Kevin Tshiembe
Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Kevin Tshiembe: Jeg glæder mig helt vildt

 
Brøndbys nye forsvarsspiller Kevin Tshiembe glæder sig helt vildt til at komme i gang med de kommende opgaver i sin nye klub.

  • Kevin Tshiembe
  • Nanna Møller Karlsen
   6. august 2021 - Klokken 13:40
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  6. august 2021 - Klokken 13:40

Brøndby IF har hentet Kevin Tshiembe og udstyret ham med en fire-årig kontrakt. Torsdag havde han sin første træning og da træningen var overstået, fik vi en snak med midtstopperen:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Nanna og co. tusind tak for jeres altid suveræne dækning af klubben vi alle elsker. I gør det simpelthen så flot og der er ingen tvivl om at folkene i Brønbys afdeling virkelig kan lære noget af jer. Af hjertet tak fra os allesammen.
  8 enige · 5 god kommentar
   
  • @Daniel D kan være de køber nanna inden transfer deadline ;)

  Se 1 flere kommentarer

 • Han bliver en brøndby darling uden tvivl!!!!
  1 enig

 • Jeg er altså lidt pjattet med indkøbene af både Tsiembe, Greve, Salech osv. Vi kommer selvfølgelig til at se, om de kan blive profiler hver i sær, men allerede nu bliver jeg i så godt humør, når man kan se og høre hvor meget det betyder. Hvor benovede de hver i sær er. Hvordan Brøndby føles som en "once in a life time oppertunity" .

  Vi så det også med Fisker, det lader til at en del af de spillere, som kommer fra en hylde under os har en vild sult og motivation for, at bevise sig overfor klubben, fans, medier og omverden. Fisker blev en fanfavorit, det håber og tror jeg også nogle af disse bliver.

  Håber trenden med at købe sultne og ydmyge spillere fortsætter som hidtil, krydret med 1-2 erfarne nyindkøb, en "ny" spiller i Blas, så tror jeg vi kan blive rigtig farlige senere på året og ude i fremtiden, hvis det er tilfældet.. Forhåbentlig nok til et respektabelt EL-gruppespil (alt efter modstandere selvfølgelig), en top 3 placering (vanvittige beløb, fc-klubberne smider efter spillere med beløb fra 15-20 til små 50 mil) og måske en pokalfinale/sejr?

  Man har vel lov at drømme..
  1 enig

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder