Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen: Nartey har taget os med storm

 
Der var roser til Noah Nartey efter kampen fra cheftræner Jesper Sørensen, der fortalte den unge midtbanespiller havde budt sig godt til i opstarten.

    • Kasper Pedersbæk
      18. marts 2024 - Klokken 08:00
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    18. marts 2024 - Klokken 08:00

Noah Nartey fik sin første kamp fra start, da han søndag spillede lidt over en time mod Silkeborg i et opgør, der sluttede med en 4-1 sejr til Brøndby. Spilletiden havde den unge midtbanespiller gjort sig fortjent til lød det fra cheftræner Jesper Sørensen i mixed zone efter kampen til 3point.dks udsendte:

- Nartey er kommet bagfra, og har taget os alle sammen med storm. Jeg har ventet på den rigtige kamp til at lade ham starte.

Den rigtige kamp var mod Silkeborg, hvor Jesper Sørensen fortalte Nartey var udset til at løse en taktisk opgave:

- Det Noah Nartey kan, det lå godt til den her kamp.

Og uddybede det selv inden 3point.dks udsendte kunne nå at spørge:

- Nartey kan løse nogle trange situationer med bolden. Og Silkeborg er gode til at gøre det kompakt centralt. Det skulle Nartey hjælpe os med at løse i dag. Han skulle tage bolden og drive den 10-15 meter frem.

For som Jesper Sørensen forklarede, så handlede det også om at fortsætte med at opmuntre en positiv udvikling for den talentfulde midtbanespiller:

- Noah Nartey har været god i hele opstarten. Så det kan ikke nytte noget at lade momentum fuse ud, udviklingen skal stimuleres.

Noah Nartey startede søndag på banen for Brøndby i 4-1 sejren mod Silkeborg, hvilket var den unge spillers første minutter på Brøndby Stadion i start 11eren.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      18. marts 2024   

  • Noah skal se at få skrevet under på en ny lang kontrakt og gøre krav på #6. Så bliver der tid og fokus til udvikling.
    3 enige

  • Super fedt han fik chancen i går. OK indsats uden at være decideret prangende i min bog. Jeg havde måske nok også for urealistisk høje forventninger til ham. Han skal selvfølgelig have tid til at finde sig til rette.
    4 enige · 6 god kommentar

  • Kære Jesper.

    Sandheden er jo, at Greve var ikke så god i sidste kamp. Samt masser medier og fans har skreget på nytænkning og du ville vise lidt mere tillid til de unge, FEDT du gjorde det.

    Noah greb chancen, på trods af lidt skønhedsfejl undervejs, som man lære af i den alder, så var han en X faktor i spillet, og har noget som de andre ikke har

    Det er så vigtigt at få de unge mere med i disse kampe til slutspillet, da de kan gøre forskellen. Ligesom at Suzuki, som i forrige kamp ikke kunne ramme målet i en telefonboks, nu hakker 3 kasser ind er også afgørende.

    Vi har brug for hele truppen, og Greve har ikke spillet sig af, men hans spil kræver masser energi og kræfter, så det er godt at have alternativer, når han eller Wass har en offday på kontoret.

    I øvrigt lignede Wass en, som har haft gavn af en kamp pause, for det kan godt være Suzukis 3 kasser gør ham fortjent MOTM , men Wass spillede en af sine bedste kampe i BIF trøjen, siden sin hjemkomst.
    4 enige · 3 god kommentar

---

  • Kramer
  • Kramer   18. marts 2024   

  • Synes vi virker til at have et trænerteam, som har et godt blik for holdets sammenhæng og som udvikler de største talenter i et fornuftigt tempo. Fed blanding af erfaring og talent i går. Virker bæredygtigt for næste sæson.

    Fra Bold:
    “Jesper Sørensen var ikke i tvivl om, at netop Silkeborg-kampen passede rigtig godt til Noah Narteys første kamp fra start for Brøndby efter fine indhop mod både OB, Vejle og Viborg. Jeg har ventet på den helt rigtige kamp, han skulle starte.”
    4 enige · 4 god kommentar
     
    • @Kramer

      enig med dig når de er begyndt at få mere spilletid som nu, men omkring dit citat fra bold, er det jo stort set samme som han udtaler her i denne artikel om Noah?

    Se 7 flere kommentarer

  • Den eneste sandhed er at Garfield ikke har patent på sandheden......!

    Det var rigtigt set af JS at vente med en starte med Nartey til en hjemmekamp i trygge rammer og med Wass ved hans side - kampen mod Silkeborg synes som det oplagte valg og jeg tror ikke JS var utilfreds med Greve, men nu var tiden kommet til at Nartey skulle starte inde. Nartey leverede en godkendt præstation uden at imponerer..... men gode minutter at få i rygsækken.

    De unge er alle på vej, der var også minutter til OS og Bischoff, mange har været utålmodige og syntes de skulle spille en større rolle tidligere, jeg tror vi skal stole på JS og staben omkring ham - de har fingeren på pulsen og ved hvordan unge spillere skal doseres og introduceres.

    Nu vil jeg gense kampen med fokus på Nartey og Vanlerberghe og Lauritsen......

    FORZA BRØNDBY

    2 enige · 2 god kommentar
     
    • LJS
    • LJS
      Betalende bruger
        18. marts 2024   

    • @Rasmus Stephansen
      Helt enig.
      Har fuld tillid til at J.S. Er den bedste til at vurdere de unges udvikling.

    Se 14 flere kommentarer
     
    • Kramer
    • Kramer   18. marts 2024   

    • @Rasmus Stephansen spot on! Og i skyggen af Suzuki, hvilken debut til Jordi. Synes hans ro og selvsikkerhed minder meget om det vi så, da Klaiber ankom.
      3 enige · 2 god kommentar
     
    • @Rasmus Stephansen

      Det ved du så ud fra ikke at have set ham i kampen hvor Vallys kom længere ned, du mener ikke Greve har nok erfaring?

      Det er jo ikke noget vi kan finde ud af, da han ikke har fået chancen i den kamp, som jeg husker det. Så fik han et ret godt indhop i netop kampen hvor Wass ikke var med.

      Jesper skal have ros for begynde at bruge de unge langt mere, men det hjælper ikke noget at skrive, at Jesper kun har gjort det rette med de unge, det er for nemt og let købt. Det ved du/I ikke og det gør jeg selvfølgelig heller ikke. Med udfaldet hvis Noah og nogen af de andre unge havde fået mere spilletid tidligere, nu er Jesper ikke en træner der bare lige går ud og satser, det er tydeligt for enhver. I sidste ende er det ham der bestemmer og ham der følger dem, men køber ikke at det bare er rette, uden du ved hvad udfaldet havde været, med min påstand om nogen kunne have fået mere spilletid tidligere. Det bliver vi aldrig klogere på, og din påstand er ikke mere rigtigt end min, men kun en ting kan vi konkludere, de får spilletiden nu. Jesper har gjort det godt som træner, og derfor gør han tingene på sin måde, det har jeg selvfølgelig respekt for.

    Se 1 flere kommentarer

  • Per Pøl
  • Per Pøl
    Betalende bruger
      18. marts 2024   

  • Synes han gjorde det fint men han mangler stadig lidt fysik. Men hans teknik er overlegen
    2 enige
     
    • Kramer
    • Kramer   18. marts 2024   

    • @Per Pøl Synes Enig, og i den øjemed, synes jeg den Gamle Hytte podcast er værd at lytte til i dag. De har en meget sober analyse af Nartey´s indsats i går, både på godt og ondt. Her kommer Lars Feist med nogle fine betragtninger om det at bygge unge spillere op over tid og gøre dem fysisk klar til fodbold på topplan.

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder