Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

KEP og Tøfting roser Uhre: Han har taget en udvikling i den helt rigtige retning

 
TV3 SPORT-eksperterne Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting storroser Mikael Uhre, som de mener har udviklet sig godt.

  • Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   22. november 2020 - Klokken 22:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. november 2020 - Klokken 22:10

Mikael Uhre kom søndag aften på tavlen for Brøndby mod Vejle. 

I studiet efter kampen høstede angriberen ros fra Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting. Du kan se indslaget herunder, hvor du også kan høre fra Uhre selv:


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   22. november 2020   

 • Kunne han bare få boldøjet rettet til, ville han være helt perfekt. Tager de rigtige løb, lyn hurtig og meget kropstærk, der mangler lige det sidste slutprodukt. Indstillingen i kampene kan man i hvertfald ikke klage over, kæmper alt med alt han kan.
  9 enige · 3 god kommentar

 • Kan ikke komme på mange spillere der fighter og kæmper mere i hver kamp end Uhre, og selv om han har været langt fra spilletid, har man intet brok hørt fra ham, han har bare arbejdet stenhårdt og seriøst! -og 4 mål og 4 assists i 9 kampe, er et ret godt snit, hvis han kan holde det bare nogenlunde, bliver han rigtig vigtig for os denne sæson, jeg er i hvert fald stor fan af Uhre. #Uhrepå15
  7 enige · 7 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    23. november 2020   

 • 4 mål og 4 assist i 9 kampe er jo lysår bedre end nogensinde. Jeg er faktisk på en vinterforlængelse, da effektiviteten er det sidste Uhre mangler - og den kan stadig udvikles.
  5 enige · 5 god kommentar
   
  • @Saesonkort Jep, en forlængelse til Uhre tygger jeg også på. Kan man få bedre angribere? Absolut. Kan man få bedre angribere med vores økonomi? Næppe. Han har været i rivende udvikling det seneste års tid og har taget enorme skridt efter Kamil forlod klubben.

   Det er jo kun fantasien der sætter grænser for, hvor Uhre så er om yderligere et år med den nuværende udvikling.

   Han er lige blevet 26. Kontrakt til 31/12-2022. Hvis man kan finde hinanden økonomisk, så synes jeg godt man kan satse på Uhre som fremtidig spids. Total utopi for bare 1½ år siden.
   1 enig · 1 god kommentar

---

 • Uhre har udviklet sig og arbejdet flot det sidste år. Og hvem var det nu, som så mulighederne i ham, dengang da alle fodboldeksperterne (KEP, Graulund og andre snakkehoveder) totalt afskrev ham? Det var den udskældte Alexander Zorniger - Brøndbys bedste træner nogensinde!
   
  • @Michael Hansen
   Eller også var der Troels Bech, eller var det scoutingafdelingen? Eller er det måske NF, som har udviklet videre på ham, så han nu præsterer bedre end han nogensinde har gjort før?

   Mulighederne er mange, men hvis Zorniger skal have æren for Uhre, så synes jeg også han skal have den for f.eks. Erceg, Sikosek, osv.
   1 enig · 2 god kommentar

 • del Piero
 • del Piero
  Betalende bruger
    23. november 2020   

 • Måske er Uhre den nye Pukki? :-)

  Den sidste tid blev Pukki tiltagende mere træfsikker, m, men de første år husker jeg ham især for alle de mange chancer han brændte, ofte alene med målmanden. Men det er samtidig lidt unfair, da forudsætningen for at brænde chancer er at man kommer frem til dem, og det var Pukki super god til. Han var også et stort aktiv i presspillet.

  Jeg ser lidt den samme udvikling hos Uhre. Han er pågående i presset på en lidt Yussuf Poulsen-agtig måde og er blevet rigtig dygtig til at time sine løb i dybden, så han kommer frem til mange chancer per kamp. Hvis han kan øge sin træfsikkerhed og evne til at tage den rigtige beslutning, den gode tæmning, osv. så er der et stort potentiale.

  Derudover er der en række andre faktorer, som i min optik har givet Uhre bedre forudsætninger for at præstere: 1) langt flere minutter og mere kontinuert spilletid 2) ankomsten af Pavlovic, der komplementere Uhre bedre end Hedlund (de er for ens) og 3) Jobbe's opblomstring. Det er ofte Jobbe, som finder Uhre i dybden.

  Jeg synes Uhre er en vigtig spiller for Brøndby og den type, som jeg sagtens kan se være her i mange år, som en bærer af kulturen. Hans indstilling er forbilledlig.
  4 enige · 1 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     24. november 2020   

  • @del Piero - Rigtig fine perspektiver. Og jeg er meget enig. Jeg har altid godt kunne lide Uhres person. Han var nede på jorden og rar at høre på. Men han var måske for tilbageholden i starten. Det synes jeg der er ved at blive lavet om på, også på banen.
   Sammenligningen med Pukkis forløb er faktisk spot on (Hvis altså Uhre ender med at lykkes). Det var tydeligt hvad Pukki kunne bidrage med, men han fik bare ikke kuglen i kassen. Da han så fik hul på bylden, var han ustoppelige. Det var også de svære muligheder Pukki scorede på.

   Så hvis Uhre fortsætte med sine løb, fortsætte med sin arbejdsiver og fortsætte med at komme frem til de samme chancer, så bliver det rigtigt godt, når han også lærer at sparke de nemme bolde i nettet.

   Uhre har ikke internationalt snit og jeg spår ham ikke en stor udenlandskarriere, men jeg tror, lige som dig, at han kan få en lang og god karriere her i Brøndby, hvis han fortsætter sin udvikling.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder