Jesper Sørensen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen om 2023: Soliditet og manglende tryk på speederen

 
To nøgleord for Jesper Sørensen om Brøndbys 2023 er soliditet og manglende tryk på speederen. For mens de blågules defensive sikkerhed har glædet træneren, så har det også irriteret ham, at han har set sit hold slippe foden fra speederen i situationer hvor Brøndby er foran.

  • Jesper Sørensen
  • Kasper Pedersbæk
   6. december 2023 - Klokken 08:30
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  6. december 2023 - Klokken 08:30

Jesper Sørensen kan se sit mandskab holde juleferie placeret på en andenplads i Superligaen, og fortæller os til 3point.dk, da han bliver bedt om at evaluere Superliga-året 2023, at han generelt set er tilfreds med retningen:

- Jeg har været tilfreds med vores spil overall i efteråret. Det har ikke været sådan, at vi altid har sprudlet, men vi har fundet et spil, hvor vi, som jeg sagde da vi kom, er blevet dygtigere til at styre kampene og skabe chancer.

Her nævner cheftræneren en soliditet han ser i sit hold, som har været med til at sikre point i de mindre velspillede kampe:

- Så har vi også fået lagt det på, at vi kan være solide, og trække point med hjem, når vores spil så ikke har sprudlet i de kampe, hvor vi ikke har ramt et tilfredsstillende niveau.

Da 3point.dk beder ham om at sætte ord på et punkt, der har været mindre godt, så kommer svaret prompte fra cheftræneren:

- Jeg har været mindre tilfreds med at vi ikke har formået bedre at sætte speederen i bund, når vi har haft føringer. Det er noget jeg faktisk slet ikke er tilfreds med, vi skal gå efter at score det næste mål uanset hvad. Og der har der været kampe, hvor vi har slappet for meget af. Det skal vi arbejde med henover vinteren.

For det har ifølge Jesper Sørensen været et efterår, hvor Brøndby har vist sit rigtig godt frem i toppen af Superligaen:

- Vi har vist henover efteråret, at vi kan konkurrere (i topppen). Men jeg er overrasket over hvor hurtigt tingene har sat sig for spillerne. En ting er vi har vist et højt niveau på vores gode dage, men vi har også været solide i de kampe hvor vi ikke har brændt banen af.

Spurgt ind til et område med et utappet potentiale nævner cheftræneren de mange sene tilgange til holdet, ligesom en række taktiske rokering har kastet nye pladser af sig, hvorfor han ser sin stamme på holdet som stadig relativ ny:

- Så er der bare stadig en kerne af spillere, der er kommet sent ind på holdet. Jacob Rasmussen kom sent ind i sommer, Patrick Pentz og Kliaber kom ind sent, Klaiber kom sent, Marko Divkovic har ikke spillet den position før, Alves blev flyttet ind centralt, Wass er kommet ind centralt på midten. Så vores skelet er stadig relativt nyt.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6. december 2023   

 • Jeg håber, at I kan få ham til en længere reflektion i vinterpausen. Jeg deler hans analyse, men mangler det opfølgende spørgsmål på, om hans game-management og tiltag fra bænken kunne understøtte holdet bedre - og i så fald hvordan.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • Kramer
  • Kramer   6. december 2023   

  • @Saesonkort Selvfølgelig kan den det, men det kræver en stærkere bænk. Det er altså svært at ændre game-planen markant, når holdet bliver direkte svagere allerede ved indskiftning nr. 2, måske endda nummer 1. Måske også derfor vi oftest skifter sent ud, da vi endnu ikke har nok bredde.
   4 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Jeg hørte til dem, der udtrykte tilfredshed med valget af Jesper Sørensen og bød ham velkommen som ny træner i klubben. Det har nu vist sig at være rigtigt, at Sørensen er en dygtig træner, som har udviklet holdet og stabiliseret det pragmatisk og realistisk efter nedturskrisen i foråret 2023 med hjemmebanenederlaget mod Randers. Nu skal Jesper bevæge holdet til at rykke sig det næste skridt, så vi kan udfordre PSE i foråret, vinde pokalen og komme i Europa
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Michael Hansen

   Pointhøst i denne sæson : enig ja

   Defensiven i denne sæson: ja

   Taktisk i kampe: nej

   Offensivt: nej reddes af Vallys flotte spil

   Talent udvikling : klart nej og største problem

   Med i tankerne skal man have, at Jesper har det højeste spiller budget nogensinde, af BIF trænere

 • Kære Jesper

  Du ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

  Bær over med de fans, der aldrig bliver helt tilfredse med din trænergerning i Brøndby.
  4 enige · 1 god kommentar

---

 • Kære Jesper

  Du ønskes en glædelig jul og et godt nytår.

  Bær over med de fans, der altid dækker over de kritiske punkter der er at tage fat i.
  Som plads til at udvikle talenterne og give dem mere spilletid, samt det taktiske spil i kampene.

  Defensivt har du gjort det rigtig godt, og håber du formår, at løfte det offensive spil på samme måde som du har gjort med defensiven

  GOD JUL og et kæmpe juleønske hvis vi skal have gulddrømme: SÆLG IKKE VALLYS
   
  • @GARFIELD hvor er det vildt, så øretæve-indbydende du er. Hvad skal det til for, at du copy/paster ovenstående brugers indledning (Som du åbenlyst har beef med), i stedet for bare at skrive noget konstruktivt selv?

   Der har lige været en hel tråd omkring, hvor meget du fylder herinde. Alligevel fortsætter du bare med at provokere.

   Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du sikkert er en pisse flink fyr i virkeligheden, der spreder godt humør omkring dig. Online er du dog noget af det mest selv iscenesættende mindre-bemidlede, og virkeligheds-fjerne, som jeg er stødt på.

   Hvorfor er det, at du ikke tager de ting som 5-6-7 forskellige brugere siger til dig? I stedet for bare at fortsætte din hidtidige stil, som har gjort dig så upopulær og har fået dine forskellige brugere banned herinde såmange gange, at 3point har givet op i en form for: Okay altså, så lad dog barnet.

   Prøv nu forhelvede.. Bare lidt..

   3 enige · 3 god kommentar

  Se 6 flere kommentarer
   
  • @GARFIELD Jeg formulerer det anderledes, men mener sådan set - ikke helt, men meget af det samme. Særligt det sidste opråb om ikke hele tiden at sælge de bedste spillere, men tænke langsigtet, er jeg meget enig i. Er til gengæld uenig i kritikken af det med talenterne.
   1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • LJS
 • LJS   7. december 2023   

 • Ignorer nu bare hinanden.
  I bliver aldrig enige og hvad får i ud af det.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @LJS

   Enig, svare dem heller ikke på ydeligere deres personhetz gider jeg heller ikke være en del af

   Når voksne mennesker som siddet og gemmer sig FEJT bag en skærm og kalder folk for grimme ting.

   Så forsvinder min respekt, det viser lidt om deres karakter ELLER mangel på samme

  Se 2 flere kommentarer

 • Jesper Sørensen gør det udemærket som cheftræner. Jeg vil gerne se at organisationen bag og Sørensen kan følge med og tage skridt, der sikrer Brøndby titler og tilstedeværelse i Europa som er en topklub værdig. Kan de sammen tage flere skridt frem og kan de holde en kadence der er en smule højere end konkurrencen, så kan vi stå overfor det paradigmeskifte, der blev varslet af CV.

  1 enig · 1 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder