Kevin Tshiembe
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jesper Sørensen: Tshiembe har bragt sig i spil

 
Både medspillere og cheftræner var imponerede over Kevin Tshiembes præstation mod FC Midtjylland. Det fortalte Sean Klaiber og Jesper Sørensen umiddelbart efter kampen i søndags.

  • Kevin Tshiembe
  • Anders Villaume Vestergaard
   26. april 2024 - Klokken 09:00
 • Anders Villaume Vestergaard
 • Anders Villaume Vestergaard
  26. april 2024 - Klokken 09:00

Eksemplerne er efterhånden mange på Brøndby-spillere, der så ud til at været et stykke fra startopstillingen, men som alligevel har imponeret nok til at bidde sig fast igen.

Nogle gange skal der noget udefrakommende til, før man får chancen. Og det var nøjagtigt det, der skete i søndags mod FC Midtjylland, da Kevin Tshiembe med kort varsel måtte træde til for at erstatte Rasmus Lauritsen, der ellers har været den faste afløser for skadede Frederik Alves i midterforsvaret.

Lauritsen, der selv var langt fra spilletid i efteråret, blev nemlig syg, og derfor fik Kevin Tshiembe muligheden for at imponere cheftræner Jesper Sørensen.

Og det lykkedes.

– Selvfølgelig har han bragt sig i spil. Det er et brutalt spil, og hvis du er syg, er en anden klar. Så heldigvis har han bragt sig selv i spil. Det havde været langt værre, hvis vi havde stået efterfølgende og sagt, det er tydeligt, han ikke skal spille. Jeg er glad for, han har bragt sig i spil, siger Jesper Sørensen.

Også forsvarsmakker Sean Klaiber lagde mærke til Kevin Tshiembes præstation som den midterste stopper.

Også han var imponeret.

– Jeg elsker ham som person og som spiller. Han har en masse kvalitet. Han er stærk, og han er god på bolden.

– Han gjorde det virkelig godt. Han har ikke spillet meget, så at spille på det niveau er svært, og han gjorde det fantastisk, siger Sean Klaiber.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    26. april 2024   

 • Tshiembe er vel ret beset en 70/30 blanding af Alves og Lauritsen.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Fuldstændig enig. Han greb virkelig sin chance imod FCM, og det klæder ham at spille i midten i et tremandsforsvar. Samlet set er han en mere komplet fodboldspiller end Rasmus Lauritsen, så nu starter han i midten i resten af foråret - hvis han selvfølgelig holder fokus fra start til slut i kampene, og undgår de grove og unødvendige fejl fra tidligere. Tror han har gode muligheder for at lykkes i resten af slutspillet, for det er lettere at spille i midten end på siderne. Dejligt med et reelt spilopbyggende alternativ til Alves i midten.
  3 enige

 • Nogen gange er man uforskyldt fejlplaceret (venstre CB) og levere ikke det bedste man kan, i sidste sæson så vi hvor god Kevin er på rette plads. Han har været alt for udskældt, med tanke på dette. Han var vores bedste defensiv i sidste sæson inden skaden kom, og i sidste kamp så vi hvilken forskel det gør på hans spil, når han spiller på en vant position næsten da. Har spillet der og Rasmussen plads, det er de to placeringer vi får mest ud af ham.

  Tror vi ser ham fra start mod FCN, det ville overraske mig andet. Ikke fordi Rasmus L har været dårlig, synes faktisk han er blevet bedre med tiden, men Kevin har fart, og det får vi brug for mod FCN.
  1 enig · 1 god kommentar

---

 • Jeg synes på mange måder at Tshiembe passer bedre til kampen specifikt, fordi han har fart, men faktisk også til taktikken fordi han har mere bold.
  5 enige · 1 god kommentar

 • Er med på at give ham kampen i Nordsjælland. Vi smider ikke mesterskabet der alligevel og Kevins potentiale er større end RLs. Så det kan blive en langsigtet gevinst for os.

  Men hvis han fejler i Nordsjælland, så må vi tilbage til RL i resten af foråret. Der er for meget på spil nu
  4 enige

 • Kepgar
 • Kepgar
  Betalende bruger
    26. april 2024   

 • Han skal helt klart start inde på søndag.
  3 enige

---

 • Lauritsen spillede en rigtig god kamp, sidst vi mødte fcn.
  Men stadig vurderer jeg tshiembes kompetencer, som værne mere passede til det fcn hold vi møder.
  Jeg syntes at Tshiembe har et top klasse topniveau.
  Nu må han vise sig frem, for enten at blive så god, som han var sidste sæson og blive, eller blive solgt videre.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • lusk
  • lusk   26. april 2024   

  • @brøndby Husker desværre KT´s hjerneblødning i Lyngbykampen. KT er heller ikke god til at forsvare de lange pedaler hen over forsvaret, så lad os håbe at FCN spiller den frem hver gang ;-)

   Men enig - KT bør spille da han er hurtigere og vender bedre, og bedre til at forsvare store rum end RL.

   En ting der undrede mig i Halvrummet podcast, hvor KP synes at Rado skal starte inde centralt. Den har jeg det sku lidt stramt med.
   Jeg så hundrede gange hellere at Noah startede inde, da det er en kamp hvor hurtigt spil bliver afgørende.
   1 enig

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder