Hurtige fødder til træning
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Joakim Mattsson er ny cheftræner i Fremad Amager

 
Den tidligere Brøndby IF U/19-træner Joakim Mattsson har fået nyt job. Han skal være cheftræner i 1. divisionsklubben Fremad Amager.

  • Hurtige fødder til træning
  • Nanna Møller Karlsen
   15. januar 2021 - Klokken 17:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  15. januar 2021 - Klokken 17:38

I sommer stoppede Joakim Mattsson som cheftræner for Brøndby IFs bedste U/19-hold, da hans kontrakt udløb. Nu har han fået nyt job.

Mattsson skal igen være seniortræner. Han er fredag blevet præsenteret som ny cheftræner for 1. divisionsklubben Fremad Amager, der som bekendt ekspederede Brøndby ud af pokalturneringen tilbage i december måned.

- Jeg er lidt beæret over at skulle stå i spidsen for Fremad Amager. Udefra har jeg set kampe i Sundby, og været her som modstander en hel del gange. Fremad Amager et sted, hvor man ønsker at komme igen. Jeg har altid følt mig godt tilpas i Sundby, der kan lidt af det hele. Stemningen og omgivelserne passer godt til mig, og jeg tror på at Ama’rkanerne passer godt til mit sind. Det er ligetil og ikke så kompliceret, siger Mattsson til Fremad Amagers hjemmeside.

Der er flere tidligere BIFere i Fremad Amager. Allan Ravn er direktør og truppen huser spillere som Markus Bay, Kasper Fisker og Kristoffer Munksgaard.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Tak for det gode arbejde Mattsson,
  Der er kommet mange gode fodboldspillere ud af arbejdet(Frendrup, Jobbe, Bjur, Jarvig, Kvistgaarden, Pyndt, Skipper m.v).
  Det bliver spændende hvem der kommer ind eller om vi henter en fra egene rækker.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021