Joel Kabongo
NYHED

Kabongo kom på tavlen i reservernes remis

Brøndbys reserver spillede mandag efter 1-1 med FC Københavns ditto. Joel Kabongo stod for scoringen for de blå/gule.

• Joel Kabongo
    • Nanna Møller Karlsen
      12. april 2021 - Klokken 15:50

Mandag eftermiddag var det reservernes tur til at spille derby. De mødtes på Frederiksberg, hvor der skulle spilles 70 minutters fodbold. Brøndby IF stillede med følgende 11 i kampen:

Mads Hermansen
Andreas Bruus - Sigurd Rosted - Joel Kabongo - Michael Lumb
Andreas Pyndt Andersen - Tobias Børkeeiet - Anis Slimane
Rezan Corlu - Andrija Pavlovic - Oskar Fallenius

Hjemmeholdet stillede også med et stærkt hold. De havde spillere som Mathias Zanka Jørgensen, Karlo Bartolec, Bryan Oviedo, Nicolaj Thomsen, Mustapha Bundu og Mikkel Kaufmann i startopstillingen. Det blev også FC København, der fik den bedste start på kampen. Brøndby lavede en grov opspilsfejl, som FCK straffede ved at spille Kaufmann helt fri. Alene med Mads Hermansen scorede han sikkert.

Ikke længe efter havde hjemmeholdet også et forsøg på overliggeren, men Brøndby kom mere og mere ind i kampen. Rezan Corlu gjorde comeback efter en længere skadespause og spillede fuld tid i kampen. Overordnet set gjorde han en rigtig fin figur. Det var naturligvis ikke alt, der sad lige i skabet, for der er noget rust, som skal bankes af. Men jeg synes det så spændende ud, han tog ansvar på bolden og forsøgte sig med nogle fine ting rent offensivt. Det lover godt for Brøndby, hvis han er på vej tilbage.

Mads Hermansen i målet leverede også en rigtig flot kamp. Han havde tre store redninger, hvor FCK-spillere var nærmest alene igennem, og samtidig havde han flere gode indgreb og igangsætninger.

Oskar Fallenius er en spændende spiller og der er optræk til meget godt med ham, men han mangler stadig at bygge lidt på fysisk, så han kan være helt med på niveauet. Svenskeren havde et af Brøndbys bedste forsøg i første halvleg, da han tvang landsmanden Kalle Johnsson ned i en god redning. Men FCK kunne gå til pause med en føring.

Anden halvleg var ikke lang og blev naturligvis præget af de udskiftninger, der måtte komme. Sigurd Rosted bar anførerbindet for Brøndby og leverede rigtig fint set over hele kampen. Han skånede heller ikke sig selv og måtte flere gange i løbet af kampen modtage behandling. Til sidst var det efter et sammenstød med Rasmus Højlund. Rosted så ud til at bløde fra næsen og måtte lade sig udskifte med få minutter igen.

I slutminutterne lykkedes det også Brøndby at få udlignet - endda efter et hjørnespark! Det blev sparket godt ind i feltet, hvor en Brøndby-spiller kom højest og fik forlænget til Kabongo, der bagerst i feltet stødte frem og gjorde det til 1-1, som blev kampens resultat.

Deltag i diskussionen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      12. april 2021

• Du rammer den rigtigt godt Nanna, men:...
    Jeg synes, at vores unge keeper fortjener mere! Han viste sig ganske enkelt frem som den målmand i klubben, der er bedst i følgende: 1 vs 1, 2 vs 1, kommunikation, spil med fødderne, reflekser på stregen og dominans i det lille felt. Om der går 2 måneder fra eller til gør ikke Hermansen bedre end nu - han er den bedste - og den bedste skal spille! Kun igangsætninger er jeg stadig i tvivl om Schwabe overgår ham, men pyt!
    7 enige

• Philip
    • Philip
      Top gode
      Top enige

• @Saesonkort Meget enig. Jeg synes Marvin har spillet sig af og Mads har vist sig god frem i træningskampene. Det må være tid til et skifte.
      4 enige · 2 god kommentar

Se 2 flere kommentarer

• mp80
    • mp80   12. april 2021

• @Saesonkort Han er langt fra det niveau Schwäbe har. Spillet med fødderne og refelkser på stregen når han ikke ham til sokkeholderne.

Han er usikker og har rigtig meget at lærer endnu før han er klart til at stå først. Tror han bliver overhalet af Ægidius.

Se 1 flere kommentarer

• Jeg har kun nået at se 2.halvleg, men det der sprang i øjnene var Corlu i rigtig fin form og ikke mindst Bruus, som havde adskillige gode aktioner, og ikke lavede fejl. Han spillede trods alt over for Oviedo, og ligner for mig en mand der bør spille mod AGF.

Hermansen pillede lige en friløber fra Pep Biel. Jeg synes også han snart skal have spilletid.

• Joblar
    • Joblar   12. april 2021

• @Christian Brøndbyman han havde også et par gode redninger i 1 halvleg, jeg tror Marwin står resten af slutspillet og det lever jeg så med, men jeg er ikke en af dem der hverken frygter eller er bekymret når der snart står en anden målmand tværtimod, må sige det jeg har set af MH har set fint ud.
      1 enig · 1 god kommentar

• Mads Hermansen er en klasse U21 Landsholds målmand, men konkurrencen er hård, Ægidius ligner en Stjerne målmand og tror det bliver fifty-fifty mellem de 2. Men så faktisk gerne Jesper Hansen hentet til Brøndby på en 2 årig kontrakt, som en rutineret klasse målmand de unge kan læne sig op af, han kan hentes kvit og frit til Sommer :-)