Joe Bell
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Joe Bell og New Zealand et skridt tættere på VM

 
Med en sejr på 1-0 over Tahiti er New Zealand finaleklar ved Oceaniens VM-kvalifikation. Joe Bell fra Brøndby IF fik fuld tid på den centrale midtbane.

  • Joe Bell
  • Steen Sørensen
   28. marts 2022 - Klokken 06:00
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  28. marts 2022 - Klokken 06:00

New Zealand og Brøndbys Joe Bell er nu blot to kampe fra VM-slutrunden i Qatar til november. Det stod klart efter en sejr på 1-0 over Tahiti søndag aften i den ene semfinale ved Oceaniens VM-kvalifikation, som også afvikles i Qatar.

Salomonøerne vandt den anden semifinale med 3-2 over Papua Ny Guinea og møder New Zealand i finalen på onsdag kl. 19:00. Vinderen her skal spille en playoff-kamp - også i Qatar - 13. eller 14. juni mod nummer fire fra CONCACAF - med stor sikkerhed Costa Rica - om en plads ved VM-slutrunden.

Joe Bell fra Brøndby IF startede inde på den centrale midtbane for New Zealand og fik samtlige 90 minutter, som faktisk løb op i 101 af slagsen. Bell leverede et stort og effektivt løbearbejde, erobrede en masse bolde og afleverede sikkert - både langt og kort.

Desuden tog Joe Bell sig af samtlige hjørnespark i venstre og alle frispark på Tahitis banehalvdel i samme side bortset fra et enkelt. Det førte til en lang række gode indlæg fra Brøndby-spilleren, som dog ikke førte til nogen scoringer.

Det blev til en enkelt afslutning fra Bell. Et nærgående og fladt langskud fra godt og vel 20 meters afstand, som Tahitis målmand måtte helt ned ved den ene stolperod for at redde.

Som allerede nævnt vandt New Zealand 1-0, hvilket var en langt mere sikker sejr, end cifrene antyder. Tahiti var på intet tidspunkt reelt farlige, og new zealænderne havde godt styr på begivenhederne. Dog burde de have formået at spille sig frem til nogle flere store chancer, hvilket kan blive et problem. Måske ikke i onsdagens finale, men til juni.

Målet blev scoret af backen Liberato Carace fra Empoli. Se målet her og se Joe Bell's langskud her. Hele kampen kan ses her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kunne være fedt med Bell til VM. Nogen der kender kvaliteten af holdet og om de vil have en chance mod Costa Rica? Ikke så imponerende med to sene 1-0 sejre over Tahiti og Papua New Guinea.
   
  • @Cberggreen 1-0 sejren over Papua i gruppespillet var før at deres store spillere kom til og holdet bestod hovedsageligt af spillere som spiller i NZ og Australien.
   Det er dog ikke fordi at de er blevet flere niveauer bedre af at ha fået tilført spillere fra Europa, det vidner det at 2 spillere fra Helsingør startede inde i kampen mod Tahiti.
   Så jeg vil nok anse Costa Rica som favorit grundet bedre spillere, men ikke som kæmpe favorit.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER