Brøndby fejring jubel klap
Foto: Bruno Volpe ©
NYHED

Jesper Sørensen: Bedste halvleg i sæsonen

 
Brøndby IF tog søndag aften sejren på hjemmebane over Randers FC efter det, der, ifølge Jesper Sørensen, var den bedste halvleg i sæsonen.

  • Brøndby fejring jubel klap
  • Anders Villaume Vestergaard
   3. september 2023 - Klokken 19:33
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  3. september 2023 - Klokken 19:33

Brøndby IF tog søndag eftermiddag den fjerde sejr i træk, da Jesper Sørensen tropper vandt med 3-1 på hjemmebane over Randers FC.

Derfor var det en glad cheftræner, som mødte pressen i mixed zone efter kampen, selvom han understregede, at der var forskel på spillet i de to halvlege.

- Det var hverken hensigten eller planen, at der skulle være så stor forskel på os i de to halvlege, men vi spillede os til en ret komfortabel føring i første halvleg og beskyttede den måske for meget, selvom det ikke var det, vi talte om, vi skulle gøre i pausen, siger Jesper Sørensen og fortæller, hvad han talte med spillerne om, skulle være planen i anden halvleg.

- Vi ville holde tempoet i spillet og fortsætte med at være aggressive mens vi skulle fortsætte det tempo i spillet, som gjorde, at Randers havde svært ved at følge med. Men det formåede vi ikke, så vi begyndte at forsvare føringen og spille for meget bagud. 

Selvom planen ikke lykkedes i anden halvleg, kunne Jesper Sørensen alligevel trække mange positive elementer ud af sejren, hvor særligt første halvleg glædede Brøndby-chefen. En halvleg, som Sørensen kalder for den bedste i sæsonen.

- Første halvleg var den bedste i sæsonen. Vi havde fart i vores spil, og vi fik de muligheder og åbninger, som vi godt kunne tænke os, mens vi fik det flow og den kreativitet, som vi skal forsøge at få i 90 minutter.

Brøndby IF og 3F Superligaen går på landsholdspause efter denne runde, og næste kamp er derfor den 17. september, hvor AGF venter på udebane.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Joblar
 • Joblar   3. september 2023   

 • Enig i at 1 halvleg var god målet skal være at spille sådan i 90 min, dejligt at se noget tempo i spille langt om længe, desværre en 2 halvleg der trække ned.
  3 enige

 • Man skal begynde at kigge på, om vores fysiske træning er god nok

  Der bør ikke kunne være så stor forskel, på to halvlege. Det er ikke første gang vi ser store forskelle på halvlege. Fedt at se Wass blomstre på den midtbane, han formår at lede og fordele.

  Der har Været meget snak om 6er, Wass levere defensivt og offensivt til UG i dag.. En lille kritik til Jesper herfra, at han valgte at holde på ham så længe ude af midtbanen. Tydeligt at Wass har gjort en forskel, han formår at binde kæderne sammen.

  At Ohi og Kvistgaarden får scoret, er et plus og klogt genvalg. Ved ikke hvad Sebastian, har gjort overfor Jesper. Det virker underligt at Mensah får så meget spilletid.

  De kampe sebastian har spillet, har han tilbragt holdet mere, end Mensah har i denne sæson.
  6 enige · 3 god kommentar
   
  • JJOLSEN
  • JJOLSEN
   Betalende bruger
     3. september 2023   

  • @GARFIELD Anders Storskov skal være et emne, og har i mine øjne været det længe.
   Det er lang tid siden jeg har set et Brøndby hold i så dårlig form .
   Mange skader tyder også på dårlig træning i daglig dagen.
   4 enige · 2 god kommentar

  Se 5 flere kommentarer

 • Det er voldsomt så stor forskel, der er i vores præstationer. Vi lignede simpelthen en million i første halvleg - for så ikke at kunne sætte to afleveringer sammen efter pausen.

  Er der andre hold, der svinger så meget i top- og bundniveau?
  2 enige
   
  • @Klipklapperen,

   Er der andre hold, der svinger så meget i top- og bundniveau?

   Nej, og den er kaldt og italesat gentagne gange herinde, blandt andet.

   Om BIF møder bunden eller toppen er der stort set de samme odds - ingen aner hvor det ender. Præstationerne varierer ekstremt - både fra kamp til kamp, og også i løbet af kampen - jvf forskellen på 1. og 2. halvled i dag.
   1 enig

---

 • Uche
 • Uche   3. september 2023   

 • Nu stiller jeg lige et spørgsmål
  Kan Jesper Sørensen blive træner i en anden superliga klub ?????
  P.S. har et spørgsmål mere
  Kan C.V. blive sportsdirektør I en andensuperligaklub ??????

  Min mening - nej til begge spørgsmål
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • 19Magic64
  • 19Magic64
   Betalende bruger
     3. september 2023   

  • @Uche CV har været sportsdirektør i både Fck og Fcn, så mærkeligt du kommer frem til den konklusion??
   9 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Uche Mener du samtidigt med at de er hos os? I så fald tror jeg ikke Brøndby er interesseret i at personalet skal gå og arbejde hos andre klubber.
   1 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Jeg sidder med en fed fornemmelse og alligevel (fordi det er mig) så er der lidt malurt i bæret (og en masse i kæften).

  I pausen synes jeg endeligt jeg så Brøndby spiller fodbold, det er sku efterhånden halvandet år siden sidst, så det var rart. Alt lykkedes og selv hvis det ikke gjorde det, så var drengene klar til lir. Dejlig at se.

  Så kommer anden halvleg og jeg kan logisk godt forstå at man falder i kadence. Foran stort samtidigt med drengene måske har brugt lidt ekstra kræfter på at dominere... men de kom jo ikke ud til anden halvleg. Vi fik en stikning til Kvisten men det var det til slutningen af kampen.

  Og jeg ved ikke hvad i andre følte hjemme eller på stadion, men der hvor jeg stod var folk lettere ramt og blev usikrere efter deres scoring. Kampen skulle lukkes og slukkes, for blev den 3-2 ville vi sikkert smide point. Og det er da strengt taget ikke godt nok at vi fans står med den fornemmelse på hjemmebane oppe 3-1 og frygter de tager 2 mål på os.


  Klart det bedste jeg har set overhovedet under JS, fedt at se at vores hold stadigvæk kan spille bold. Fedt at Ohi scorer! Fedt at Wass fungerer (brugte meget tid på at se på ham, og han er totalt en chef overfor forsvaret til at fortælle dem hvor bolden skal flyttes hen). Og i anden halvleg synes jeg det var rigtig dejligt at se at JS tør tage nogle udskiftninger, og umiddelbart at de kan gå ind og lave så stor en forskel, for det virkede til at der kom ny tro på tingene med Schwartau, vores nye Japaner og da Rado kom ind.
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @thorrium - jeg syntes nu vi spillede flot fodbold de første kampe under JS.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @thorrium ,

   ''Jeg sidder med en fed fornemmelse og alligevel (fordi det er mig) så er der lidt malurt i bæret (og en masse i kæften).''

   Ah ja. Blandt eksperter er det kendt som ''at være Brøndby-fan.''
   Velkommen til!

  Se 1 flere kommentarer

 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    3. september 2023   

 • Hver kamp vi spiller bliver bedre og bedre, og i hver kamp spiller vi den bedste halvleg i sæsonen og det er skide godt. Men efterfølgende går man ud og spiller den dårligste halvleg i sæsonen og det sker for tid.

  Havde vi været lidt mindre heldige idag var kampen slutte 3-3 mod et totalt tandløst Randers. laver vi det samme mod fck eller agf ja så taber vi sådan en kamp som idag, det så vi også mod fcn hvor vi leveret en super god halvleg og en super ringe.

  Men vi vandt også 3-1 og jeg syntes der er mange gode ting vi kan tag med fra denne kamp, og kan vi holde det niveau som vi havde i første halvleg og ligge på i anden halvleg ja så tegner det godt for fremtiden.


---

 • Så fik Wass sin dåseåbner, jo bedre holdkammeraterne er til at løbe i de rigtige positioner, jo bedre bliver Wass.
  Ærgeligt at vi falder i kadence i 2. halvleg. Men godkendt indsats og hvis holdet fortsætter med at bygger på fra kamp til kamp, bliver vi rigtigt gode inden vinterpausen.
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder