Kasper Fisker tager afsked med Brøndby Stadion
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Kasper Fiskers afskedstale til Brøndby Stadion

 
Kasper Fisker spillede onsdag aften sin sidste hjemmekamp for Brøndby IF. Her kan du høre den afskedstale, han holdt efter kampen var færdigspillet.

  • Kasper Fisker tager afsked med Brøndby Stadion
  • Nanna Møller Karlsen
   25. juli 2020 - Klokken 17:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. juli 2020 - Klokken 17:59

Da Brøndby IF onsdag aften spillede 1-1 med FC Midtjylland, fik midtbanespilleren Kasper Fisker sine sidste minutter hjemme på Brøndby Stadion som Brøndby-spiller.

Efter kampen holdt Fisker en tale til tilskuerne på stadion og vi filmede den, så hvis du ikke var på stadion, kan du se og høre hvordan det gik til her:

 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. juli 2020   

 • Et ord for dig Fisker: RESPEKT

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. juli 2020   

 • Hvor er det fedt at se du løber ned til Sydsiden, det siger bare det hele for mig. Zorninger og Troels nævner du, din loyalitet til dem, fans og klubben siger bare endnu engang at synes det var en fejl man ikke forlænget 1 år med dig i løn nedgang, CV penge eller ej manden ville spille for en lav pris, du har også brug for den slags typer i din trup, for det kan ikke købes ind, det er noget man har under huden, dette vil sande BIF fan også kende til. En gang Brøndby altid Brøndby, for mig er Fisker netop det der kendetegner så mange af vores værdier i vores klub, og når man høre hvor meget han har betydet humøret i truppen, omklædnings rummet, træning og hjælpe de unge, så mener jeg man begår en kæmpe fejl, men forlænge med Vigen skal man nok, det var tydeligt at høre på CVs interview at han har hørt omkring sig, det vil sige træneren, så endnu en fejl NF lavet der. Selvom jeg anderkender han også på nogen områder har gjort det godt. Men det er så tydeligt, Vigen er hans mand
  1 enig
   
  • @BIF til jeg dør: Jeg har forsøgt at tælle op hvor meget fisker har spillet de sidste to sæsoner. Kan have lavet fejl, men får det til ca 400 minutters superliga. Altså lige over fire fulde kampe. Han er 32. Så giver det jo ikke mening at forlænge, selvom han går ned i løn. Man kan stadig få en del ungdomstrænere eller ungdomsspillere for de penge. Han kan tage træneruddannelse og komme tilbage som ungdomstræner
   2 enige
   
  • @MortenD i interviewet i Den Gamle Hytte redegør CV for hvorfor man ikke har forlænget Fisker, og det er som du skriver pga manglende spilletid og dermed, kynisk set, ret lidt output per lønkrone/transferkrone. Samtidig ser CV Corlu som erstatningen for Fisker, og han er 9 år yngre, og derfor har man valgt at tage den upopulære, men fornuftige beslutning.
   2 enige
   
  • @Christian Brøndbyman kan være jeg skal høre den podcast. Men ja giver jo super god mening, plus at man har så mange spillere til midten. Reelt får man jo nærmest to nye spillere derinde til næsten sæson (Corlu og Børkeeiet). Og vi havde mange spillere på midten i forvejen. Havde en fejl i min optælling, får det til at fisker har spillet lidt over 600 minutters superliga på to sæsoner, men er stadig samme billede.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @MortenD Synes du det er en fair sammenligning når man tager i betragtning han har været ude i over et år at bruge det med tager 2017-2018 som du også burde med så kan du nok gange det antal med 10 du fandt frem til. Han spillede korrekt lidt mest pga skade men i 2017-2018 havde han hele 31 kampe. Tæl den sæson med i minutter så bliver du nok positiv overrasket, det er jo ingen hemmelighed manden har været skadet i over 1 år. Samt han næsten efter kommet igang igen fik få minutter, NF var så sød give ham 1 minut i sidste hjemmekamp :( Næææ tag 2017-2018 de 31 kampe med i minutter. Så får du helt andre tal og selvfølge skal du have dem med, nu når du tager med hans lange skades pause, det handler om hvad han efter blevet sin skade kunne bidrage til. Nogen inkl. NF og CV nogen fans mener ikke nok, jeg mener og andre også en masse udover på banen, træning, omklædningsrummet, de unge og alt det han altid deltaget til. Han om nogen som også været fremme var god til sætte humør og holde et hold sammen, den slags typer har du også brug for, da en klub er mere end bare 11 spillere på en bane.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Det er der så nogen der er enige i og andre ikke den type Fisker er, har du brug for på et hold, det giver humør, sammenhold, vindergejst, fight til træning, unge der læner sig op af ham og støtte og alt kan ikke gøres op i minutter mål og kampe, man burde se på helheden af værdien udover det er manden en god fodboldspiller, nok en grund til en så dygtig træner ønskede ham til BIF, manden blev skadet og været væk i over 1 år at man tager de tal med, skal man huske manden spillede i 2017-2018 hele 31 kampe for BIF og det er ikke gjort i jeres analyse. Dertil kan alt ikke gøres op i kynisme, en af de ting man står for i BIF er sammenhold, ofre sig for klubben og stolthed ved trække blusen på, det er alle de ting der i mine øjne skinner på Fisker....
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @MortenD Superligaen 2019-20 i 10 kampe, 2018-19 i 10 kampe, 2017-18 i 31 kampe inkl Europa League i 6 kampe samlet nok væsentlig mere end du påpeger, udover manden har været skadet i over 1 år og NF kun lige har givet ham få minutter, da det tager lidt tid få kampe i benene.
   
  • @BIF til jeg dør han har stadig kun spillet 67 kampe på 3 sæsoner. Så det bliver dyrt per spilleminut. Det er det der er argumentet. Alle de andre bløde værdier du nævner har CV valgt ikke er så væsentlige, at det tæller nok med i det samlede billede til at retfærdiggøre en forlængelse, specielt når vi får en erstatning ind, som er 9 år yngre, og som i denne sæson har lavet 8 mål og 8 assists. Dette er Fisker bare ikke i nærheden af, heller ikke i hans første sæson. Det kan godt være han er en fin fyr, at han hygger om de andre, og at han laver børnebøger. Alt sammen fint, men det er Brøndby det her. Vi skal tilbage i toppen af dansk fodbold og der handler det altså om først og fremmest at sørge for at skabe fundament for at have kvalitetsspillere på banen, der kan bidrage hele sæsoner år efter år. Hvis man virkelig skal bidrage med noget uden for banen i Brøndby, så mener jeg man skal have højere niveau, vi snakker Agger, Kalle, Wilczek osv..
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Kalle JA, udenfor banen Kamil????Agger ved jeg ikke hvad bidrager med udenfor banen, ved han ikke længere er sponsor, ved han deltager i noget velgørenhed for BIF, Kalle er vi meget enige om, men nu tager du fat i spillere minus Kamil der ikke er aktive spillere, så du kan ikke sammenligne det, men Kalle er absolut fantastisk for BIF og gør en masse, Agger ved jeg ikke andet han som mange andre deltager i arrangementer nogen gange, og er sympatisk, men han stoppede som sponsor da han stoppede som spiller, som jeg er bekendt med. Nok en del af kontrakten. Kamil er jeg et stort ? på for så vidt jeg husker er det mest Nørregaard og Fisker jeg så deltage med tidligere. Men vi er helt enige med Kalle han gør meget godt, og Agger været fantastisk ambassadør for vores klub, men var ikke klar over han lavede en masse aktivt for os udover deltage i velgørenheds kampe som mange andre også tit gør
   
  • @BIF til jeg dør det kommer an på hvilke parametre vi måler på. Nu har vi lige hørt hvordan Uhre har lært en masse af Kamil, bl.a. kostråd, og vi har hørt mange gange hvordan Agger viste sin professionalisme internationale erfaring og vindermentalitet. Maxsø skulle også være et stort forbillede rent træningsmæssigt eksempelvis. Det er bare der jeg har lidt svært ved at se Fisker i samme kategori som dem.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman synes det er lidt tyndt argument, troede du mente de lavede en masse og stillede op, for mig er det helt sikkert Kalle der er den du skrev jeg kan genkende der. Fisker var aktiv, Kamil du hentyder til er væk, Agger og Kalle er stoppet, jeg taler om en aktiv spiller der var mulig signe til en billig månedsløn, og kunne kunne aktivt bidrage de unge, holdet, sammenholdet, gejsten, vindermentaliteten, samt give fans, klub og sponsor meget mere tilbage end får om måneden. Men Fisker er jo væk, så nok bedre bare lukke den, omkring kost og træning er det logik hvad der skal til. Fisker bidrag til meget andet end sin måde vise gå forrest, og det kan ikke købes for penge og slet ikke de små penge han var klar til at gå med på, jeg tror NF var den der sagde nej til CV for ellers havde CV meldt ud før, tror faktisk CV var i tvivl til det sidste
   
  • @BIF til jeg dør igen: du aner ikke hvad Fisker evt ville skulle have i løn, så stop nu med at gætte. Jeg er ikke sikker på du har forstået mit argument. Når jeg nævner de her spillere, er det fordi de har vist kvaliteter på banen, samtidig med at andre har sagt de har bidraget uden for banen, med forskellige ting. Og jeg ser bare ikke Fisker i samme kategori som nogen af dem. Jeg anerkender gerne hans bidrag, men jeg anser dem i for væsentlige i vurderingen af om der skulle have været forlænget. Der har andre bare vist meget mere. Jeg hopper af videre diskussion. God kamp i aften.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @Christian Brøndbyman Hold nu op du sammenligner ikke aktive spillere med en aktiv spiller, det kan man da ikke?????? Nej selvfølge ved jeg ikke hvad han skulle have, men mener det tidligere været fremme at han ville gå meget langt ned, så langt ned at han ville været en af de dårligste betalte i truppen, og det var han også ude med. Dertil har Fremad Amager fået ham, og det er jo ikke 100.000 om måneden han får i en lavere rangeret række, så mit skud ville være 50-60.000 om måneden og han tidligere fik som jeg mener kan huske 160.000 om måneden
   
  • @BIF til jeg dør det virker to du tror jeg trækker tal ud af luften. De er fra transfermarkt og relativt pålidelige. Men for at opsummere: 19/20 spiller han 495 minutter fordelt på 15 kampe, så 33 min I snit, størstedelen i El kval, blandt andet hans eneste kamp med fuldtid i sæsonen mod inter turku. I 18/19 spiller han 499 minutter fordelt på 13 kampe, så 38 minutter i snit. I 17/18 spiller han rigtigt nok en del. I de to seneste sæsoner har fisker tre længerevarende skader. Folk tror skader er noget der opstår tilfældigt og at man er uheldig hvis man spiller skadet, men er statistisk slet ikke tilfældet og har utroligt meget med fysik og bevægelsesmønster at gøre. Så at tro at fisker den kommende sæson er fit for fight hele vejen igennem virker urealistisk og det samme at han skal få en større rolle sportsligt end marginal og indskiftningsspiller det sammen. BIF har fået en klar strategi ift at udvikle og værdiforøge spillere og i det regnskab kan fisker kun give negativt output da han maks ville kunne tage tid fra spillere der reelt kan blive mere værd. Konkurrencen på midten er simpelthen alt for stor og vi har spillere der skal udvikles og kan blive penge værd derinde. Nu er bif jo hverken en børnehave eller serie 5 så kan ikke forstille mig at det giver mening at have en spiller hvis eneste funktion skal være at hygge om de unge. Jeg kan rigtigt godt lide hele familien fisker og synes det er fantastisk at følge dem, men synes det snart begynder at ligne at folk er sure over der ikke bliver forlænget med ham fordi de laver gode stories. Igen, hvis han vil have rollen med at udvikle på træningsbanen, så må han tage træneruddannelse og komme tilbage til klubben som ungdomstræner, og det vil sikkert også være til en anden løn end den han var villig til at gå med til nu her.
   1 enig
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. juli 2020   

  • @MortenD Hej Morten. Det er vi helt enige om vi ikke er, men en af de ting der kendetegner os, er netop vi er en klub med plads til alle. Jeg synes faktisk også godt Fisker kan bidrage til andet end humør og hjælpe de unge osv. synes ikke han er en dårlig spiller og fik ikke helt chancen i min verden, men det er der mange der ikke mener inkl. CV og NF
   
  • @BIF til jeg dør: enig i at han ikke er en dårlig spiller. Men måske uheldigt ift at han passer vanvittigt dårligt ind i strategien. Og med hans skadesratio er det bare svært usandsynligt at han bliver stamspiller, hvorfor vi ikke kan fylde truppen op med ham. Når end ikke Lyngby har snøren ude efter ham, underbygger det meget godt min pointe.
   1 enig

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    25. juli 2020   

 • Det er et på gensyn ikke FARVEL :)
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder