Vito Hammershøi-Mistrati
Foto: Lasse Lagoni ©
VIDEO

KICKOFF afsnit 1: 99 problems, Vito Vito og fit Brøndby-trup

 
Her kan du lytte til første afsnit af BrøndbyLyds nye optaktsformat KICKOFF, som vil udkomme et par dage før alle kampe i Mesterskabsspillet.

  • Vito Hammershøi-Mistrati
  • Nanna Møller Karlsen
   1. april 2022 - Klokken 08:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  1. april 2022 - Klokken 08:00

BrøndbyLyd er nu klar med premiere-afsnittet på det nye format KICKOFF. Det er et kortere format med optakt til den næstkommende Superliga-kamp for Brøndbys vedkommende. I første omgang udkommer KICKOFF inden alle kampene i dette Mesterskabsspil, hvorefter vi vil evaluere.

Afsnittene vil være cirka en halv time lange og med det faste indslags Ugens anekdote. Byd også meget gerne selv ind med sjove eller skæve anekdoter! 

Vi vil i udsendelserne altid have en part fra modstanderholdet med, men formatet er ikke mere fast end at gæsterne også kommer til at definere indhold. Men der vil altid være en status på Brøndby-truppen og reel optakt til kampen.

Premiereafsnittet er med Miki Mistrati og Nanna Møller Karlsen i panelet, mens Simon Kratholm Ankjærgaard er vært. 

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank
Partner: Glostrup Shoppingcenter
Partner: StoreDrenge.dk

Du kan lytte med her eller finde BrøndbyLyd, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

BrøndbyLyd · #381 KICKOFF afsnit 1: 99 problems, Vito Vito og fit Brøndby-trup
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Meget fint lille optaktsprogram. Betyder det, at optakten, som normalt er i den ugentlige BrøndbyLyd, udgår fremadrettet?
   
  • nannasoph
  • nannasoph
   Administrator
     2. april 2022   

  • @Jonas Lundahl I hvert fald som decideret tema. Vi kommer helt sikkert til at berøre det, alt andet ville være mærkeligt. Men med næsten en hel uge til kampen, kan vi ikke sige ret meget om modstander (særligt hvis de spiller mandag aften) og vores egen trup ift. om spillerne er blevet raske, tilbage fra skader og lignende.

 • Fedt koncept - bliv gerne ved med det. Dejligt med et lille fix Brøndbylyd sidst på ugen også.

  Helt central pointe fra Nanna omkring at vores hold qua måden vi spiller på er helt afhængigt af et højt niveau af energi fra spillerne - er det der ikke, falder soufléen sammen, som vi så det i Aalborg. Det giver også håb om at det er noget vi kan få rettet op igen hurtigt.

  Det undrer mig lidt at Mistrati tror at Randers vil stille sig dybt. Som jeg husker den sidste Randerskamp i november, gjorde de netop det, og det var ingen succes for dem. I slutningen af kampen gik de så tilbage til deres mere vanlige koncept, og fik skabt noget til sidst. Det bliver spændende at se hvordan den kamp kommer til at forløbe.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder