Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen: En koncentreret, stærk, solid kamp

 
Jesper Sørensen var - ikke overraskende - tilfreds med aftenens sejr over rivalerne fra AGF, men Brøndby-chefen vil ikke kigge på tabellen endnu trods en mulighed for førstepladsen næste uge.

  • Anders Villaume Vestergaard
   17. september 2023 - Klokken 21:34
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  17. september 2023 - Klokken 21:34

 

Brøndby IF vandt søndag aften over AGF på udebane. At stå i mixed zone efter en sejr er dog ikke en uvant situation for Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, der med sine tropper nu er oppe på fem sejre i træk.

Denne sejr er Brøndbychefen dog mere tilfreds med end særligt den seneste sejr over Randers FC, da Brøndby IF i dag spillede en hel god kamp ifølge Jesper Sørensen.

- I dag spillede vi en koncentreret, stærk, solid kamp, selvom der selvfølgelig var nogle ting, der var med os, siger cheftræneren med henvisning til det straffespark og det røde kort, som AGF-keeper Peacock-Farrell fik sig tidligt i kampen. Men den fordel fik Brøndby IF udnyttet på sikker vis, tilføjer Jesper Sørensen.

- Vi forvaltede det rigtig godt. Vi spillede med sikkerhed, selvtillid, tempo og var chanceskabende. Jeg synes, det var en god kamp.

Tabellen er ikke det vigtigste, men spillet på banen er

Fem sejre i træk og en mulighed for at snuppe førstepladsen i Superligaen med en Derby-sejr over FCK i næste runde rejser naturligvis spørgsmålet om, hvad den gode stime kan føre til, når medaljerne skal deles ud til foråret.

Men den snak vil Jesper Sørensen ikke tage endnu.

- Mange spørger til tabellen, men det vigtigste for mig er, hvordan vi spiller. Hvis vi spiller med det rigtige udtryk og med de rigtige hensigter og kvalitet, skal tabellen nok komme til at se fin nok ud, siger Jesper Sørensen og tilføjer, at det vigtigste lige nu er spillet på banen.

- Vi forbedrer os, vi lægger på spillet, og det er det vigtigste. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er en fantastisk aften.
  Jeg kunne bare godt tænke mig og se alternativer til fremtiden, hvorfor bliver de ikke bliver skiftet ind, når vi føre 3-0 ?
  Tænker de nok aldrig kommer i vores start 11’er når vi ikke engang ser dem på sådan en aften, og det er jo røv ærgerligt hvis Yeboha, Suzuki og Kow ikke er gode nok, var det ikke 30-35 mil der blev Smidt efter dem? Jeg undre mig. Og hvorfor skifter han første de sidste 2 i 81/82 min? Jeg fatter ikke en skid. Men Mega fedt vi vandt, men vores træner, Hhhmmm
  5 enige
   
  • @MetroTilStadion - tålmodighed for pokker - bænken skal nok få sine muligheder - det vigtigste er, at vi hver gang stiller med det stærkeste hold.

   Kritikken af js bliver bare mere og mere akavet.
   15 enige · 7 god kommentar

  Se 14 flere kommentarer
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     17. september 2023   

  • @MetroTilStadion, vi havde kun 1 udskiftningsperiode tilbage, så det havde været lidt usikkert og fyre den af for tidligt. Jeg forventede faktisk, at han ville vente til 88’.
   6 enige · 7 god kommentar
   
  • @MetroTilStadion
   Nej du fatter ikke hvad der sker på og omkring en trup, så du skal bare glæde over at vi er stærke og at vi har en dygtig træner
   2 enige

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    18. september 2023   

 • Flot kamp med mange stærke præstationer, omend det selvfølgelig hjalp at være en mand i overtal og foran 1-0.

  Wass var virkelig god og offensiven ser stadigt bedre ud. Klaiber ser også lovende, ligesom Divkovic bliver ved med at imponere
  9 enige

 • magnuto
 • magnuto   18. september 2023   

 • Overordnet syntes jeg vi spiller en super fin kamp !

  Kvistgaarden skulle have scoret på hans store chance, hans output på mål kontoen, syntes jeg er et problem, men udover det er han god på mange andre parametre.

  Vores forsvar fungerer super godt og virker afstemt.

  Rado kommer ind og virker faktisk okay på bolden, måske fordi han ikke bliver vanvittig presset.

  Kunne godt tænke mig snart at se ham Eboa eller hvordan det nu staves ?
  2 enige

---

 • Dejligt at se en offensiv hvor der var blevet lagt mere på i landsholdspausen, nu bliver der skabt chancer selvom bussen er parkeret foran mål.
  1 enig
   
  • @DoctorEnigma synes du det var sådan i kampen 11 mod 11?

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder