Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Jung: I toppen af en årsag

 
Onsdag aften blev der prikket hul på bylden, og de første tre point i slutspillet bragt i hus, da Brøndby på kunststoffet i Farum tog de tre point med retur til Vestegnen efter en flot 3-0 sejr. Det var også en tilfreds Anthony Jung, som 3point.dk talte med i mixed zone efter kampen, hvor tyskeren betonede en all round god indsats, både med og mod bolden.

    • Kasper Pedersbæk
      22. april 2021 - Klokken 19:15
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    22. april 2021 - Klokken 19:15

Da kampen i fjerde runde af slutspillet blev fløjtet af var det samtidig også ensbetydende med de første tre point til Brøndby efter det lykkedes at veksle to nederlag efterfuldt af en uafgjort til en sejr på 3-0 mod hjemmeholdet fra FC Nordsjælland.

For tyske Anthony Jung var det vigtigt med en sejr, så man kunne matche nogle, trods resultaterne, gode præstationer med tilsvarende tre point:

- I dag var en god præstation med et godt resultat. I de første tre kampe (i slutspillet) var der gode præstationer, men ikke gode resultater. Det handler også om at få point på kontoen, indtil videre havde vi gode præstationer, så det var rigtig vigtigt at få tre point mod FCN. I dag var vi i kontrol, både med og uden bolden. Og vi ved det er et meget hårdt sted at spille her i Farum på det underlag mod et rigtig dygtigt hold, som er gode på bolden.

Med onsdagens sejr kom Brøndby midlertidigt (indtil kampen mellem FCM og FCK er spillet torsdag aften) mindske FC Midtjyllands forspring i tabellen til et point. Og Jung ser absolut stadig Brøndby som havende en mulighed i toppen af rækken, hvilket han også pointerer over for 3point.dks udsendte:

- Vi prøver at tage det kamp for kamp. Vi er dog med oppe i toppen af tabellen af en årsag. Om vi kan vinde mesterskabet... Det er svært at vurdere hvor vi endeligt slutter i tabellen. Men naturligvis er vi med omkring mesterskabet, det kan vi ikke benægte.

- Det er også vigtigt at udvikle holdet, for der er en række unge spillere i klubben som suger til sig med erfaring. Og det er vigtigt for klubben at kunne udvikle dem. Det skal vi huske, også hvis vi ikke slutter helt i top.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER