Gå til Livecentre
LIVE LIGE NU...
Right To Dream Park
 • FC Nordsjælland

  FC Nordsjælland logo
 • 0 - 0
 • Brøndby IF logo

  Brøndby IF

 
...Dominik Kaiser har et skarpt blik for indlæg
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kaiser om derby-ar: Det vil altid være en del af mig

 
Dominik Kaiser ser tilbage på sin tid i Brøndby, hvor kampen mod FCK, som gav ham et ar, naturligvis fylder en del.

  • Dominik Kaiser har et skarpt blik for indlæg
  • 3point.dk
   7. marts 2021 - Klokken 10:29
 • 3point.dk
 • 3point.dk
  7. marts 2021 - Klokken 10:29

Dominik Kaiser fik stor succes i Brøndby efter en langsom start, og den målfarlige tysker fik også et evigt minde om tiden i Brøndby, da han blev stemplet i hovedet af Rasmus Falk under et derby,  og derfor i dag har et ar.

- Selvfølgelig vores derbys mod FCK, hvor jeg fik mit ar. Det ville jeg ikke have haft ellers. Man kan stadig se det lidt, men vores doktor gjorde et virkelig godt stykke arbejde, så tak for det. Men det vil altid være en del af mig, og det var en meget speciel kamp. Vi vandt derbyet der, og jeg var på hospitalet til sidst, men det var helt fint. Jeg vil aldrig glemme, hvordan det var at fejre sejre med fansene, udtaler Kaiser til bold.dk og fortsætter om, hvorfor han ikke forlængede med klubben;

- Det var meget åbent. Jeg snakkede med ledelsen og trænerne, og i sidste ende besluttede vi det her, som også var et godt skridt i forhold til min familie med en nyfødt baby, fordi vi kom tættere på vores forældre. Det var ikke en let beslutning, for jeg følte mig så meget hjemme i klubben, men jeg er virkelig glad, når jeg ser resultaterne fra klubben i dag. Jeg har stadig kontakt til nogle spillere, og jeg håber bare, at de fortsætter med at gøre det så godt. Jeg snakker selvfølgelig stadig med Tony (Anthony Jung, red.) og Marvin Schwäbe, men også Lasse Vigen og nogle andre. Jeg følger stadig Brøndby, og jeg er virkelig glad, når jeg ser, hvordan det går for tiden.

Kaiser fik to år i Brøndby, og skiftede til Hannover 96, da kontrakten udløb. Han fik 68 kampe for de blå/gule, hvor det blev til 16 mål ifølge Brøndbystats.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder