået af brøndby selv samt pwc i både danmark og england …..så drop det det der tak
   6 enige · 2 god kommentar
   
  • 1991
  • 1991   29. october 2022   

  • @Maxmotor Det er altså meget normalt ens primære arbejdsgiver stiller krav omkring hvilke øvrige investeringer man kan lave.. det tror jeg feks samtlige danske bankansatte er underlagt. Synes selv forklaringen fra Jan lyder gennemført troværdig. Skal vi ikke alle udsætte jagten på spøgelser til mandag… så er der også mulighed for lidt gratis godter.. Halloween…
   6 enige · 2 god kommentar
   
  • @Maxmotor Hold nu op…. Når firmaet stiller krav om, at deres personlige investeringer ikke skal kunne eksponere firmaet, så er det helt naturligt at lave denne konstruktion, hvor reelle ejere i en kapitalfond ikke er offentligt tilgængeligt. Et S&P 500 firma sidder jo ikke og analyserer om BIF er inden for skiven. Derfor er konstruktionen fornuftig. Så hold nu bare op med alle de konspirationsteorier der insinueres.
   5 enige · 2 god kommentar
   
  • @Maxmotor Er en investering i Brøndby at sidestille med investering i sort energi, våben eller i diktaturstyrede virksomheder?. Av, det var jeg ikke klar over.

   Ellers noget af et stråmandsargument at fyre afsted. Go for it, Max!
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Maxmotor Med al respekt - hvad er det du ved om citat investeringer i militære virksomeders engagement i korrupte lande? Det er jo et emne hvor fakta vælter frem bag selv dem simpleste net-søgning.

   Selvom mit iltre indre ofte brøler når jeg læser indlæg herinde prøver jeg at moderere mig, men her - what a load of bulls***
   Kom dog med fakta eller hvis du selv tror på det bæ så overvej at gå til din læge, jeg tror der findes god medicin ....
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     29. october 2022   

  • @Maxmotor - lav nu dit eget gravearbejde/research inden du udtaler dig.
   Hvis du bare er utilfreds med at ghf har købt sig ind i BIF, så bare skriv det. Ellers kan du jo skrive igen når du har din research og dokumentation i orden
   2 enige · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Kapper
  • Kapper   30. october 2022   

  • @Maxmotor
   Hej Max og Co.
   Uden at have læst hele tråden, så vil jeg lige komme med et indspark.

   I min virksomhed (som er en stor dansk børsnoterede virksomhed) gælder de samme regler faktisk. Særligt for ledende medarbejdere, men i princippet også for medarbejderne uden ledelsesansvar.

   Der er intet odiøst i det, fra min stol af. Det glæder mig i øvrigt at de er blevet vurderet af eksterne rådgivere.

   God (kamp) dag
   1 enig · 2 god kommentar

 • Godt nok en tynd undakyldning!
  Ud med navne og videre. forza bif

 • Det er Donald Trump
  1 enig


 • BT er på sagen de skal nok finde alle personerne
   
  • @BIF_Sherra Ja , mon ikke. Håber det bare er helt igennem normale investorer så debatten stopper.

 • Hej med jer.

  Brøndby fan siden målmand Ivan Lykke i 1980. Han var ven af familien.
  Jeg har 2 værelser, fyldt med Brøndby udstyr.

  Jeg er helt med på at jeg ikke bliver savnet. Efter salget, er mit engagement meget tvivlsomt.

  Jeg er ikke tilhænger af Blackstone, som i slet ikke. Og jo, Blixter er Blackstone.

  At Man ikke kan offentliggøre alle navnene på de personer der er med i købet, skriger til himlen, at her er noget lusk.
  Jeg køber slet ikke Jan Bechs forklaring.
  Jeg er så heller ikke Jan Bech fan, har ikke været det siden Oscar. Virkelig dumt.

  At jan dækker sig ind under Price warerhouse er for nemt.

  Jeg respekterer at der er stor opbakning til den nye købs form. Men bemærker også at fans er med på ideen, netop fordi Alpha ikke er.

  Jeg har ingen akter i Alpha. Slet ikke.

  Jeg har aktier i mig selv og mit forhold til at være Brøndby fan.
  I min Brøndby omgangskreds har vi alle stort set samme holdning.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Mr.D
 • Mr.D   30. october 2022   

 • Det er virkelig håndteret dårligt kommunikativt.
  1) Hvorfor gav man ikke bare den grund på pressemødet istedet for at svare udenom?
  2) Hvad er det der gør at de to prominentes forhold gør at alle de 12 andre ikke kan stå frem? (Jeg ved godt nogen er stået frem, men mange er ikke).
  Jeg stoler sådan set på Jan, men bekymringen består. Hvem sælger de nye ejere til, hvis/når den tid kommer?
  Fakta er at hele den nuværende ledelse kan skiftes, og at Jan kan sendes ud på et sidespor. Er som sagt tryg lige nu, men dette er præcis det scenarie som Per B ønskede at undgå dengang vi blev at aktieselskab (at han så selv var med til at køre klubben (næsten) ud over kanten er så en anden sag).
  2 enige
   
  • Kapper
  • Kapper   30. october 2022   

  • @Mr.D det er netop ikke en anden sag. Det er hele ideen ved at have et sæt af kompetencer som kan yde indflydelse og ikke blot en enkelt person, hvis dømmekraft påvirkes af stærk personlige forhold (manglende viden, stolthed, sygdom som alle tre påvirkede Per B, som bekendt).

   I dette set-up som jeg forstår det, vil der nu være væsentligt flere ind over vigtigt beslutninger og stadigvæk være en uafhængig sportslig ledelse (uafhængig af ejerstrukturen forstås).

   Personligt har jeg det sådanne at skulle jeg vælge mellem at klubben styres af en enkelt mand eller af flere i forening, så er det sidste så absolut at foretrække alle ugens dage.

   Med al respekt for Per Bjerregaard.
   1 enig · 1 god kommentar


 • Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvordan man plejer at gøre, der hvor Jan gør forretninger: at skattely er helt normalt, fagforeninger forbudt osv osv.
  Hvis jeg skal købe flere trøjer, øl eller sæsonkort i den klub, jeg elsker, så skal jeg vide, hvem der tjener pengene. Blackstone er i mine øjne alt det, der er galt med verden. Jans koboltminedrift det samme. Hvis det viser sig, at der også er Qatar-penge involveret, så holder jeg fremover med Brøndby på afstand.
  2 god kommentar

 • Idag er ca. 40 % af Brøndbys ejerkreds anonyme fordi de ejer mindre end 5 %., idet JBA har ca. 53 % Torben Andersen & hans holdingselskab har tilsammen 5-8 % Det er der ingen der har stillet spørgsmåltegn ved resten, de ca. 40% , sådan er de finansielle regler i Danmark. Blandt de 40 % nuværende anonyme ejere kan der gemme sig mange skumle personer, forbrydere, konkursryttere, hvid vasker pengemænd, Don Ø, svineproducenter.
  GFH bliver ny hovedaktionær, med ca. 50 %. JBA beholder ca. 20%. Blandt GFH andel er der så nogle som forbliver anonyme +
  andelen af nye mindretalsaktionærer.

  De facto vil vi aldrig få et fuldt overblik over ejerkredsen i Brøndby, det forhindre vore egne danske regler og nu også regler i USA, så til jer der råber højt, så er virkeligheden den, at forandringen er den samme ......!
  1 enig · 3 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER