Fodbold live resultater
Jesper Sørensen
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Jesper Sørensen om de mange scenarier: Det hyler vi ikke over

 
Èn kamp er ikke nødvendigvis nok at orientere sig i denne søndag eftermiddag. Mange scenarier kan komme i spil, hvis Brøndby skal tilbringe resten af foråret i top-seks. 3point.dk har taget en snak med cheftræner Jesper Sørensen om kampen og de mange scenarier.

  • Jesper Sørensen
  • Anders Villaume Vestergaard
   19. marts 2023 - Klokken 13:17
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  19. marts 2023 - Klokken 13:17

En skæbnekamp venter i Farum klokken 15. Brøndbys forårssæson skal defineres, og om det bliver en kamp mod toppen eller bunden, ved vi klokken 17 i eftermiddag, når kampen fløjtes af på Right to Dream Park.

- Det er en spændende kamp, men det er jo kun godt, at vi har sådan nogle ind imellem. Det er ikke en kamp, der kommer til at definere alting, men selvfølgelig er det en kamp, der får stor betydning for os alle sammen, siger Jesper Sørensen til 3point.dk

Brøndby står med skæbnen i egne hænder, da en sejr over 3F Superligaens førerhold, FC Nordsjælland, vil sende de blå-gule i top-seks. Men hvis Brøndby taber point, kan man stadig ende i den sjove ende af tabellen, men vil kræve, at man ser mod resultaterne på andre Superliga-stadions. Det bliver dog ikke noget, som spillerne skal tænke på i løbet af kampen, lyder det fra Brøndbytræneren. 

- Det kommer vi selvfølgelig til at orientere os i, men vi kommer ikke til at sende beskeder til spillerne om det. Vi kommer heller ikke til at sætte en masse scenarier op for spillerne inden kampen, siger Jesper sørensen og tilføjer. 

- Vi har alle scenarier forberedt i forhold til, hvordan vi kan gribe tingene an. Men jeg synes ikke, at det er noget, vi skal til at involvere spillerne i, for lige pludselig kan der ske noget i de andre kampe.

De fleste Brøndby-fans sidder nok med nerverne ude på Brøndbytrøjen denne søndag, og selvom Jesper Sørensen ville foretrække, at top-seks allerede var sikret, er det et af vilkårne med den nuværende turneringsstruktur, siger han. 

- Det har da været meget sjovere de gange, hvor man har været sikret inden, men det er vilkårene, og dem hyler vi ikke over. Det er en udfordring, den tager vi op, og vi har vidst det hele tiden. Til andre tider har der været andre hold, der har stået som os. Nu er det så vores tur, og så må vi håndtere det.

Der er kickoff klokken 15, og hvis du ikke har sikret dig en af de 1200 pladser på stadion, kan du følge kampen live her på 3point.dk. 

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner