Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Joe Bell: Vi bliver aldrig glade for et point, vi er Brøndby

 
Joe Bell var glad for overtidsscoringen, da det blev til 2-2 mod FC Midtjylland, selvom han aldrig vil stille sig tilfreds med et point.

  • Jesper Hammeken
   13. maj 2022 - Klokken 09:30
 • Jesper Hammeken
 • Jesper Hammeken
  13. maj 2022 - Klokken 09:30

Brøndby mødte torsdag aften FC Midtjylland på MCH Arena i en kamp, som blev 2-2 og bød på tre mål i det sidste kvarter. Brøndby var foran langt hen i kampen og indkasserede to mål tæt på hinanden, noget Joe Bell ikke var glad for, selvom midtbanespilleren glæder sig over Andreas Bruus mål, og det at der igen kom point.

- Det var en vild kamp og en hård kamp. De havde mange trusler. Jeg synes, vores første halvleg var god. Vi kom ud til anden halvleg og prøvede at holde resultatet, så længe vi kunne. Vi vidste, de ville presse os, og det gjorde de. Men det er skuffende at indkassere de to mål så tæt på hinanden, som vi gjorde. Men vi viser robusthed ligesom kampen mod FCK med et sent mål. Godt mål fra Bruus. Det er skridt i den rigtige retning og point, det kan vi bruge, sagde Joe Bell i mixed zone efter kampen.

Brøndby udlignede for anden kamp i træk dybt inde i overtiden, og det føles lidt som en sejr, hvis man spørger Joe Bell. Midtbanespilleren understreger dog, at man aldrig bliver glad for et point, når man spiller i Brøndby. Der skal man ifølge ham have tre point med. 

- Det føles lidt sådan, når vi scorer til sidst. Men vi er ikke tilfredse med et point, vi ville hellere have seks point over de seneste to kampe, og vi går helt sikkert efter seks point i de sidste to mod AaB og Silkeborg. Vi skal tage de positive ting med, men vi er Brøndby. Vi bliver aldrig glade for et point, vi vil have tre.

Brøndby førte langt hen i kampen, men indkasserede to mål på ganske kort tid. Det er noget, som Joe Bell mener, der skal reflekteres over. 

- Det ramte så hurtigt. Vi ser det meget i fodbold, så vi skal tænke over, hvorfor det skete, så det ikke sker i fremtiden. Frem til målet troede jeg på, at vi ville komme afsted med tre point. Vi lukkede fint ned, selvom de havde bolden en del. Jeg følte ikke, de havde mange store chancer. Det er ærgerligt, men evnen til at komme tilbage er flot.

Joe Bell og holdkammeraterne får muligheden for at jagte tre point søndag, når de skal til Aalborg.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    13. maj 2022   

 • Bell er en spændende spiller, men han er også Superligaens langsommeste. Han skal lægge 15% på acceleration og tophastighed før top-5 -liga-klubberne begynder at se hans vej. Derudover skal han forbedre sit spil på førsteberøringen markant til næste sæson.
   
  • @Saesonkort næste sæson er han parat til superliga tempo!!!!
   
  • @Saesonkort det sidste er svært at træne eller lære, speed er nok noget af det sværeste at træne sig til, faktisk næsten umuligt, det er et talent du er født med.

   Så selvom Bruus laver fejl så er hans speed særlig vigtigt for os med tanke på vi ikke har pt den hurtigste midtbane og angreb mere.

   Vi har Hedlund men ikke en Jobbe eller Uhre
   2 enige

  Se 48 flere kommentarer

 • Fed udtagelse!!!! Bell er allerede gul og blå i hjertet.
  STOR ROS TIL ALLE BRØNDBY FANS PÅ MCH REKLAME STADION. I STYRET SHOWET IGEN!!!! føj hvor ser det grimt ud men alle de reklame skærme det ligner jo et cirkus show
  2 enige · 1 god kommentar

 • Jeg synes faktisk, at Bell har spillet nogle fornuftige kampe på det seneste efter en sløv start. Vi mangler blot hans gode dødbold, men jeg synes at han suger spillet bedre til sig og fordeler spillet bedre i de sidste 2-4 KAMPE end han gjorde i starten. Han skal nok blive en vigtig brik.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Uka
  • Uka
   Betalende bruger
     13. maj 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå Enig. Jeg troede faktisk hans dødbolde ville være bedre. Personligt synes jeg Divkovic er bedre.

 • Ja de havde styr på kampen i store dele,så de viste stor moral.
  Ærgerligt med deres 2 mål til sidst,men godt Bruus fik scoret i de sidste minutter.
  Men nu gerne 3 point mod AaB.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER